Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 7:40 pm

Re: Daj si duška

PS: se vidi da sem na dopustu, danes seveda ni sobota :fool: :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 15, 2012 7:41 pm

slavica je napisal/-a:Ne dvomim, da bodo to konkretno psico odlovili kljub butnjenemu folku in to tudi razbobnali :rolleyes: .
Me pa blazno moti nekaj drugega, za kar si dovolim misliti, da razlog za to poznam - odnos do ljudi in kaj
tak odnos potegne za sabo.
Nas, ki imamo vsaj nekaj malega pojma o živalovarstvu in ki nam za živali res ni vseeno, ne bo odgnalo nič,
niti aroganten odnos, ki je očitno jako kužna zadeva in hitro prenosljiva :rolleyes: .
Osebno se mi gladko fučka, a bi me imeli za butnjeno, to niso ljudje, katerih mnenje bi bilo zame pomembno
in bi v primeru pomoči živali vztrajala tudi, če me kdo nekam pošlje.
AMPAK - takih nas je nekaj. Večina populacije ni aktivna v živalovarstvu, ne pozna zakonodaje in veliko jih je, ki
se jim zdi že, da so ogromno naredili, če pokličejo zavetišče. In tam dobijo aroganten, odslovilen odgovor.
Kakšna bo reakcija? Veliko se jih bo naslednjič, ko zagledajo pomoči potrebno žival, obrnilo vstran in ne bo opravilo
niti tega klica. Ker "sem zadnjič klical in če njim ni mar, kateri so za to tam, kaj lahko jaz naredim". Amen.

Podoben problem je bil pred časom v Gmajnicah, ko se je na telefon oglašal zelo mladi gospod na, bom rekla,
zelo odbijajoč način. Več nas je problem na primeren način posredovalo vodji zavetišča, ki ga je tudi zelo hitro rešil.

Verjamem, da so ljudje v zavetišču obremenjeni, tako in drugače. Ampak,kdo pa ni?! Tudi sama delam s strankami veliko let in
si ne bi nikoli dovolila takega odnosa. Pa jaz od mojih strank dobim samo plačo, samo denar.

Aroganten odnos osebja zavetišča (kateregakoli) pa ŠKODI ŽIVALIM.

Glede na število gostov na sobotni večer na tem forumu, ki krepko presega povprečje, ne dvomim, da tukaj bere marsikdo, ki bi se lahko našel v zgornjem opisu, če bi premogel le trohico samokritičnosti.

Spremenilo se pa seveda ne bo nič. Ker je nekaterim pomembno vse kaj drugega kot živali, živali so samo orodje za doseganje
drugih ciljev.

vse kar lahko dodam pod tale post je :goodpost: :thanks: :welcome:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr avg 15, 2012 7:43 pm

slavica je napisal/-a:PS: se vidi da sem na dopustu, danes seveda ni sobota :fool: :lol:

Ravno o tem razmišljam zadnje pol minute... pa o tem, če je v vseh vzporednih vesoljih isti dan al kako? :O
:lol: :lol: :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:10 pm

all je napisal/-a:Oddaja mačka pri 12 tednih je neumnost! :rolleyes: :bad:
http://www.podarimo.si/151952-6-tednov-stari-mucki

all, brez zamere - ampak neumnost je tudi tale link popat klele v Duškota, če ne misliš v zvezi s tole res kretensko objavo nič narest. Recimo, poklicat kot interesentka za male miceke, pridobit podatke pa prijavit.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:20 pm

Ne moreš verjamat, ampak stvari se res vedno tako lepo poklopijo.... vse ob pravem času pade na pravo mesto. Univers knows :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:27 pm

sleepy je napisal/-a:Ne moreš verjamat, ampak stvari se res vedno tako lepo poklopijo.... vse ob pravem času pade na pravo mesto. Univers knows :)

????
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:35 pm

:D
Tko, padejo stvari na mesto. A se ti še nikoli ni zgodilo, da se stvari kar same porihtajo tako kot se "morajo"? Ko recimo na kakšno vprašanje ne znaš odgovorit, al pa si kakšne stvari ne znaš dobro predstavljat, pol se pa kar naenkrat samo vse na svoje mesto postavi? :D
Sem vesela za zavetišče v Postojni drugače ;) Duško je car, duško vse zrihta, še tisto kar najraje ne bi. :lol: :lol: :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:36 pm

oaza88 je napisal/-a:
all je napisal/-a:Oddaja mačka pri 12 tednih je neumnost! :rolleyes: :bad:
http://www.podarimo.si/151952-6-tednov-stari-mucki

all, brez zamere - ampak neumnost je tudi tale link popat klele v Duškota, če ne misliš v zvezi s tole res kretensko objavo nič narest. Recimo, poklicat kot interesentka za male miceke, pridobit podatke pa prijavit.

Saj ne moreš vedt ali sem že/bom še kaj naredila, v duška pa zaenkrat lahko limamo vse kakor vem.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:39 pm

sleepy je napisal/-a::D
Tko, padejo stvari na mesto. A se ti še nikoli ni zgodilo, da se stvari kar same porihtajo tako kot se "morajo"? Ko recimo na kakšno vprašanje ne znaš odgovorit, al pa si kakšne stvari ne znaš dobro predstavljat, pol se pa kar naenkrat samo vse na svoje mesto postavi? :D
Sem vesela za zavetišče v Postojni drugače ;) Duško je car, duško vse zrihta, še tisto kar najraje ne bi. :lol: :lol: :lol: :lol:

ja to je pa tud mene ful osrečlo,škoda samo da ne pašem pod njihovo pristojnost, ampak dajmo času čas 8) , mogoče pa bo duško tudi to rešil ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 10:07 pm

Ti pravim, da duško vse zrihta, tudi tisto, kar najraje ne bi :D
Ja, mogoče pa. Nikoli ne veš. Stvari so nagnjene k temu, da se spreminjajo. V bistvu na boljše :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 3:14 pm

lucifer od mačke mi je iz rok stolkla in po štengah skotalila (nezaprto :dash: ) vrečko s smetmi, kjer je bila notri tudi vsa svinjarija iz sesalca :shout:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če avg 16, 2012 4:01 pm

kar naj še malo pada, ja :angel:
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 4:23 pm

slavica je napisal/-a:lucifer od mačke mi je iz rok stolkla in po štengah skotalila (nezaprto :dash: ) vrečko s smetmi, kjer je bila notri tudi vsa svinjarija iz sesalca :shout:

To ni Lucifer, ampak Monk - ravno včeraj sem gledala epizodo, v kateri se je ukvarjal s smetmi iz sesalca :good:

A ima kaj fobij to tvoje mače? Se mogoče mal čudaško obnaša? :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 4:54 pm

:O kaka fobija neki, slavica ni dobro posortirala :fool: pa ji je pokazala kak se to naredi, priiiiiidna Sisiska :kiss:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 6:37 pm

Oh, Duško, kok men paše se vsake tok glupo narest... Sem blond, pa je še lažje. 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 7:25 pm

dragi duško, samo tole bom: :angel: :angel: :angel: x 100
(za vse po spisku, saj me zastopiš)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če avg 16, 2012 7:30 pm

Vixen je napisal/-a:Oh, Duško, kok men paše se vsake tok glupo narest... Sem blond, pa je še lažje. 8)

jah sej diskriminacija za nas temnolaske, men pa vedno ko se hočem mal glupo narest rečejo "pa saj nisi blond" Duško a lahko tle tud kaj uštimaš??
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 7:33 pm

bbpikica, tle pa menda vsak frizer lahko kaj zrihta, ne? :lol:

Drugače pa jaz živim po temle reklu: Blonde is not a hair color, blonde is a state of mind. ;) 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 7:54 pm

Ko smo že ravno nekaj govorili o geslih in slovarjih...

Slika
:bye:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 16, 2012 8:02 pm

dragi duško, spet sem jaz. Poleg prejšnje prošnje (ki je veliko pomembnejša :angel: ) - če ti ostane kaj časa, prosim
vsadi v kakšne osebke vsaj malo sposobnosti empatije, razmišljanja in gledanja vsaj meter naprej od lastnega nosu in egota.
Za kompenzacijo jim lahko vzameš malo lenobe.
:dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov