Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 4:59 pm

Re: Daj si duška

če bom vidla danes še enega v trahtnu močno alkoholno prestrašenega bom koga :devil: , norci pol pa za volan :fool: . Se vidi ful da so Terezijske poljane na prvem mestu, tak dosti je dirndlov, da mi je ta močna polovica že grozila z njim. Jaz pa moja huda široka rit v dirndlu :crazy: pa še piva ne pijem :ireful:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 5:06 pm

Uf, jaz si pa že par let želim dirndl za maškare, pa so mi ful predragi. Da bi v Monakovem živela, bi se po mojem ves čas šla maškarado, ful so mi dobri. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 5:19 pm

v outletu spraviš skupaj za 100 vse, še čevlje-zadostujejo tudi kake balerinke, samo rabiš čas da pokombiniraš pa voljo pa željo po dirndlu. Bo jih pa po oktoberfeštu v sekendhendšopih kolker hočeš. Je pa presenetljivo, da najavijo en fešt tu na Bavarski, ni važno kje ali v kaki vasi, pa že vsi ven vlačijo lederhozne in dirndle :girlyes:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 5:28 pm

Nika je napisal/-a:Edino zavetišča vedo za stanje v zavetiščih, edino merodajno mnenje o stanju v zavetiščih lahko dajo zavetišča.

:lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To sep 25, 2012 5:34 pm

Iz serije judge and jury walked out hand in hand. Dejmo raje na ignore, trol zopet meče šibice, piroman frdaman.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 5:38 pm

all je napisal/-a:
Nika je napisal/-a:Edino zavetišča vedo za stanje v zavetiščih, edino merodajno mnenje o stanju v zavetiščih lahko dajo zavetišča.

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 7:57 pm

Mlade mucke so nabavili (!) pri kmetu, da ne bo stroškov s posvojninami. Zdaj so bolne, pa ne, da se bo treba zdaj v stroške metat!? Mogoče bodo pa uvidevne in bodo hitro poginile... :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 8:23 pm

Po skoraj mesecu: bo, pa ne bo, pa bo, pa.....mami prebrati sporočilo, da njene mame ni več... Babi, naj ti bo lepo tam kjer si. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 8:30 pm

rozika, iskreno sožalje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To sep 25, 2012 8:44 pm

helena je napisal/-a:

all je napisal/-a: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :D

Nehite se režat, ker tole je pa čisto res! Dokler zavetišča ne bodo dolžna pisat verodostojnih poročil in to za ves čas bivanja živali v zavetišču, dajala od sebe podatkov in bodo hermetično zaprta (tista ki pač so), bo to držalo še toliko bolj. Z vsem matranjem in pridobivanjem podatkov okoli ovinka se lahko samo približaš poznavanju stanja v zavetiščih in ga oceniš, samo zavetišča sama pa edino vedo kakšno je stanje v resnici. In tudi, če bi vsa prostovoljno pisala kar se da korektna poročila, bi trditev še vedno držala. In vedo samo vsako zase. Tudi probleme in težave s katerimi se srečujejo, poznajo samo zavetišča, težave pa so tudi regionalno in lokalno pogojene in niso vse skupne vsem. In brez poznavanja težav tudi ustreznih rešitev ne more bit. In ravno v tem je problem! Dokler bo vsak čuval svoj vrtiček, in dokler bo veljala taka tržna logika, ga seveda bo, se bo zapuščenim živalim bolj slabo pisalo. Ker ni interesa poiskat optimalne rešitve za vse, vsaj mimo ekonomskih interesov ne. V bistvu če bi rekli bobu bob društva brez zavetišč ne morejo najt optimalne rešitve, ker težav zavetišč ne poznajo, zavetišča pa brez društev ne, ker problem zapuščenih živali presega ekonomske okvire in finančno breme oskrbe v zavetišču. Dva zorna kota pač. Približno tako kot če veslaš samo z levim al pa samo z desnim veslom. Težko bo it naravnost in kam prit... Sem pa sicer jaz nad tem, da bi veslali z dvemi vesli hkrati in kam prišli, že zdavnaj obupala, beri: get me out of this planet...

Duško, hvala za že ne vem kateri replay in nazoren prikaz kako deluje vesolje s svojimi znaki. Sej počasi, tam nekje v naslednjih nekaj desetletjih si bom zapomnila. Sej tisto, "v tretje gre rado", sem drugače že vzela, veš. Če te torej dvakrat prešine, pa ne samo to, pač pa zraven še obakrat naglas rečeš, da moraš prestavit avto, pa vseeno, če je razlog nepotreben, potem to moraš nardit. Ker če ne, gre v tretje Rado (al kaj vem kir predrzneš) in ti pusti obvestilo redarstva zalepljeno na šipo... :fool: No, pol avto seveda premakneš, je pa kava zato bistveno dražja. Bol bi šla že rajši na kavo v Kempinski. Je parkplac, je zastojn, postrežba na nivoju, pa še high class se lahko počutiš... tko, prav mi je! Kaj pa ne berem znakov... :fool: al pa na kavo ne hodim tja, kamor pač sodim 8)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 9:04 pm

Sleepy, rešitev je bicikl. Parkiraš pred vhodom, ti ne bo noben redar pildka pisal, občutek, ko ob štirih popoldan voziš mimo kolon voznikov, ki besnijo v avtomobilih, pa je neprecenljiv. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 9:07 pm

rozika je napisal/-a:Po skoraj mesecu: bo, pa ne bo, pa bo, pa.....mami prebrati sporočilo, da njene mame ni več... Babi, naj ti bo lepo tam kjer si. <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 25, 2012 9:09 pm

mateja je napisal/-a:Sleepy, rešitev je bicikl. Parkiraš pred vhodom, ti ne bo noben redar pildka pisal, občutek, ko ob štirih popoldan voziš mimo kolon voznikov, ki besnijo v avtomobilih, pa je neprecenljiv. ;)

Tenkjuverimač, par ur prepozno! :shout: :aggressive:
Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 25, 2012 10:06 pm

rozika drži se, vedi da ti bodo lepi spomini ostali za vedno

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 5:29 am

here we go again, tokrat na treh tačkah, skoraj brez repa, z daljšo dlako :rolleyes: .
A bom jaz kdaj prišla do tega, da namestim leglo a se bodo kar naprej takole lepili name, eden po eden :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:41 am

Kr tko, za lepši dan. Slika I am ready! Slika
:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 7:51 am

@rozika, moje sožalje :praising:

@mateja, jaz bi tudi dirndl za maškare...sem videla enega rdečega, pa nek vzorec v soboto v Celovcu samo so res božjastno dragi. @fiorina sej dirdnli so pa ja narjeni za široke riti :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:25 pm

Duško moram se ti zaupati drugače me bo razneslo od jeze, ker se pri meni čisto vse zakomplicira. Zavarovalnica v odškodninskem zahtevku navaja, da je del krivde za poškodbe v prometni moje, ker da je iz policijskega poročila razvidno, da kot sopotnica nisem bila pripeta. Policija pa trdi, da od njih tega podatka niso dobili, ker nikoli v noben zapisnik ne vpišejo ali je bil sopotnik pripet ali odpet, da je ta podatek vedno samo za šoferja. Dejstvo pa je, da nikoli v življenju nisem bila nepripeta, tudi policajki sem na licu mesta povedala, da smo bili vsi pripeti in tudi moje poškodbe to izkazujejo, saj nastanejo zaradi vzgona sile pri uporabi varnostnega pasu. A me ima zavarovalnica zares čist za noro ali kako? Razpočila se bom od jeze. :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr sep 26, 2012 6:48 pm

@ Patricija, ne jezi se preveč... od tega rit raste ;)

Zavarovalnica ne bo nikoli... NIKOLI.. sama od sebe plačala tisto kar bi bilo pošteno.

Do policijskega zapisnika zlahkoto prideš sama. Oglasi se na policijski postaji ki je obravnavala nesrečo in prosi za vpogled. Boš točno videla kaj so napisali.
Lahko pa pooblastiš odvetnika da v tvojem imenu pridobi zapisnik. Odvetniki, ki se ukvarjajo z odškodninskimi zahtevki ne zaračunajo dela tebi, ampak zavarovalnici zato tebe to ne stane nič.

Če boš pa urejala sama, pa se pritoži in zahtevaj dokaze na podlagi česa so ugotovili da nisi bila pripeta.

Če si bila pripeta si od pasu dobila modrice. Če si jih imela je edina pravilna pot ta, da jih poslikaš, greš k osebnemu zdravniku in zahtevaš da to vpiše v karton in nato vse to kot dokaz daš kot prilogo odškodninskemu zahtevku. Če je za vse to prepozno boš pa vedela za drugič. V prometni nesreči žal štejejo samo priče, priče, priče in pa materialni dokazi. Na vse ostalo (pravičnost, poštenost, resnica) pozabi.
lp
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 8:22 pm

Hvala za nasvete, vendar za tisto o modricah je že zdavnaj prepozno, saj sem bila prepričana, da policija v zapisnik vpiše dejstva glede vseh udeleženih in ne samo glede voznika. Moja poškodba pa sedaj še edina dokazuje, da sem bila pripeta, saj nastane zaradi zanihanja pri uporabi varnostnega pasu in se imenuje nihajna poškodba vratne hrbtenice. Najbrž jim bodo morali dohtarji razložiti. Pa tudi policistka, ki je bila na kraju nesreče je rekla, da so si izmislili in naj se obrnejo nanje, da jim pojasnijo nekaj stvari o katerih bi morali biti pristojni na zavarovalnici poučeni. Ni mi pa jasno zakaj policaj v zapisnik ne zapiše tudi dejstev sopotnikov. Bo odvetnica naprej urejala.
Plačuješ in plačuješ, ko pa morajo oni nekaj dati pa jim seveda ne gre iz žepov. Smo mislili drugi avto naslednji mesec spet pri njih zavarovati, pa seveda ne bomo, ker so nas razočarali.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov