Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 02, 2012 7:37 pm

Re: Daj si duška

:D Jaz tudi naključne obiske s "pucalico" ali sesalcem in napol slečena :girltruce: sprejemam. 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 02, 2012 7:41 pm

Če USA ne izvolijo Obame, se bom kar v klet zaprla. :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 02, 2012 8:32 pm

Trixi je napisal/-a::D Jaz tudi naključne obiske s "pucalico" ali sesalcem in napol slečena :girltruce: sprejemam. 8)

čist res, večkrat je tko, jest sem priča :lol: :lol: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 02, 2012 9:50 pm

Duško... zadosti hudega, za kar nekaj časa, prosim, prosim... :angel:
Poljub novi zvezdici...vedno boš moj mali lumpek! :kiss:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe nov 02, 2012 11:04 pm

Grem v trgovino, slišim mamo, ki naroča svojemu sinu, naj se naje samopostrežnih bonbonov kar tam, ker mu jih ne bo kupila. Nekaj sekund kasneje vidim cca. 10 let starega pamžka, ki v žep tlači sadje. Plačam, grem proti izhodu, se oglasi alarm, varnostnik zaloti dva mulčka, še ne najstnika, ki sta imela v bundi cel kozmetični salon. Vsi trije so se mi zdeli precej zverzirani, kot da tega ne počnejo prvič. V trgovini sem bila 5 minut. Jezna sem, pa ne na otroke. Krasen svet, res :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 03, 2012 9:02 am

oaza88 je napisal/-a:Duško... zadosti hudega, za kar nekaj časa, prosim, prosim... :angel:

Navadi se. Že več kot 3 leta gre samo s slabega na slabše. Na veliki večini področij.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 03, 2012 9:44 am

Oh, to pa ni res. Točno tri leta je, da je Melko prišel k nam, in vsak dan nam je lepše :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 03, 2012 10:16 am

male riti pač driskajo, tu ni kaj. Ampak zakaj je v ne prav majhni sobi treba driskat samo izključno po stvareh, ki
jih ne moreš stlačit v pralni stroj, ha?! :devil: (beri - fotelj, stene :rolleyes: in slično).
Za kratko se javila Fata bez odmora :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 03, 2012 4:27 pm

Mačja mama je napisal/-a:
oaza88 je napisal/-a:Duško... zadosti hudega, za kar nekaj časa, prosim, prosim... :angel:

Navadi se. Že več kot 3 leta gre samo s slabega na slabše. Na veliki večini področij.

Jaz se tolažim s tem, da je blo od leta 2009 pa do pred kratkim za ovne ful slabo obdobje k ga pa zdj ne bo tm do 2039 in vse te slabe stvari iz tegale obdobja nej se ne bi ponavljale. Pa načeloma daleč od tega, da se ful zanašam na horoskop sam sem se odločila to verjet. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 03, 2012 5:11 pm

IsKrIcA je napisal/-a:
Jaz se tolažim s tem, da je blo od leta 2009 pa do pred kratkim za ovne ful slabo obdobje k ga pa zdj ne bo tm do 2039 in vse te slabe stvari iz tegale obdobja nej se ne bi ponavljale. Pa načeloma daleč od tega, da se ful zanašam na horoskop sam sem se odločila to verjet. :D

O, kuuuul! :good: Še en oven, ki se predvsem leta 2010 ni imel nič preveč fajn :( Upam, da bo res tako. Mi poveš še, kje si to prebrala? Da si preberem kaj še kaj piše.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 03, 2012 5:25 pm

Tukaj: http://www.astrologyzone.com/

Samo moraš it brat za kak mesec ali dva nazaj, mislm da za oktober. No, mogoče tudi v novembrskem kaj piše -še nisem prebrala. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 11:25 am

Še ena ovčka se javlja cela srečna :lol:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 11:39 am

:lol: :lol: :lol:

Drgač pa res ne vem več kaj narest glede teh golobov, cel balkon je po****, pereščki povsod (ja še mladič se je na mojem balkonu učil letat) in jaz res nimam več potrplenja. Spodnja soseda bo tudi glihkar obolela, ker ji dol leti in jo tud čist razumem. Edina varjanta je razdret cel balkon, da pridemo do tega dela kjer so, sam jaz prov nimam dnarja za to pa če se vsi na glavo postavjo. :devil: :dash: Najboljš da si zračno puško omislm pa čakam v zasedi (in streljam strašilne strele mimo njih, aja sj res...ne znam strelat :devil: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 11:56 am

Vse slike zadnjih 2 let so šle po gobe :girlsad: :girlsad: :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 2:53 pm

Iskrica, a ni dost jasno znamenje? Mačka rabiš, da jih bo strašil čez šipo! :bye:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 3:08 pm

zalarjeva je napisal/-a:Vse slike zadnjih 2 let so šle po gobe :girlsad: :girlsad: :dash:

Ti je disk crknil? :girlsad:Včasih se da še kakšne podatke rešiti, ni pa poceni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 3:33 pm

Včasih uspe na linux mašini mountat disk, ki ga windowsi ne znajo več videt. Smo sodelavcu tako rešili vse podatke ne dolgo nazaj.
Zrihtaj si live usb ključek od recimo ubuntuja. Potegni si dol zadnjo desktop edicijo in pripravi ključek po navodilu na spletni strani. Potem zbootaj računalnik iz ključka in probaj mountat svoje diske. Če rata, skopiraj vse na varno in si zmagala. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Ne nov 04, 2012 5:03 pm

zalarjeva je napisal/-a:Vse slike zadnjih 2 let so šle po gobe :girlsad: :girlsad: :dash:

Zelo, zelo, zelo toplo priporočam

http://download.cnet.com/Pandora-Recove ... 94796.html

;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 5:11 pm

taperverčki je napisal/-a:Včasih uspe na linux mašini mountat disk, ki ga windowsi ne znajo več videt. Smo sodelavcu tako rešili vse podatke ne dolgo nazaj.
Zrihtaj si live usb ključek od recimo ubuntuja. Potegni si dol zadnjo desktop edicijo in pripravi ključek po navodilu na spletni strani. Potem zbootaj računalnik iz ključka in probaj mountat svoje diske. Če rata, skopiraj vse na varno in si zmagala. :good:

Naredi tako kot je opisala taperverčki. Meni je šel trdi disk in sem na ta način prišla do skoraj 100-odstotkov vseh dokumentov.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 04, 2012 5:19 pm

Močno upam, da se pri ARSO tokrat motijo :angel: ; marsikdo ne bo spal danes ponoči. Sem hvaležna, da nimamo nobene tekoče vode v bližini,že tako cel dan dežuje.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov