Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To avg 14, 2012 4:34 pm

Re: Daj si duška

A. Ups :blush: Potem ti ne ostane drugega, kot da jih kontroliraš. Ali pa kletka, če stvar ne traja predolgo.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 14, 2012 5:57 pm

mateja je napisal/-a:Uau, kaj vse zamujam. Očitno bi v Horjulu lahko počasi dali obvestilo, da odlov zapuščenih živali samo opravijo, če je objavljeno v medijih ali prijavljeno na VURS (očitno šteje tudi namen prijave VURSu). Če seveda imaš to srečo in živali ne hraniš, v tem primeru postaneš srečni novoizbrani lastnik (sicer mimo zakona, ampak sledilci Ene in Edine Resnice se pač ne bodo podrejali enemu brezveznemu zakonu, ki je bil pisan za rajo).

Ja jasno! Kako bi se pa sicer delali žrtve maščevalnih pogromov, nabijanj v tri krasne in drkanj zavetišča? (Btw. konkretno zavetišče se drka kar samo in to zelo uspešno, pa drka druge, pa ne tako zelo uspešno :rolleyes: )
Zlobe zlobne, ki vam ni mar za živali, nehite (ups, pardon :blush:. NehimO), drkat zavetišče, pa pustimo, da zavetišče samo poskrbi za.... korist živali. Al pa tudi ne poskrbi. Odvisno.... od koristi.... živaaaaaali jasno, živaaaaaali. Bogo, booogooo zavetišče. :praising: Sej bo :praising:. Počasi. Sej bo. :*
Na, pa še enga za inštitucije. <3 Lahko tudi 3x, samo da ne boste rekli, da ste pozabili nanje. <3
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 6:02 pm

mateja je napisal/-a:
renata je napisal/-a:Daj, prosim, ko že v slovar gledaš, poglej še kaj pomeni "nabijati v tri krasne". :angel:

renata, meni slovar najde pod geslom "nabijati v tri krasne" kar link na "mpn". :angel: :P

Kaj pa je to mpn? :scratch: Moj slovar in google ne povesta nič :rolleyes:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 6:17 pm

moj slovar pa napiše ni zadetkov :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 6:19 pm

A ti maš tudi pokvarjen slovar :O
:mocking:

Men je pa tudi tale všeč:

Slika
:D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 6:19 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 7:07 pm

mateja je napisal/-a:Se hecaš? Moja Drama bi umrla od togote, če ne bi mogla serviserjev kontrolirati pri njihovem delu. :lol: :lol: Vedno prečekira orodje in budno pazi nanj, dokler ne zapusti(jo) stanovanja. Sem imela pa vedno skulirane monterje in serviserje, ki jih je kontrola mojega krdela zabavala. Pa jaz sem jim tudi vedno tako zatežila, da so potem kar sami šteli moje mačke, da so vse prisotne. 8)

Saj sem napisala "večinoma", ker celo osebno poznam nekaj izjem :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 8:37 pm

Bom kar tu, ker rabim hiter nasvet. Jutri gremo s familijo na dopust, razen Pina in oči. Pina gre v petek in soboto čez dan v varstvo k njeni najboljši prijateljici. Tu pa se zaplete. Tej psički so včeraj potrdili bolhe. Dobila je stronghold in bila zvečer skopana (baje lahko skopaš 7 ur po nanosu S.). Danes so preprali stanovanje. Pogledam na koledar in z grozo ugotovim, da bi Pina morala dobiti ampulo pred 1 tednom. Ker sta se dones igrali (če bi prej vedla, se ne bi), sem jo skopala, jutri pa dobi ampulo (vem da bi moralo miniti 2 dni, ampak ne bo šlo). Mislite, da se lahko vseeno naleze bolh? Naj "varuško" prosim, da Pino našprica s sprejem proti bolham, ko pride v varstvo? Je dovolj da so dali tisti psički ampulo+kopanje ali je dobro po nekaj časa ponoviti kopanje?
Aja duško, Mrfi ni zabaven. :devil:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To avg 14, 2012 9:08 pm

Ampule proti bolham delujejo 2-3 mesece..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 7:21 am

Ampule so močna reč, tudi če kakšna bolhica skoči nanjo, bo ampula učinkovala. Kar brez skrbi.
Za kopanje pa močno priporočam kak dober šampon proti bolham. Jaz kupujem Biogance pri Čombetu in odkar kopam psa z njim, sploh še nismo imeli nobenih problemov, tudi če kak teden ali dva zamudimo z ampulo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 7:40 am

Aha, hvala. Imam ta šampon (ubistvu sem ti jaz dala poskusno dozo šampona :lol: ;) ). Sedaj pa :shipwrecked:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 8:36 am

Ej, ne ti meni s takimi. :S Jaz sem svetovni prvak v pozabljivosti, a ne veš tega?!?

(imam pa vsaj dober zdravsteni razlog, poškodbo možganov...)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:19 am

Nekaj komentarjev v zvezi z odlovom tiste uboge psičke pri Vrhniki sem prebrala tukaj in tam. Se strinjam z mnogočem, ampak ali se lahko zdaj, ko se je osebje zavetišča zmigalo pri odlovu držite njihovih navodil, da naj se je ne hrani? Tisti, ki to počenjate? Sem razočarana nad nekaterimi, ki pozabljate, da je sedaj najpomembneje, da se psičko spravi na varno v zavetišče in se na škodo psičke "prepucavate".
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:35 am

Patricija, a se ti zdi, da jo hrani kdo tukaj prisoten? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:36 am

Patricija, kdo se prepucava na škodo psičke? In od kod informacija, da uporabniki tega foruma hranijo psičko in ne upoštevajo nasvetov zavetišča?
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:38 am

Patricija je napisal/-a:Nekaj komentarjev v zvezi z odlovom tiste uboge psičke pri Vrhniki sem prebrala tukaj in tam. Se strinjam z mnogočem, ampak ali se lahko zdaj, ko se je osebje zavetišča zmigalo pri odlovu držite njihovih navodil, da naj se je ne hrani? Tisti, ki to počenjate? Sem razočarana nad nekaterimi, ki pozabljate, da je sedaj najpomembneje, da se psičko spravi na varno v zavetišče in se na škodo psičke "prepucavate".

A se lahko prosim upošteva, da si zavetišče kot običajno pere ime, da je treba dat najmanj na pol vse, kar sproducira predvsem vodja in se vzame v zakup, da morda je bilo kje kaj hrane da pa je povsem mogoče, da je sploh NI bilo? Ker na račun tega zavetišča je bilo po krivici oblatenih že toliko ljudi (in to tudi na račun skrbi za živali), da bi se lahko to počasi že upoštevalo in nehalo z usmerjanjem vode na mlin tega zavetišča.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 9:39 am

Eh ne na račun pač pa OD tega zavetišča!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 15, 2012 10:27 am

Patricija je napisal/-a:Nekaj komentarjev v zvezi z odlovom tiste uboge psičke pri Vrhniki sem prebrala tukaj in tam. Se strinjam z mnogočem, ampak ali se lahko zdaj, ko se je osebje zavetišča zmigalo pri odlovu držite njihovih navodil, da naj se je ne hrani? Tisti, ki to počenjate? Sem razočarana nad nekaterimi, ki pozabljate, da je sedaj najpomembneje, da se psičko spravi na varno v zavetišče in se na škodo psičke "prepucavate".

je mogoče kdo od vas, ki obsojate nas tukaj,pomislil, da mogoče vsi prebivalci Vrhnike pač ne spremljajo forumov ?? Da tega kar počnejo ne počnejo z namenom dr.. in zaje.....?? Da mogoče ne gre za prepucavanje ampak za razočaranje nad odnosom zavetišča do tistih ki jim je mar in ki želijo pomagati?? Kar se mene tiče se svet ne vrti okoli mene in zavetišča ampak okoli svoje osi, bistvo moje jeze je, da pa nekateri mislijo da se svet vrti okoli njih in da se vsi spravljamo na njih iz čiste zlobe in hudobije. Včasih je treba stvari pogledati tudi iz druge perspektive. Ja vsaka čast zavetišču, da se trudi ujeti psa, to pa ne pomeni, da smo zato vsi ostali zdaj zlonamerni in jim nagajamo. Ali pričakujete da vsi spremljajo objave in da so seznanjeni z dogajanjem?? Prepričana sem, da nihče s tega foruma ne hodi več hranit psa in kao dr.... in zaj...... pristojnih.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 10:35 am

Meni pa se zdi hecno, da se pričakuje, da vsi kar vedo, da se psico lovi in se je ne sme hraniti. Predvsem pa da vsi potencialni hranitelji berejo forume in strani zavetišča in kljub prebranemu namerno hranijo dalje. Koneckoncev, zakaj bi kdo, ki mu je psice mar in se je sploh zavzel zanjo, jo je skušal odloviti celo sam, sedaj namerno oteževal odlov.

Upam sicer da so v zavetišču naredili tako, kot se ravna v primeru odlova prostoživečk na lokaciji, ki jih hrani neznano število hraniteljev. Torej da so pustili obešena sporočila, da zavetišče lovi psico in da prosijo, da se je ne hrani. Pa kontakt zraven, če jih bo želel kontaktirati (zaradi odlova ali novih informacij o tem, kje se psica zadržuje).

Ker kdo ve, kdo vse pravzaprav psici nastavlja hrano. Sploh zato ker je sporočilo o psici zaokrožilo po socialnih omrežjih.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 15, 2012 10:39 am

bbpikica, sva isto pisali istočasno :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov