Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 10:33 am

Re: Daj si duška

Slika Slika Slika

Evo :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 10:35 am

Evo me je a all prehitela
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 10:37 am

tkole ko pogledam zdaj zgleda kot no-kraševc MIX :O

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To avg 14, 2012 10:39 am

Hmmm...v četrtek naj bi v zavetišče poklical zaposleni na KPV in povedal za psičko. Takrat naj bi jo šli tudi pogledat. Ampak ko je pa v petek klicala še punca, ki je šla tam mimo na sprehod in videla psičko, pa za to psičko niso vedeli oziroma ji niso nič razložili, da so že od prejšnjega dne v akciji :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 14, 2012 10:45 am

Barb je napisal/-a:Hmmm...v četrtek naj bi v zavetišče poklical zaposleni na KPV in povedal za psičko. Takrat naj bi jo šli tudi pogledat. Ampak ko je pa v petek klicala še punca, ki je šla tam mimo na sprehod in videla psičko, pa za to psičko niso vedeli oziroma ji niso nič razložili, da so že od prejšnjega dne v akciji :fool:

Hec a ne? In to pri "najboljšem sosedu". Drugače povedano - bla bla bla. Sej pravim, da je treba dat najmanj na pol. Pa ne za tvoj post, da ne bo pomote!

all thx! :good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 10:50 am

Kar se mene tiče, bi morala usposobljena ekipa, kar naj bi v tem zavitišču bili, v tem času psico ujeti najmanj enkrat, če ne večkrat, ali imam napačno predstavo :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 10:55 am

Nimaš. Če psica ne zavrača hrane tudi večkrat. Ampak ni vse slabo za slabo, pa mogoče tokrat boljše, da so tako "zagnani" pri pomoči.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 11:55 am

Da se ne bo danes kdo razpočil :D Preventivno pomaga bit korekten, fer in v naprej pojasnit, ne se lepega in bogega delat za nazaj. Aja.... :S matr... same nerazumljive besede - korekten, fer... ja klinc, SSKJ menda pozna te besede. Fer se piše fair :D

btw. helena, maš.

P.S.
Slika
:bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 12:21 pm

Daj, prosim, ko že v slovar gledaš, poglej še kaj pomeni "nabijati v tri krasne". :angel:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 12:37 pm

renata je napisal/-a:Daj, prosim, ko že v slovar gledaš, poglej še kaj pomeni "nabijati v tri krasne". :angel:

no to pa tud mene zanima 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 12:45 pm

:O bemuboga, NI!?! :O Mogoče je v kakšni horjuski izdaji. Jaz edino vem, da bi jaz kdaj koga z veseljem nabila v tri krasne. Al pa še dlje :D

Hja zdej očitno zgleda tko, da so šli za psico pogledat samo v četrtek, psica je bila pa tam še petek. Nekako nič ni napisanega o tem, da bi akcija potekala za vikend, pa sklepam, da ni. Aja sej res, za vikend itak ni uradnih ur :D
Enivej, bom povedala kej več, ko bom preverla, če kdo še vidi psico, pa pove, bom pa hvaležna. Itak me ne skrbi, da bi ZH hodil brez veze al pa zastojn lovit psico, ker bi, če bi, stavila na to, da je ne bo, pa mi je za ta del popolnoma vseeno. Jasno pa, nimam dovolj kartuše za slikco sprintat :S :fool:

Slika
feel free 2 panic :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To avg 14, 2012 1:29 pm

renata je napisal/-a:Daj, prosim, ko že v slovar gledaš, poglej še kaj pomeni "nabijati v tri krasne". :angel:

Nabijati v tri krasne pomeni reči ali napisati karkoli, kar ni v skladu z vnaprej sicer nenapisanimi vendar samoumevnimi pravili ozke srenje ljudi, katere združuje neomajna vera v eno in edino Pravo Pot, ki se sicer v gostem rastju gozdov nemalokrat izgubi med množico dreves (ali dreveščkov), kar neizogibno pripelje do tega, da se prej ko slej izgubiš.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To avg 14, 2012 1:58 pm

Dragi Duško, danes, ko sem prišla ob 7 zjutraj domov in zagledala policijo in forenzike pred blokom, mi je postalo slabo in ko sem izvedela, da so tam zato, ker je nek KRETEN polomil stranska ogledala cca. 10 avtom parkiranim na našem parkirišču, mi je bilo še bolj slabo, ampak ko sem stekla do naših avtov in ugotovila, da se je točno pri njih ustavila tale norija, pa mi je odleglo, saj še tole sranje pa bi bilo čisto too much za tole obdobje, tako da hvala ti :kiss: :kiss: .

Ko pa sem zagledala še tole sliko, ki nam jo je poslal posvojitelj ene izmed naših psičk pa je bil dan res TOOOOOP :kiss: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

(tole je dobila njegova žena za rojstnodnevno darilo :angel: )
Slika
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 2:22 pm

Uau, kaj vse zamujam. Očitno bi v Horjulu lahko počasi dali obvestilo, da odlov zapuščenih živali samo opravijo, če je objavljeno v medijih ali prijavljeno na VURS (očitno šteje tudi namen prijave VURSu). Če seveda imaš to srečo in živali ne hraniš, v tem primeru postaneš srečni novoizbrani lastnik (sicer mimo zakona, ampak sledilci Ene in Edine Resnice se pač ne bodo podrejali enemu brezveznemu zakonu, ki je bil pisan za rajo).

Aja, še moj duško za danes: sedlo so mi ukradli, banda prekleta! :devil: :ireful: :mad: :threaten: Očitno tudi če gnoj stopi na stopničko z vsem denarjem, rolexi in suvi, jim še vedno ni pod častjo spi*diti ene tako skromne zadeve, kot je jahalno sedlo. Eh, sem že vedela, zakaj sem začela opuščati konjeništvo, folk je res za bruhat. :bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 2:45 pm

renata, meni slovar najde pod geslom "nabijati v tri krasne" kar link na "mpn". :angel: :P

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To avg 14, 2012 4:01 pm

Zakaj razni monterji in delavci enostavno ne dojamejo, da sta mačka striktno notranja in da se vhodna vrata konstantno zapirajo?! Človek 100x ponovi eno in isto, prosim zapirajte vrata...pozabi naslednjo sekundo in potem jst pol dneva preždim na straži pred vhodnimi vrati in zapiram za njimi :negative: 5 sekund nism bila pozorna..zviiiiiiz in maček je bil zunaj (pa nima hudih želja it ven, ampak ker so bila vrata na stežaj odprta, ga je seveda zanimalo)...hop cefizelj v naslednji sekundi in maček je bil spet notri. Končalo se je srečno, adrenalin mi je šopal 100/h in v glavi slike kaj vse bi se lahko zgodilo :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To avg 14, 2012 4:08 pm

V takih primerih zakleneš mačka v drug prostor. In - odvisno sicer od posameznega monterja - odneseš še ključ s seboj :rolleyes:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 4:11 pm

Ja, absolutno, mačke v drug prostor in pod ključ. Tudi za mačke je v večini manj stresno, če so v času raznih popravil v drugem prostoru, kjer imajo vse svoje stvari na kupu in mir.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 14, 2012 4:14 pm

Se hecaš? Moja Drama bi umrla od togote, če ne bi mogla serviserjev kontrolirati pri njihovem delu. :lol: :lol: Vedno prečekira orodje in budno pazi nanj, dokler ne zapusti(jo) stanovanja. Sem imela pa vedno skulirane monterje in serviserje, ki jih je kontrola mojega krdela zabavala. Pa jaz sem jim tudi vedno tako zatežila, da so potem kar sami šteli moje mačke, da so vse prisotne. 8)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To avg 14, 2012 4:19 pm

Itak, da jih zapreš drugam....če imaš notranja vrata :) Sva v novi hiši in jih še nimava :(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov