Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr avg 08, 2012 7:10 pm

Re: Daj si duška

Ime in priimek te "gospe" bi lahko malo zakrožil po društvih, da ne bo slučajno še kakšen bogi kuža pristal v krempljih podivjane mularije in butaste primitivne babe. :mad: :mad: :mad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr avg 08, 2012 7:15 pm

Žal, ne sme. Lahko pa kaj drugega.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 08, 2012 7:21 pm

A je bila proti prejšnjim lastnikom psičke podana prijava na podlagi stanja psičke?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 08, 2012 7:40 pm

En kreten iz enega od sosednjih blokov vsako jutro že ob 5 posluša radio (po moje se mu prižge kot budilka). Seveda ima vsa okna odprta, da se zadevo ja ven sliši, njega pa zelooo dolgo ne zbudi. Muska je neka cerkvena, se sliši orgle :rolleyes: Preklet debil!! :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: večinoma Ljubljana

Odgovor Sr avg 08, 2012 8:40 pm

zalarjeva je napisal/-a:En kreten iz enega od sosednjih blokov vsako jutro že ob 5 posluša radio

Ampak ta ni iz Domžal? Ena sodelavka tudi že cel teden benti nad nekom, ki ob petih zjutraj "posluša" :)

pa še moj, moram, je čisto frišen ... vem, da je suša, pa pomanjkanje vode pa vse, ampak sem šla danes po skoraj enem tednu zalit rože k mami domov, ker je pozabila naročit (teglce zunaj, ni jih več hektarov). In začnem v zalivalko vodo nalivat in se začne soseda dret, da je suša, če sem zmešana, da takole vodo trošim!

Jo nalijem Yinu, ki je bil z mano in je bilo vroče in je bil seveda žejen in se začne dret, da naj psa raje peljem od Gradaščice (rečica/potoček sredi Ljubljane) pit, ne da to vodo iz vodovoda porabljam zanj!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 08, 2012 8:45 pm

Pa saj v Ljubljani (še) ni prepovedi zalivanja! :O

zamenjam kadarkoli cerkveno muzko za srbsko govejo muzko, ki mi jo predvaja cele dneve ena teta iz sosednjega bloka. Ali pa za pijansko prerekanje drugih sosedov, ki se kregajo dolgo v noč, ko že poskušam zaspati. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 08, 2012 8:52 pm

zalarjeva je napisal/-a:En kreten iz enega od sosednjih blokov vsako jutro že ob 5 posluša radio (po moje se mu prižge kot budilka). Seveda ima vsa okna odprta, da se zadevo ja ven sliši, njega pa zelooo dolgo ne zbudi. Muska je neka cerkvena, se sliši orgle :rolleyes: Preklet debil!! :dash:

:dash: Ampak mogoče za odtenek manj :dash: kot pri nas, ko en kreten vsako jutro ob pol 5 začne kurblat kamion in to počne cca pol ure ali več. Mamicu mu :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 08, 2012 8:54 pm

mateja je napisal/-a:Pa saj v Ljubljani (še) ni prepovedi zalivanja! :O

Jaz sem glih prejle gledala svoj avto... se mi zdi, da zdej bo pa že res moral v pralnico. Sem bila zadnjič (strašno duhovita ha ha :devil: ) vprašana, če resno jemljem prepoved pranja avto :D Ja, v bistvu jo. Tudi kadar je ni, samo takrat dež več ali manj opravi svoje....in zdej kaj? V Ljubljano v pralnico? Jao jao! A se ne bi šele v naslednjem stoletju morala začet borba za vodo? :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 09, 2012 7:44 am

Mislm men se res zdi trošit vodo za pranje avtomobilov mal butast...govorim za tiste, k so obsedeni s svojim jeklenim konjičkom in ga splakujejo do nezavesti enkrat tedensko. Grem pa tudi jaz v avtopralnico vsake toliko časa čeprav večinoma tudi kar dež opravi svoje in sem zdele tudi v dilemi (šipe so čisto pocaste od lipe ali od enega drevesa pač) ali čem it dat oprat avto ali ne. Ampak recimo da sem rešila dilemo, tankat moram it tko al tko pa nej mi še šipo operejo pa bo. :D

Bom pa zdele kr mal trkala, kok mam srečo s sosedi k berem tele vaše prigode. :) Sploh tista gospa, ki stanuje pod mano bi verjetno lahko že kar nekajkrat v preteklih letih čist znorela, ko se je kak naš žur "malo" zavlekel ampak ok nje tudi veliko ni doma...
Me je pa zanč ena razjezila, ki zgleda živi v sosednjem bloku s katerim si delimo smetnjake...pridem z dvema vrečama smeti (pomladansko čiščenje in to) in gleda v tisti dve vreči in prav ja a vi kej ločujete pa jaz da ja (ločujem že skoz, že zdavni predno je postal obvezno itd.) pa še naprej gleda tiste moje smeti pa prav men se zdi, da je tmle notr papirna vrečka pa sm jo prov grdo pogledala pa da ne, da je plastificirana in da ne more it v papir. In ona no potem se pa opravičujem...sem rekla ja kr dejte se. Eh babe...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 09, 2012 8:04 am

Leia je napisal/-a:Oh, in dopust (tak, ko res ne bom nic delala) bo sele septembra.

in potem je Leia resignirano rekla: "ja, no, če res ne bo šlo drugače, pa ne gremo na morje"

:dash: :dash: :dash:

enivej, pošljite mi vse svoje sosede za en teden, ni problema, če vam le lahko uno budalo, ki še vedno prenavlja stanovanje vsako noč, pošljem za ene tri dni, da se vsaj majčkeno naspim ... :morning: saj zjutraj sploh ne rabim spati, samo ponoči pa bi ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 09, 2012 8:03 pm

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :devil: :mad: :ireful: :mad: Kdo je uro naprej na devet premaknu??? :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 09, 2012 8:10 pm

Ljudje imajo očitno povsem nevzgojene pse doma :lol:

Po čem sklepam? Hja, ker pričnejo ob omembi psa v stanovanju nekateri stanodajalci cincati in mencati,
češ, a gotovo ne bo uničeval ... pa lajal ... pa kaj dela, ko je sam doma ... in potem ugotoviš,
da imajo ti ljudje sami pse. In še povejo, da svojega psa ne bi spustili v to stanovanje :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 09, 2012 9:23 pm

WOHO!!!! :O Je grmelo in padlo celih 18 kapelj dežja na m2. Zdej mam šele usran avto, tenkjuverimač! :thanks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 09, 2012 9:36 pm

Konc naivnega upanja, da sem z navzgor obrnjenimi kljukami rešila problem Srečkotovega odpiranja vrat... :devil: :dash: :devil: :fool: :dash: :dash: :dash: :dash:
Naslednja ideja, lepo prosim? :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 09, 2012 9:48 pm

Obrni jih navzdol 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 10, 2012 7:22 am

Oaza: kaj pa tiste okrogle kljuke, ki jih zavrtiš?
Če ne, pa pač zaklepaj vrata... pri nas je to edina rešitev da med mojo odsotnostjo ostanejo moje mačke zaprte.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 10, 2012 9:37 am

Kuhinjski molji so se mi naselil v omaro :bad: :dash: :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 10, 2012 9:43 am

Aja in, če se ne motim se mi je to zgodil že drugič neki časa za tem, ko sem kupila oreščke v najboljšem sosedu. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 10, 2012 10:49 am

oaza88 je napisal/-a:Konc naivnega upanja, da sem z navzgor obrnjenimi kljukami rešila problem Srečkotovega odpiranja vrat... :devil: :dash: :devil: :fool: :dash: :dash: :dash: :dash:
Naslednja ideja, lepo prosim? :angel:

o ti zgaga kosmata :O
Pri nas jim zaenkrat še ni uspelo, tudi poskušajo čedalje manjkrat (trkam na les :angel: :angel: ).
Jah, ni druge, bunke nabavit. Zaklepanje je fajn, dokler enkrat ne pozabiš.
Eh, Srečko :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 10, 2012 11:38 am

zmeraj isto - v celoti zamenjan pesek zgleda jako "smrdi" - en ga že parfurmira s svojim vonjem,
ostala dva pa sedita pred wc-jem in čakata na vrsto, smotke kosmate rofl <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov