Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 26, 2012 8:48 am

Re: Daj si duška

Pravkar sem dvakrat obletala 11 nadstropij v stolpnici + teraso in klet, vsa prestrašena, da je naša Gipsy po nekem čudežu smuknila iz stanovanja, ker je v stanovanju ni bilo NIKJER. Zadihana in v fazi notranje borbe s paniko se ozrem čisto slučajno kvišku in ona mirno leži na kuhinjski omarici, kamor sicer nikoli ne gre. Da bi se oglasila na moje obupane klice, je seveda odveč pričakovati. :devil: Spogledava se iz oči v oči, njene umirjeno zaspane, moje pa od strahu izbuljene. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 8:53 am

Držimo pesti za Tobyja! :kiss:
gipsy..uf, vem ja....ne sicer 11 nadstropij, ampak princip pa isti, parkrat že....banda mačja! :devil: :kiss: )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 8:56 am

Ko prideš z morja in vidiš da je trava zelena. :yahoo: Očitno je umes kar dobro zalilo, pa zdele tudi zaliva. Imamo pa srečo, da smo se ravno včeraj, ko je še bilo sonce spokali domov. Pridem domov, pa za 5 minut celo naselje ostane brez elektrike. :O :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 10:19 am

Kje to ti živiš, rozika?! :O

Duško, zakaj se tisti ljudje, ki so tanarvečji gnoj in bi bil svet veliko lepši, če jih sploh ne bi bilo, razmnožujejo kot zajci, uni ta fajn pa majo kvečjemu enega ali največkrat nič potomcev...?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 26, 2012 10:48 am

Ja, to je pa kar dobro v filmu Idiocracy razloženo ... Tale posnetek ni prav dober, but ... you get the picture ... http://www.youtube.com/watch?feature=en ... cmRCixQrx8
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 11:17 am

hahahaha, ja, totalno res.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 11:23 am

gipsy je napisal/-a:Pravkar sem dvakrat obletala 11 nadstropij v stolpnici + teraso in klet, vsa prestrašena, da je naša Gipsy po nekem čudežu smuknila iz stanovanja, ker je v stanovanju ni bilo NIKJER. Zadihana in v fazi notranje borbe s paniko se ozrem čisto slučajno kvišku in ona mirno leži na kuhinjski omarici, kamor sicer nikoli ne gre. Da bi se oglasila na moje obupane klice, je seveda odveč pričakovati. :devil: Spogledava se iz oči v oči, njene umirjeno zaspane, moje pa od strahu izbuljene. :rolleyes:

Jaz sem včeraj bila na meji histerije, da začnem obletavati 19 štukov + 2 kleti, ker Muša ni bilo nikjer, ravno pred izginotjem so pa eni obiski odšli in takoj za tem drugi prišli. Tudi on se ni hotel javit, baraba, še na zvok briketov se ni odzval. :fool: Potem je pa kar naenkrat bil zraven in čist navdušen, da nas vidi tako lepo zbrane :D :D

Če je to kakšna luna al kaj, ne bi vedela :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 11:29 am

Poznano :D Zadnjič smo štiri babe kot zmešane letale po celi stolpnici na Glinškovi in iskale muco, ki je mirno spala za blazino na sedežni :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 1:19 pm

Mačja mama, Vrhnika. :D Sem pa bila 10 dni na morju. Pa s čim futrajo tigraste komarje??? Pa te niso normali!! Usekaš, pa odleti še preden zadaneš. :devil: (sem proti pobijanju živali, ampak kar je višek je pa višek) :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 1:24 pm

Jaz sem tudi proti pobijanju živali, ampak zadnje par let delam eno izjemo - in to z vsemi sredstvi kar se da!!!! Mreže, strupi, UV lučke, muholovci, "ploskanje".... pa še vseeno sem čisto pojedena in požrta. Sej ne bi bilo tako grozno, če ne bi bila alergična na hudiče, in ko me kakšen piči, imam potem še par ur zatečeno celo roko, srbi me od konic prstov do ramena, v globino do kosti, in NIČ, nobena krema, povoj, vrela voda ali izžiganje ne nuca....
SMRT TIGRASTIM KOMARJEM!!!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 1:44 pm

gipsy je napisal/-a:Pravkar sem dvakrat obletala 11 nadstropij v stolpnici + teraso in klet, vsa prestrašena, da je naša Gipsy po nekem čudežu smuknila iz stanovanja, ker je v stanovanju ni bilo NIKJER. Zadihana in v fazi notranje borbe s paniko se ozrem čisto slučajno kvišku in ona mirno leži na kuhinjski omarici, kamor sicer nikoli ne gre. Da bi se oglasila na moje obupane klice, je seveda odveč pričakovati. :devil: Spogledava se iz oči v oči, njene umirjeno zaspane, moje pa od strahu izbuljene. :rolleyes:

Mula ena :)

Mi je pa znano to, sem že sama v paniki iskala kdaj kakšno, ko se nobena ne javi pa prav potuhnjeno v eni luknji spi...

Pri Fonzie je sicer običajno delovalo, če sem hladilnik odprla in je prišla. Pri teh zdaj pa deluje zvok konzerve. Ponavadi. :)

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 26, 2012 3:59 pm

Gipsy, takole, ane.
Slika
Tudi meni je ta situacija zeeelo poznana. :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 26, 2012 5:13 pm

Duško!!!! Sosedovi bodo svoje otroke iskali po kosih, če ne boš nekaj naredil za njihovo vzgojo! :devil:

Poleg vseh cvetk je bila tale danes najhujša: njihov osnovnošolski mulo je s kolesom zapeljal pred mojega 60+ letnega očeta, ki se na sprehajalni stezi ni želel umakniti (btw je mulo imel dovolj prostora naokrog) in mu nato še zakričal: P*** ti m***!
Če grem do staršev me bodo pa itak še oni poslali na isti kraj! Katastrofa!!! :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne avg 26, 2012 5:32 pm

moksa je napisal/-a:Mi še čakamo, poslušamo grmenje in upamo, upamo, upamo...

Če je tu gor kakšna :witchy: , ki pozna učinkovit obred za klicanje obilnih količin dežja, naj se prosim javi. Tko ne gre več :crazy:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 5:53 pm

sem upala, da bom zagledala goro veselih smeškov zaradi veliko dežja tam pri vas :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 6:03 pm

ja matr no, tle tut!!! na severu je vse črno in se bliska in grmi in pada kot zmešano, na jugu je zavesa da se hribov ne vidi... tukaj pa samo piha in suho kot poper!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 6:05 pm

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne avg 26, 2012 6:37 pm

Ja, jo ravno gledam, perfektno ravna črta se pelje po morju proti nam...magari, da bi bilo kaj :rolleyes:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 6:43 pm

dragi Duško, daj jim na obali veliko dežja, pa ne samo danes, malo lahko tudi 8.9., samo ne 15.,
ker je piknik spet v začetku meseca, ko jaz ne morem :shout: :shout:

zdaj pa grem, k bom sicer dobila batine, za vedno tvoja slavica :angel:
:bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 26, 2012 6:45 pm

a dej, dej, itak, da lahko. :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten