Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 11:46 am

Re: Daj si duška

mja, moja sim kartica je bila stara enih 6, 7 let, ful pogosto sem bila takole nedosegljiva (sem morala vzet kartico ven in dat nazaj, pa je delalo). potem sem kartico zamenjala pa je šlo.

je pa dejstvo, da imamo pri nas doma tri različne, različno kvalitetne in različno stare telefone, vse tri na simobilu. najnovejši in najkvalitetnejši (recimo, no ;) ) večinoma nima signala, medtem ko je na drugih dveh normalen signal z internetno povezavo. v bolj odročnih koncih je recimo tisti tahud povsem neuporaben, druga dva pa nimata nobenih problemov ali pa imata malo bolj počasen internet ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 12:11 pm

Ma pri meni ima signal. Vse črtice. Tisti, ki me kliče, sliši pa signal za zasedeno. S tem da imam čakajoč klic omogočen in imam zasedeno lahko res samo v primeru, če bi imela kar dva aktivna klica hkrati.
Obratno se mi pa zadnje čase tudi dogaja. Mam soliden signal (vsaj polovico črtic), pa ne morem klicat. Reče "Oprostite, klica ni mogoče izvesti," al neki takega. Enako sporočilo slišim, če se recimo zatipkam in hočem klicat neveljavno številko.
Pol leta nazaj, ko smo še gostovali pri mobitelu, je bila ista sim kartica v istem telefonu, pa ni blo nikoli nobenih težav.

T-2 sem glede tega že klicala, pa vsakič povejo, da njim vse dela in da ni blo nobenega izpada omrežja. So pa problemi res samo med gostovanjem pri simobilu. Domače omrežje problemov nima, samo je žal pokritost zelo slaba, handoverji pa ne dekajo fobro, zato rajši skoz gostujem.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 12:21 pm

Ne vem od česa je to odvisno, pomoje od vsakega uporabnika posebaj. :D Pri meni je ravno obratno recimo - bo moj telefon, ki je bolj zmogljiv, zdržal tudi sredi gmajne, kjer babi živi, njen recimo pa dela samo če pred hišo stopi, ker v hiši nima več signala. Ona sicer nima Simobila, samo niti nima veze to...

Včasih ko kličem fanta, sploh ne zvoni, ampak takoj prekine klic. Ampak običajno potem takoj še 1x pokličem in vse dela normalno. Malo prihaja do nihanj zgleda, ampak trkam na les, da je zaenkrat kar ok vse.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 7:15 pm

Brezigarjeva s krznenim ovratnikom. :bad: :bad: :bad:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 7:29 pm

Hm ok, mogoče je pa sim kartica k je res že kar v letih :)

Haha, moja mami tko občasno kej naštrika...in je zdj rekla da bo za sestrino kužiko plašček oz. neki temu podobnga naštrikala :lol:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne nov 11, 2012 7:37 pm

renata je napisal/-a:Brezigarjeva s krznenim ovratnikom. :bad: :bad: :bad:

Fej jo bodi :bad: :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 11:05 pm

Duško reci da oči ni prestrašil ježa. A glih sedaj se je moral spomniti pometati atrij, prej pa celo leto nič. :devil: (jež ni prišel na večerjo). Nekateri so očitno prav nagnjene k temu, da pokvarijo vse dobre stvari. :dash: :dash: :dash: :devil: :devil: :devil: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po nov 12, 2012 10:49 pm

Dragi Duško! Zakaj ljudem, ki za svoje živali ne skrbijo "na polno" dovoliš, da jim živijo po 21 let + da je še breja??!! Zakaj jim potem še ne svetuješ naj poslušajo tvoje mnenje in naj jo sterilizirajo preden bo prepozno za muco ali mladiče? Aja, ampak si pa poskrbel, da je muca oslabela in rabi terapijo :dash: :dash: . mado :devil: niš, no
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 7:15 pm

a ni nek zakon nekje, da ne smeš delati več kot toliko ur dnevno? Ker jaz jih bom danes naštepala vsaj 15, če ne več :O . Če bom čez par ur pisarila
kakšne neberljive zadeve v stranem jeziku, potem veste, da nisem več prisebna in to kar brez substanc :D . In to samo zato, da bodo eni lahko pravočasno dobili
položnice :P 8) .
Še dobro, da priden možek rihta žvali. Pravi, da špila novoletno jelko, malčki vsi visijo na njemu, mu rihtajo frizuro in in pretepajo gumbe na srajci :lol: .
No, grem še "malo" delat, od jutri naprej bo pa spet bolj normalni delavnik (upam :angel: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 7:39 pm

veš kaj slavica, če delaš položnce jih kr mej. pa res pogrešamo pr nas ta mesc eno položnco. al je pa zgolj naključje?
staram se z galaktično hitrostjo, spomin mi pa peša še hitrej. obhodm 3 prehrambene štacune, zato da ko pridm dam ugotovim, česa vse nisem kupila, pa bi morala. tud listki so pr men zadnje mesce neuspešni, ker prvič, itak pozabm po navadi zapisat kar zmanka, in drugič, še tist kar je uspešno obeleženo nima veze spljoh, ker listek vedno pozabm doma. :scare:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 8:08 pm

Duško ali je bilo zares potrebno, da ravno sedaj zbolim za pljučnico, ko je tudi sodelavka odsotna? Saj je že tako celo poletja garala namesto mene, ker sem bila na bolniški zaradi karambola. PUK pa v P tudi, veš. Za eno leto je bilo vsega sranja z zdravjem, poškodbami in finančnemu podnu preko mojih vzdržljivostnih zmožnostih, pa imam kar močne .KTG :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 8:39 pm

Eno "mojo" prostoživečkico, ki sem jo na lastne stroške dala sterilizirat v zadnjem stadiju brejosti, sem danes našla ob cesti, povoženo... :'( :'( :'( :'( :'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 8:46 pm

žal mi je, MM :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 9:19 pm

knedl jaz sm si dala na telefon aplikacijo (reče se ji Out of Milk) pa tam listke piše, telefon samo 1x na mesec doma pozabim, listke sem pa tudi vedno. :)

MM, žal mi je za muco :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 11:49 pm

Duško, a se lahko kakšna normalna služba kje prikaže prosim? :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 14, 2012 12:51 am

zakaj ta blesava kišta od kompjuterja ne dela hitreje, jaz bi šla domov :shout:
19 hours and counting :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 14, 2012 12:57 am

:O ti si še v službi?! ojoj ... sočustvujem :praising:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 15, 2012 6:52 am

Duško noooo, sm si za danes in jutri izborila dopust ti me pa zbujaš ob pol šestih! Pol šestih?! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 15, 2012 7:53 am

da bo dan dopusta daljši, no - ti pa si nehvaležnica!
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 15, 2012 10:29 am

Pa kakšni kreteni delajo za "dobro" živali.. Pa to je noro!!! Pes, privezan 2 cm od proge (za tisto postajo oranžno), na povodcu, brez zavetja. Ampak, ker to ni veriga kot taka, zadostuje zadeva vsem pogojem, ker povodec pač ni veriga in kje smo pa še videli 3m povodec, s tem da ko je kuža spuščen teka po tirih, ampak za to pa slika ni dovolj, za to moramo poklicat policijo, ker sliko lahko prirediš :dash: :dash: :dash: .. F**K THE SISTEM, res!!!
To err is human, but to get even? THAT is divine.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov