Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 1:49 pm

Re: Daj si duška

Eh korespondenca ni še nč. Mi smo imeli psihota, ki je okoli bloka pobral vse kosti, skorje kruha in druge ostanke hrane, ki so jih pretežno navlekle vrane. Razstavil jih je po celi oglasni deski skupaj z grozilnim sporočilom, da ne smemo metat ostankov hrane skozi okno. :lol:
Cel veseli december smo gledali tiste obglodane kosti na vhodu. :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če sep 27, 2012 2:18 pm

taperverčki je napisal/-a:Ni bil potres, skala je padla. :angel:

:good:

Samješveš je napisal/-a:Moj namen je bil, da sem se zduškala. In to je to.
Ne mislim nič razlagat.

Tudi moj zapis ni letel osebno nate. Me to čisto res zanima, pa kdorkoli bi že znal kaj povedat. Ker me stanje nadvse spominja na modeliranje grupne dinamike. Nekaj se kar ve, samo noben ne ve od kje in predvsem zakaj in kako, samo ve se, da tako je. Še ko človek vpraša, ne gre, kaj šele drugače.

Jaz ne bom rekla, da sem žalostna, ker se tem občutkom reče nekoliko drugače. Si pa mislim svoje o tistih, ki znajo na vprašanje odgovorit samo z obešanjem na leve in desne (in tule spet ne mislim tebe, Samješveš, prihaja predvsem od uporabnikov nekega drugega foruma in "organizacije", tudi na FB je to dokaj pogosto) ali s kakšnimi drugimi nebuloznimi osebnimi variantami. Le konkretnega odgovora o konkretni zadevi se pa ne da sproducirat... In mi je zato povsem jasno, zakaj se nič ne premakne... In ne, se ob teh spoznanjih ne počutim prav nič fajn...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če sep 27, 2012 2:19 pm

5 minut! 5 minut, da dobiš po mailu odgovor od državne inštitucije. Samo ne v Sloveniji :) Mene sezuje od presenečenja vedno znova, ko urejam stvari s tujino.
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 2:48 pm

Država bo izterjala svoje terjatve (milione), pa naj stane kar hoče. Poslala je opomin pred izvršbo za 0,44 eur DDV in 0,01 zamudnih obresti. Če to nakažem, me stane še 0,80 za nakazilo. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 3:20 pm

visinnox je napisal/-a:Država bo izterjala svoje terjatve (milione), pa naj stane kar hoče. Poslala je opomin pred izvršbo za 0,44 eur DDV in 0,01 zamudnih obresti. Če to nakažem, me stane še 0,80 za nakazilo. :dash:

Hja, ena bančna provizija, pa še ena, pa še ena... pa se bo bankam počasi nabralo dovolj za še kakšno dokapitalizacijo! Po moje je to njihov master plan. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 4:16 pm

A kdo ve za foto studio, ki še razvija iz filma slike? Imam nekaj nerazvitih filmov, in pa že razvite, pa bi rabila dvojnike slik...

Prosim :angel: je kar nujno :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 4:18 pm

V Lj pri Nami (med Namo in Mladinsko knjigo) je foto studio, kjer slike razvijejo še iz 100 let starih steklenih plošč. 8) Plus vso ostalo "novejšo" tehnologijo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 4:49 pm

Duško dragi, sem utrujena do kosti, čustveno in fizično izčrpana, ne od mačk in dela z njimi in za njih, četudi delam vsak dan vsaj 16 ur, ampak od ljudi. Moji otroci nimajo nič od mene, mož skoraj nič.
Grem jest in spat.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 5:07 pm

Oh, sranje, ta post bi moral it pod "iščem" kategorijo. :girlblush: Sem pa že najdla en foto studio, ki naj bi razvijal film, če kdo ve še za kakega se priporočam. Hvala. :girlblush:

EDIT: hvala Mateja! :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 7:17 pm

helena je napisal/-a:Duško dragi, sem utrujena do kosti, čustveno in fizično izčrpana, ne od mačk in dela z njimi in za njih, četudi delam vsak dan vsaj 16 ur, ampak od ljudi. Moji otroci nimajo nič od mene, mož skoraj nič.
Grem jest in spat.

Vem, da ti ne pomagam kaj dosti, če sočustvujem s teboj in te razumem. Ja, nekateri ljudje nam znajo izpiti vso energijo.....živali nikoli, zato imam ta kosmata nepokvarjena bitja veliko raje kot prenekatere ljudi. Pa vendar sem ter tja naletimo tudi na takšne ljudi zaradi katerih ponovno dobimo upanje v boljši svet....nekoč. Tukaj nas je veliko zbranih in tukaj vedno znova dobim novo upanje. :) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 5:26 pm

Slika

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 6:39 pm

Slika

mogla sem :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 7:22 pm

Kdaj so pa mene slikali, ker točno takšen je moj "fris" kadar sem jezna na moža :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 7:35 pm

madonca, Patricija, si luštkana :P

PS: mislim, da je Pepper prebrala tisto temo o luni, šla preračunat koledar in zdaj hodi okrog kot en mali bandit in renči naokrog, mlati našega Yodija, piha na Leio in cufa blazine. mačke mačkaste :cat:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 7:53 pm

all je napisal/-a:Slika

mogla sem :lol:

I'm relying on a nightmare. :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.
Slika
:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So sep 29, 2012 9:36 am

http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kr ... ejo/292471

Koliko, mislite, so pokasiral za ta članek? Plačanci ... :bad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 29, 2012 1:16 pm

A dej no, kaj pa noriš?! :fool: Rajši na sončni breg splezaj, rožice poduhej in se novemu dnevu na smej. Lahko tudi kakšno nesrečno živalsko dušo rešiš al kakšno drugo dobro delo nardiš. Sej ti piše v članku, da je za te živalice lepo poskrbljeno, pa še radi jih imajo. (jaz celo verjamem, da res) Če ne boš karte kupla, pa ne bojo mele te živalice kej jest. Kr pejt pogledat kako so lepo rejene, zadovoljne in skoraj srečne v soju luči....
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So sep 29, 2012 1:58 pm

helena je napisal/-a:Duško dragi, sem utrujena do kosti, čustveno in fizično izčrpana, ne od mačk in dela z njimi in za njih, četudi delam vsak dan vsaj 16 ur, ampak od ljudi. Moji otroci nimajo nič od mene, mož skoraj nič.
Grem jest in spat.

:praising:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So sep 29, 2012 9:17 pm

jernejch je napisal/-a:http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/foto-brez-cirkusa-ne-bi-znali-ziveti-tukaj-se-rodijo-tukaj-umrejo/292471

Koliko, mislite, so pokasiral za ta članek? Plačanci ... :bad:

Po moje vsaj toliko, kot za "nepristranski" prispevek v Tedniku... :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 29, 2012 10:47 pm

http://www.youtube.com/watch?v=TKyvzSW2 ... e=youtu.be :bad: Tole je grozno boleče. Baje so že prijavili, upam da bo efekt. Se pa res čudim da je konj pri teh letih in v takem stanju še živ. Kaj vse prenesejo....
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov