udomačen tiger
Re: Daj si duška

Moderator: andreja
udomačen tiger
zvesti pes
slavica je napisal/-a:Ne dvomim, da bodo to konkretno psico odlovili kljub butnjenemu folku in to tudi razbobnali.
Me pa blazno moti nekaj drugega, za kar si dovolim misliti, da razlog za to poznam - odnos do ljudi in kaj
tak odnos potegne za sabo.
Nas, ki imamo vsaj nekaj malega pojma o živalovarstvu in ki nam za živali res ni vseeno, ne bo odgnalo nič,
niti aroganten odnos, ki je očitno jako kužna zadeva in hitro prenosljiva.
Osebno se mi gladko fučka, a bi me imeli za butnjeno, to niso ljudje, katerih mnenje bi bilo zame pomembno
in bi v primeru pomoči živali vztrajala tudi, če me kdo nekam pošlje.
AMPAK - takih nas je nekaj. Večina populacije ni aktivna v živalovarstvu, ne pozna zakonodaje in veliko jih je, ki
se jim zdi že, da so ogromno naredili, če pokličejo zavetišče. In tam dobijo aroganten, odslovilen odgovor.
Kakšna bo reakcija? Veliko se jih bo naslednjič, ko zagledajo pomoči potrebno žival, obrnilo vstran in ne bo opravilo
niti tega klica. Ker "sem zadnjič klical in če njim ni mar, kateri so za to tam, kaj lahko jaz naredim". Amen.
Podoben problem je bil pred časom v Gmajnicah, ko se je na telefon oglašal zelo mladi gospod na, bom rekla,
zelo odbijajoč način. Več nas je problem na primeren način posredovalo vodji zavetišča, ki ga je tudi zelo hitro rešil.
Verjamem, da so ljudje v zavetišču obremenjeni, tako in drugače. Ampak,kdo pa ni?! Tudi sama delam s strankami veliko let in
si ne bi nikoli dovolila takega odnosa. Pa jaz od mojih strank dobim samo plačo, samo denar.
Aroganten odnos osebja zavetišča (kateregakoli) pa ŠKODI ŽIVALIM.
Glede na število gostov na sobotni večer na tem forumu, ki krepko presega povprečje, ne dvomim, da tukaj bere marsikdo, ki bi se lahko našel v zgornjem opisu, če bi premogel le trohico samokritičnosti.
Spremenilo se pa seveda ne bo nič. Ker je nekaterim pomembno vse kaj drugega kot živali, živali so samo orodje za doseganje
drugih ciljev.
slavica je napisal/-a:PS: se vidi da sem na dopustu, danes seveda ni sobota![]()
udomačen tiger
all je napisal/-a:Oddaja mačka pri 12 tednih je neumnost!![]()
![]()
http://www.podarimo.si/151952-6-tednov-stari-mucki
zvesti pes
sleepy je napisal/-a:Ne moreš verjamat, ampak stvari se res vedno tako lepo poklopijo.... vse ob pravem času pade na pravo mesto. Univers knows
udomačen tiger
oaza88 je napisal/-a:all je napisal/-a:Oddaja mačka pri 12 tednih je neumnost!![]()
![]()
http://www.podarimo.si/151952-6-tednov-stari-mucki
all, brez zamere - ampak neumnost je tudi tale link popat klele v Duškota, če ne misliš v zvezi s tole res kretensko objavo nič narest. Recimo, poklicat kot interesentka za male miceke, pridobit podatke pa prijavit.
zvesti pes
sleepy je napisal/-a::D
Tko, padejo stvari na mesto. A se ti še nikoli ni zgodilo, da se stvari kar same porihtajo tako kot se "morajo"? Ko recimo na kakšno vprašanje ne znaš odgovorit, al pa si kakšne stvari ne znaš dobro predstavljat, pol se pa kar naenkrat samo vse na svoje mesto postavi?![]()
Sem vesela za zavetišče v Postojni drugačeDuško je car, duško vse zrihta, še tisto kar najraje ne bi.
![]()
![]()
![]()
udomačen tiger
plašen zajček
udomačen tiger
slavica je napisal/-a:lucifer od mačke mi je iz rok stolkla in po štengah skotalila (nezaprto) vrečko s smetmi, kjer je bila notri tudi vsa svinjarija iz sesalca
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
zvesti pes
Vixen je napisal/-a:Oh, Duško, kok men paše se vsake tok glupo narest... Sem blond, pa je še lažje.
udomačen tiger
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov