Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 11:18 am

Re: Daj si duška

Račka, zanima fejst, mojo denarnico pa sploh :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 11:30 am

Tale zobar tudi mene zanima. :D :girlblush: No, mam sicer eno priporočilo že za eno, pa še nisem klicala, se pa ne branim drugih priporočil. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 12:25 pm

Pa kaj mi je bilo treba brati tisto temo na tistem forumu... "LOL moja mačka je imela danes že desetič mlade LOL obletnica!!!!!"

Najprej sem mislila, da se bom zjokala, potem, da bom nekomu razbila zobe. Potem sem se potrudila vljudno napisati, da to ni v redu.

Ampak res nisem hotela vedeti, da taki ljudje še obstajajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 12:54 pm

Kako je fajn, ko te ljudje gledajo v oči, nekaj zaprmej obljubijo in potem za tvojim hrbtom naredijo točno tisto, za kar ste se zmenili, da se ne bo delalo. Najbolj mi pa na živce gre to, da me kljub pričakovanju takega izida zadeva še vedno prizadene :negative:

Zdaj pa dost o tem. Ništa mi neće ovi dan pokvarit 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 2:43 pm

Cats, to govoriš o tistih omarah od včeraj zvečer, ane? ne bit huda na Muša in Melija, no :praising:

pa po moje ti ga lahko kej pokvari, no ... ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 2:54 pm

O ne ne, na to sem pripravljena, imam že kompilacijo :D :D

Meli in Muš in omare - kam bi pa prišla, če bi se za tole hodila vsakič duškat :lol: Čisto iz drugega azimuta je prišlo. In naj kar tam ostane :negative:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr okt 17, 2012 6:38 pm

moksa je napisal/-a:
Nika je napisal/-a:Men ni všeč edino, če pes hodi poleg z repom med nogami ali pa se vleče. Pes na videu pa je očitno zelo zainteresiran za delo in ves čas veselo maha z repom. Tko da ja, odvisno od osebnega mnenja a ti je nekaj všeč al ne, jaz samo povem da psu nič ni škodi takale hoja in se sploh ne sekira, da ne hodi "prav".

Njegov zadnji del me spominja na sklonjene glave konjev v Lipici med predstavami. Drugačna drža, isti mesidž.

Nikakor isto sporočilo ... moj pes hodi poleg občasno povsem podobno kot pes na posnetku. Enako maha z repom zraven. Če se mi zdi da prepočasi hodim potem sam od sebe predvideva da se bom verjetno ustavila in se pripravlja na to, da bo sedel ob nogi (posledično hodi z ritjo bolj ob tleh), čeprav nima podrtega hrbta kot recimo nekateri nemci. Pa ja - tudi target stick uporabljam, oni s klikerjem. Še bolj štorasto, ker sem bolj na začetku. 8)
Bolj pasja kot mačja ..... zaenkrat :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 18, 2012 10:40 am

Že tretji dan zapored je k nam prišla osa, med zračenjem dnevne sobe je priletela notr in kot vsak dan se jo je podilo ven. Se mi zdi da je bila vedno ista. Pa mi je čudno, ker je edina ki sem jo vidla in nobene nikjer drugje.. no, danes jo je v paniki fant ubil. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 18, 2012 1:42 pm

Sej ni res duškanje, bl začudenje. A ste vedli, da Dalai Lama ni vegi? In budizem sploh ne prepoveduje uživanja mesa? Jaz sem bla ziher, da tibetanski menihi samo sadje pa zrnca žvakajo. :scratch:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če okt 18, 2012 4:05 pm

taperverčki je napisal/-a:Sej ni res duškanje, bl začudenje. A ste vedli, da Dalai Lama ni vegi? In budizem sploh ne prepoveduje uživanja mesa? Jaz sem bla ziher, da tibetanski menihi samo sadje pa zrnca žvakajo. :scratch:

Vedela. Sem pri tibetanskih menihih grickala posušeno jakovo meso.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 18, 2012 6:39 pm

slavica je napisal/-a:Flowerbomb, probaj se čim manj sekirat; saj vem, lahko je rečt, ampak malo se da samega sebe prepričat.

dragi duško, jaz bi tudi šla na veterino rihtat moje zobe, ker me bo enkrat hercenšus, ko mi pri mojem zobarju
na koncu povejo račun :dash: . Pa noben več ne jemlje na koncesijo, seveda, ko pa takole fejst služijo :devil: .
Ali pa če bom v naslednjem življenju morski pes, bo novih zob kar naprej kolikor hočeš :rolleyes:

Slavica, Železnikarski zobozdravstveni dom v centru Ljubljane sprejema nove paciente, jaz sem čakala samo tri mesece na prvi pregled. Je državni.Pa vseeno doplačam bele plombe po 20 eurov, je pa še vseeno ceneje kot privat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če okt 18, 2012 6:47 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Ok, bom vseen mal duškala...na polno mi grejo na jetra tele debate o debelosti in cela gonja (nardila sm napako in mam pržgan pop tv- Preverjeno). Čedalje več zdravnikov opozarja, da so tele indeksi telesne teže postavljeni prenizko in, da si tisti ki imajo indeks malo višji precej hitreje opomorejo po operacijah itd. kar se meni zdi logično ker ima telo pač malo zaloge iz katere lahko črpa.
Jaz res nisem suha še zdaleč pa to ne pomeni, da ne pridem niti po štengah ne da bi sopihala. Sem bla na rednem pregledu za službo in mi tista zdravnica razloži, da bi blo fajn če bi pa jaz shujšala. In pol me vpraša, če se sploh kej gibam nakar ji razložim, da že 6 let plešem 2x - 3x na teden, pol pa ni vedla več kaj bi rekla pa je vseen zagodrnjala, da kej kil bi blo pa vseen fajn shujšat. Nakar gre na pregled sodelavka, ki je res res suha...in seveda ji zdravnica ni nč rekla, no ona pa res ne pride do tretjega štuka ne da bi se zadihala, ker je njeno edino gibanje shopping in šetnja po trgovinah.
Skratka na polno mi gre na jetra percepcija, da če ma nekdo neki kil preveč pa nč ne miga in samo je, medtem k če je nekdo suh pa zihr zdravo živi.

No, da ne omenim kakšne še bedarije zdj vmes kvasijo o tehle genih...ja, ja...za nekatere bolezni lahko že rečejo kateri geni vplivajo in, če so dedne. Za nekatere pa pač ni še dokazana povezava pa kokr bi blo mogoče fajn, da bi bla.

Arrrrgggh :devil:

:goodpost:

res!
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 18, 2012 6:54 pm

taperverčki je napisal/-a:Sej ni res duškanje, bl začudenje. A ste vedli, da Dalai Lama ni vegi? In budizem sploh ne prepoveduje uživanja mesa? Jaz sem bla ziher, da tibetanski menihi samo sadje pa zrnca žvakajo. :scratch:

Jaz sm tud to mislila...no res se človek vsak dan kej novga nauči. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 18, 2012 7:20 pm

Se spomnim, ko je dr.Janez Drnovšek v nekem intervjuju govoril o njunem odnosu in povedal, da je odnos Dalajlame do živali edina, a pomembna točka, kjer se njuna doživljanja in čutenja sveta močno razlikujeta.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 18, 2012 7:37 pm

danes ji že lahko pošlem enega lupčka in objemčka tja gor na en lepi mehki beli oblakec :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 5:43 am

jernejch je napisal/-a:
IsKrIcA je napisal/-a:Ok, bom vseen mal duškala...na polno mi grejo na jetra tele debate o debelosti in cela gonja (nardila sm napako in mam pržgan pop tv- Preverjeno). Čedalje več zdravnikov opozarja, da so tele indeksi telesne teže postavljeni prenizko in, da si tisti ki imajo indeks malo višji precej hitreje opomorejo po operacijah itd. kar se meni zdi logično ker ima telo pač malo zaloge iz katere lahko črpa.
Jaz res nisem suha še zdaleč pa to ne pomeni, da ne pridem niti po štengah ne da bi sopihala. Sem bla na rednem pregledu za službo in mi tista zdravnica razloži, da bi blo fajn če bi pa jaz shujšala. In pol me vpraša, če se sploh kej gibam nakar ji razložim, da že 6 let plešem 2x - 3x na teden, pol pa ni vedla več kaj bi rekla pa je vseen zagodrnjala, da kej kil bi blo pa vseen fajn shujšat. Nakar gre na pregled sodelavka, ki je res res suha...in seveda ji zdravnica ni nč rekla, no ona pa res ne pride do tretjega štuka ne da bi se zadihala, ker je njeno edino gibanje shopping in šetnja po trgovinah.
Skratka na polno mi gre na jetra percepcija, da če ma nekdo neki kil preveč pa nč ne miga in samo je, medtem k če je nekdo suh pa zihr zdravo živi.

No, da ne omenim kakšne še bedarije zdj vmes kvasijo o tehle genih...ja, ja...za nekatere bolezni lahko že rečejo kateri geni vplivajo in, če so dedne. Za nekatere pa pač ni še dokazana povezava pa kokr bi blo mogoče fajn, da bi bla.

Arrrrgggh :devil:

:goodpost:

res!

Saj se strinjam, da (pre)suhim nič ne težijo - ko sem imela itm 18, ki je bil takrat še malo pod spodnjo mejo (se mi zdi, da so zdaj spet prestavili navzdol), so me samo vprašali, če so tudi ostali v moji družini bolj suhi. Ampak ni pa tudi nič fajn, ko se poskušaš zrediti pa se vsak upa vtaknit v tvojo težo. Imam kolega, ki ima 150 kg, pa mu nihče ne upa reči v faco, da bi lahko malo shujšal - ker to ni vljudno, ane, meni je pa vsak upal reči, da sem pa res malo presuha, bi se lahko kakšno kilco zredila, mi kar kosti štrlijo ...

knedl, žal mi je. naredila si, kar si lahko ...

In še en duško ... Naj me samo še enkrat kdo vpraša, zakaj sploh rabim tako velik avto :P Vsi leseni deli kuhinje v enem šusu! :punk: (pustimo podrobnosti o vožnji s koleni v volanu pa o rahlo oteženem premikanju prestavne ročice pa o eni uri zlaganja paketov v prtljažnik, ko so vsi zaposleni že davno odšli domov pa ... :lol: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 5:45 am

a da presuhim ne težijo? Ne bo držalo.
Bi dala marsikaj, da bi me bilo malo več, pa mi to nikakor ne rata. Vsaka stvar me fejst podere,
ko sem šla na eno operacijo, sem prihajala k sebi veliko dlje kot tiste močnejše... Ni fajn :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 5:50 am

No, jaz zaenkrat še nisem imela nobenih resnih zdravstvenih težav (pa itm sem tudi že popravila), ampak na osnovnih "sistematskih" pregledih mi niso nikoli nič težili niti v najbolj skrajnih časih. Najbrž bi me v primeru kakšnih bolezni tudi na to opozorili ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 6:14 am

Eh, suhice, ne pritožujte se. Jaz sem samo malo bolj okrogla (nisem "debela") pa se je tudi ČIST vsak skozi moje celotno otroštvo in mladostništvo v mojo težo vtaknil in mi pravil kako moram shujšat pa kaj naj jem pa kaj ne smem jest, pa moji mat so težili...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 19, 2012 7:10 am

Moj namen ni bil zdaj tle začet uno standardno o (pre)debelih pa (pre)suhih samo pač na jetra mi gre posploševanje takšno in drugačno. Nekdo je lahko zelooo suh in zdrav, nekdo pa pač bolj okrogel (kot se je MačjaMama lepo izrazla :D ) in zdrav. Ljudje smo različni tudi telesno, kot karakterno...eni rabimo več tega pa manj onega itd.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov