Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 7:32 am

Re: Daj si duška

Mah, to je tako, nikoli nismo zadovoljni. Bogve, kakšni bi bili, če bi se sami delali.
No,zase vem, jaz bi bila Brad Pitt :D . Samo ne bi Angeline oženila :S
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe okt 19, 2012 7:35 am

A bi te poj lahko jaz oženila? :P :lol: :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 7:36 am

:lol: :lol: :lol: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 7:39 am

sej tudi meni gre na živce posploševanje - samo pač v drugo smer ;) nisem pa čisto nič slabega mislila, a prov? :D

slavica, ko bi se ločila od Tanjuše, bi bla pa jaz na vrsti? :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 7:41 am

slavica je napisal/-a:Mah, to je tako, nikoli nismo zadovoljni. Bogve, kakšni bi bili, če bi se sami delali.
No,zase vem, jaz bi bila Brad Pitt :D . Samo ne bi Angeline oženila :S

:lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 9:08 am

Dan se je začel zelo lepo, vstanem, spijeva skupaj kavico, potem pa se vsedem na kolo, nanj pripnem psa in gasa na polja. Tam ga spustim, da leta sem in tja medtem, ko jaz po traktorskih poteh peljem kolo. Ko prideva spet na normalno pot, psa pripnem in greva proti domu. Pred sabo vidim žensko z odvezanim labradorcem. Se ustavim in se ji zaderem, če lahko pripne psa (Izzy ima sicer rad pse, ampak ko je odvezan. Ko je privezan ponori, če se mu hoče kdo priblišati, če je ene tok velik kot on ali večji. Manjše pse in psice pusti na miru. Nekastrirani psi se pa zapičijo v njegovo rit in mu gre seveda to zelo na živce). Baba samo pomaha naj grem mimo, saj da je njen prijazen. Ji rečem, da moj in in naj ga priveže. Potem me vpraša, kje ga sploh vidim (sploh ne gleda kje ima psa :dash: ). Začne klicat: Lordi pridi sem. Lordi gluh in slep za njene ukaze zagleda Izzyja in se začne približevati. na moje vpitje bejž stran ne reagira sploh!! Moj popizdi, potegne kolo za sabo, jaz padem po tleh, razbijem sprednjo luč, vse iz košarice mi pade po tleh, ketna pade dol. Ženska je vse to opazovala iz distance in še mal govorila, niti drla se ni: Lordi sem pridi. Jaz se poberem, začnem unega psa stran podit in mahat proti njemu, psa se stepeta. Baba končno svojega psa priveže. Jaz ji zatulim, da če pes ne uboga, nima kaj ga imeti odvezanega! In kaj mi reče na to: sej uboga ja pa če ga je vaš kar napadel!! :dash: Sem ji zatulila, da če je: Lordi pejt sem, Lordi pejt sem in Lordi ne pride: Lordi ne uboga in Lordi mora biti privezan! potem me vpraša, če sem se kaj poškodovala. Ji rečem: neeee. mi reče: aha, ok! Ji rečem ja valda da sem se, iz kolesa sem padla, kako se ne bi! Potem pa le oprostite in gre naprej in Lordija spet spusti in ga podi naprej! :dash: Jaz potem poberem vse iz košarice, vidim, da sem zgubila ključe od ključavnice in jih iščem, pregledam psa, če je kaj poškodovan (na srečo ni). Najdem ključe, vidim, da imam razbito sprednjo luč in skrivljeno ključavnico. Ko se vsedem na kolo in hočem začet poganjat, vidim, da je ketna dol padla. Odpnem psa in ga dam na čakaj, da jo dam nazaj gor, vsa šmirasta. Odpeljem se domov, kjer me soseda dobi, da moram neke papirje glede stanovanja uredit (sovrašim papirologijo!, letanje sem in tja zaradi tega in lovljenje uradnih, zelo glupih ur). Jao, sem tok jezna, pa dan se je šele začel!!
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 3:38 pm

naslednjič takoj prec pokliči policijo. Majke mile, takihle "od Lordijev" pa res ne prenašam! :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 4:40 pm

Jutri bodo imeli na Vrhniki veliko vajo iz reševanja, kao kako bi bilo ob potresu. Še dobro da tega nikoli ne povedo ljudem, ki živijo v bližini in potem panika kaj se dogaja.... :dash: (jaz vem ker brat pomaga postavljati šotor pred ZD...) V "starih" blokih kjer jaz živim nismo imeli niti ene same vaje, zgradijo nove bloke čez cesto in pred enim letom kar naenkrat ogromno gasilcev itd. Lahko si predstavljate kako šokirani so bili starejši ljudje, ki odkar so v blokih (preko 20let) še niso doživeli vaje...Vsaj stanovalcem "novih" blokov so povedali kaj se bo dogajalo. :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 6:19 pm

ježeš, sramota me bila, na parkirišču sem rinila v napačen avto :fool: :girlblush: .
Pa lastniki so me ogovorili s pokroviteljskim "gospa, tole pa ne bo štimalo :rolleyes: "
Gospa! :O :devil: :dash:

Rabim smeškota, ki si natakne vrečko na glavo :blush: .

Briga me, danes je bil vseeno en lušten dan, pa naj si o "gospej" mislijo, kar si hočejo :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 6:33 pm

Ni glih smeško, je pa slikca: Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 6:38 pm

:lol: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 7:03 pm

Slavica, z nekdanjim sosedom sva imela enak avto (barva, model), zelo zelo podobno registrsko (ena cifra razlike) in zelo pogosto sva parkirala en zraven drugega :) Ves, kolikokrat sva zamesala! :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 8:06 pm

Saj vem, da mata sosedovi muci večino časa odprt balkon v stanovanje... ampak se vseeno dosti zunaj potepata in me prav skrbi včasih. Duško, daj malo pazi na njiju, če že lastnik ne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 8:05 am

Tole sploh ni duškanje je veselje...wuhu pršli so moji modelčki za piškote k sm jih naročila, vsega skup jih je okrog 30 in med drugim sta tudi 2 v obliki kostke za pasje piškote pečt in 1 v obliki miške za mačje piškote pečt. :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 11:07 am

In kdaj bodo piškoti na licitacijah? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 11:20 am

slavica je napisal/-a:ježeš, sramota me bila, na parkirišču sem rinila v napačen avto :fool: :girlblush: .
Pa lastniki so me ogovorili s pokroviteljskim "gospa, tole pa ne bo štimalo :rolleyes: "
Gospa! :O :devil: :dash:

Rabim smeškota, ki si natakne vrečko na glavo :blush: .

Briga me, danes je bil vseeno en lušten dan, pa naj si o "gospej" mislijo, kar si hočejo :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 11:31 am

ja kaj je zdaj to, nisem mogla popravit :devil: .

Sem ti holta napisat, da sem se jaz v en avto not vsedla. Tip je ustavil poleg mene na železniški v MB, kjer bi me moral pobrati moj brat. Točno poleg mene je ustavil enak avto, kot bratov, en je iztopil, jaz sem se pa kar not vsedla. So me trije not sedeči pogledali z velikim zanimanjem, šofer pa je milo vprašal, gospođo, kuda vas zapelemo?. Upam, da niso meli kake druge ideje, zakaj sem se not vsedla.... :lol: :lol:

Smo se še pol cel teden režali, kak sem jaz blond, :fool:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 11:58 am

To še ni nič. Kaj pa ko sem jaz par let nazaj, ko sem bila že kar v letih na avtobusu za koleno prijela in držala mladeniča? Stala sem poleg njega, ki je sedel in sem mislila, da ima naslonjalo za roko dvignjeno pa sem se ga oprijela. Držala sem ga trdno dokler ni naslonjalo pomigalo in takrat sem vsa osramočena ugotovila, da sem držala za koleno mladeniča, ki je bil že čisto rdeč v obraz od nelagodja :lol: . Da je bila situacija še bolj nerodna, sem se pričela smejati na ves glas in nisem mogla odnehati. Bolj, ko sem se zavedala kako čudno izgleda moje obnašanje v očeh drugih, bolj nisem mogla ustaviti krohotanja :lol: . Še danes me je sram, ko se spomnim. :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 1:34 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:

Jaz si vas vse tri prov predstavljam hehehe. :D

slavica se ti ne zdi, da bi morala najprej probat pa kakšen recept izpilit preden jih drugim "prodajam". No, razen če imate zelo požrešne kužke in mačke, ki itaq vse pojejo..pol pa lohk. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So okt 20, 2012 2:48 pm

:dash: :dash: :dash: :dash: Ma svašta no...znanka je kupovala pred enim letom psa...ji svetujem glede pasem, glede rodovnika, glede tega, koliko jih je po zavetiščih, da naj gre tja, ker niti ni vedela, katero pasmo bi mela...čez en teden kupi mešančka iz 'domače vzreje' kao ups leglo...danes najdem na bolhi njen oglas..samček za parjenje...(seveda je podoben eni pasmi in bo verjetno fajn zaslužla...) :dash: Da ne govorim o tem, da so meli pri isti hiši(sta dve družini) psico, ki je sedaj čudežno izginila po tem, ko je imela zelo številno leglo...ker sterilizacija je pa ja predraga...(so pa obdržali dva :dog: ) Tudi ena nesrečna mačka je našla pri njih dom, dvakrat skotila in živela na rižu ..enkrat sem nesla brikete, so jih vrgli stran, češ ''moja mačka, jo bom že jaz hranila...'' :fool:

Še prijavit nimam kaj, brez dokazov :(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov