Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 10:22 am

Re: Daj si duška

Moj mobitel je star dober mesec in zdj ne vem a je z mobitelom kej narobe al pa simobil ornk šteka. Včer sm bla kr nedosegljiva par ur ne da bi sploh vedla dokler me ni mami na služben telefon klicala, da če sm s5 kje telefon pozabla. Dons se zbudim, pogledam na telefon da vidm kok je ura, piše samo klici v sili....pošljem predvčerišnjim sms, dobim čez minuto obvestilo da ni blo poslano in to 3x zapovrstjo, no pol je pa šlo. :devil: :dash: In zdj ne vem a nej grem na servis pa jim ga vržem v glavo al nej grem na simobil pa njim kej v glavo vržem...sm vidla, da se dost ljudi prtožuje zdj čez simobil ampak jaz prej nism mela težav. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 10:37 am

mateja je napisal/-a:Si z veseljem sposodim, hvala. :)

Bo danes na veterini MH.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 10:39 am

Iskrica, jaz sem imela podobne težave - rešitev je bila v mojem primeru menjava sim kartice.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 10, 2012 10:58 am

Iskrica, simobil je kriv...mam tut js podobne probleme zadnji mesec :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 11:04 am

a so lah moji mački sedalno vrečo, guna tafajno, s stiropor kroglicami noter, ki je tudi sicer že par let namenjena zgolj in samo počivanju utrujenih mačjih visokosti, začeli uporabljat za WC?! :dash: :dash: :dash:

pa a mam lahk herpes čez 3/4 golje?! :dash: :dash: :dash:

odgovor je ja, na oboje... :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 11:10 am

pomoje lahko tlele kar odpremo eno temo v smislu "moj dežnik je lahko balon"... kao: kaj vse se lahko spremeni v mačji wc :lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 12:32 pm

A lahko že odpihajo in posesajo to listje, ker me že ušesa bolijo od tuljenja! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 4:58 pm

Duško, dejno, res, meni je dovolj ... Ko za trenutek mislim, da je končno vse v redu, moram dobit nove probleme ... :shout:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 5:10 pm

kozmopolitanka je napisal/-a:pomoje lahko tlele kar odpremo eno temo v smislu "moj dežnik je lahko balon"... kao: kaj vse se lahko spremeni v mačji wc :lol: :lol: :lol:

:good: :D
tale tema bi bila tudi zelo fajn v smislu "kako hitro lahko razvadiš mačjad, pa čeprav so še smrkavci" ;
vrtec je zadnje tri dni namesto piščanca dobil konzervice; danes nisem delala cel dan, sem imela
čas skuhat in veselo nesem piščanca "ubogim revčkom, ki so ga zdaj sigurno že fejst pogrešali".
Pajade :dash: . Smrkljad zdaj več ne bi piščanca papala,poleg polnih krožnikov se spet v štuke naloženi derejo, tokrat se sliši "daj konzervice: :devil: "
Mačke :rolleyes:

Leia, drži se :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 5:58 pm

midva tud prideva dam vsa utrujena od dela na bajti, pa moj nos zavoha znani smrad. na MOJ FOTORUZAK je en šu majku mu...hvala bogu je bil prazen, dejle se pa že pere. :devil:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So nov 10, 2012 7:27 pm

aaaaaaaaaaaaaa!

Folk, pa ZAKAJ vam je treba 100krat razlagat, zakaj notranje bivanje? Zato, ker je to naša osebna kaprica, evo, ČISTO SAMO ZATO. :dash:

argh. sarkazem je včasih res najboljše zdravilo! :ireful:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 7:31 pm

haahaha ravno berem in se sprašujem, a nej jst odgovorim, a boš ti :))))
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So nov 10, 2012 7:33 pm

sem že ... za vraga milega no, ne moreš verjet, vedno se najde kakšen nov! pa ne mislim več tam debatirat, to je to.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 7:36 pm

Iskrica, mam iste probleme in sem ful jezna. Sem pri t-2 in dokler je bilo gostovanje pri mobitelu, sem bila super zadovoljna. Odkar so menjali na simobil, mam pa iste probleme kot ti. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 7:49 pm

Mi smo zadnjič sedeli štirje v moji dnevni sobi za mizo in en drugega klicali (vsi na Simobilu) in smo si med sabo večinoma bili nedosegljivi. Ajde, vsaj nakrohotali smo se :D :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 8:42 pm

Jaz sem šla pred leti iz Mobitela na Simobil zato, ker je bil Mobitel svinjsko drag. Ful redko imam probleme pri Simobilu, običajno vse dela, je pa res da je precej odvisno kje si, ker pokritost z omrežjem ni povsod dobra oz. do teh nihanj pride, da potem dobivaš sms-e o klicih, telefon pa prižgan. Ampak saj pravim, meni se na srečo reees redko to naredi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 11:17 pm

Cats je napisal/-a:Mi smo zadnjič sedeli štirje v moji dnevni sobi za mizo in en drugega klicali (vsi na Simobilu) in smo si med sabo večinoma bili nedosegljivi. Ajde, vsaj nakrohotali smo se :D :D

A to ti z Milo, Melijem in Mušem? ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 9:22 am

all je napisal/-a:Jaz sem šla pred leti iz Mobitela na Simobil zato, ker je bil Mobitel svinjsko drag. Ful redko imam probleme pri Simobilu, običajno vse dela, je pa res da je precej odvisno kje si, ker pokritost z omrežjem ni povsod dobra oz. do teh nihanj pride, da potem dobivaš sms-e o klicih, telefon pa prižgan. Ampak saj pravim, meni se na srečo reees redko to naredi.

Tudi jaz sem šla pred leti z Mobitela na Simobil in tudi do zdj nism mela težav, ok ajde tm za novo leto k so pa itaq vsa omrežja dol padla. Ampak zdj je pa to počas že dnevno, to k sm pisala da sm bla par ur nedosegljiva je k sm bila v službi...sredi Ljubljane!!! Ne rečem sred Kočevskega gozda no...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 10:11 am

duško, a me lahko prosim tamal neha sekirati? :angel: :girlsad:

za uno drugo reč pa.... :girlcry: :girlcry: :girlcry:
(ko bom velika, bom imela sto mačk, pa nobene ne dam nikomur :devil: :blush: )

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 11, 2012 11:30 am

IsKrIcA je napisal/-a:
all je napisal/-a:Jaz sem šla pred leti iz Mobitela na Simobil zato, ker je bil Mobitel svinjsko drag. Ful redko imam probleme pri Simobilu, običajno vse dela, je pa res da je precej odvisno kje si, ker pokritost z omrežjem ni povsod dobra oz. do teh nihanj pride, da potem dobivaš sms-e o klicih, telefon pa prižgan. Ampak saj pravim, meni se na srečo reees redko to naredi.

Tudi jaz sem šla pred leti z Mobitela na Simobil in tudi do zdj nism mela težav, ok ajde tm za novo leto k so pa itaq vsa omrežja dol padla. Ampak zdj je pa to počas že dnevno, to k sm pisala da sm bla par ur nedosegljiva je k sm bila v službi...sredi Ljubljane!!! Ne rečem sred Kočevskega gozda no...

Recimo nekje med LJ in KR je pokritost ful slaba, kar je tudi smešno, ampak na določeni točki ne dobiš človeka na telefon... pa tudi ni nobena taka odmaknjena cesta/kraj. Tako da je to z pokritostjo malo smotano.

Sem se pa spomnila nekaj - Leia je omenila sim kartico in je lahko sim, odvisno verjetno tudi kakšen telefon imaš. To se nam je doma že vsem v preteklosti nardilo, pri prejšnih telefonih, da sim malo leze v tistem svojem prostorčku. Če ni dobrega kontakta, si potem v bistvu nedosegljiv, telefon je pa normalno prižgan.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov