da sem prišla v to deželo vročo'

mar bi ostala, tam kjer sem bila'

tam je še zjutraj od mraza slana'

in čez dan do 24 stopinj

tule se bom pa zdaj z sleepy bockala za tuš

Moderator: andreja
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
fiorina je napisal/-a:tule se bom pa zdaj z sleepy bockala za tuš
mateja je napisal/-a:Kaj delajo moji mački, ko je zunaj peklensko vroče: grejejo se na terasi, kjer je že zdaj 33 stopinj.
udomačen tiger
gipsy je napisal/-a:"Ne morem" je zelo relativen pojem. Vse se nekako da, če se seveda hoče. Hotela sem samo povedati, da imam poln kufr "cyber" ljubiteljev živali, mene pa potem glava boli od skrbi, kaj se je zgodilo z mucico. Pa še ta vročina.
plašen zajček
udomačen tiger
gipsy je napisal/-a:"Ne morem" je zelo relativen pojem. Vse se nekako da, če se seveda hoče. Hotela sem samo povedati, da imam poln kufr "cyber" ljubiteljev živali, mene pa potem glava boli od skrbi, kaj se je zgodilo z mucico. Pa še ta vročina.
udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Jutri je nov dan...![]()
udomačen tiger
Catlady je napisal/-a:Samo še znorela bom. Vsi bi samo pobiral muce, pa jih k meni vozil, sej bom jz vse porihtala, pa pucala, pa plačala, pa mela delo, ko bom naše mogla met ločene, da se ne bi česa nalezli... Mislim, pa ne rečem, sem vajena kretenov, ampak da me potem še lastna žlahta kliče, ko sem lih pri veterinarju z brezdomcem in na robu z živci, da me nekaj rabijo, in da naj se oglasim, potem pa - ja, mi smo vzeli tega mucka novega pred kratkim, pa ga starejši ne sprejme, zdej pa smo mislili, da ga boš kar ti lahko odpeljala domov, kar zdej, se ga mormo čim prej znebit![]()
![]()
udomačen tiger
mateja je napisal/-a:gipsy je napisal/-a:"Ne morem" je zelo relativen pojem. Vse se nekako da, če se seveda hoče. Hotela sem samo povedati, da imam poln kufr "cyber" ljubiteljev živali, mene pa potem glava boli od skrbi, kaj se je zgodilo z mucico. Pa še ta vročina.
Se podpišem pod vsako besedo. Potem pa dodam še to, da je šlo v mojem primeru za kolegico in (nekdanjo) prijateljico, ki je kljub temu, da ve, kakšna je situacija, pričakuje, da sprejmemo in oskrbimo mačka in hkrati še upa reči, da "bi morali imeti kapacitete". V bistvu hočem povedati, da sem ponosna, ker v petek nisem nikogar ustrelila.
plašen zajček
helena je napisal/-a:Catlady je napisal/-a:Samo še znorela bom. Vsi bi samo pobiral muce, pa jih k meni vozil, sej bom jz vse porihtala, pa pucala, pa plačala, pa mela delo, ko bom naše mogla met ločene, da se ne bi česa nalezli... Mislim, pa ne rečem, sem vajena kretenov, ampak da me potem še lastna žlahta kliče, ko sem lih pri veterinarju z brezdomcem in na robu z živci, da me nekaj rabijo, in da naj se oglasim, potem pa - ja, mi smo vzeli tega mucka novega pred kratkim, pa ga starejši ne sprejme, zdej pa smo mislili, da ga boš kar ti lahko odpeljala domov, kar zdej, se ga mormo čim prej znebit![]()
![]()
ja revčka, no.
udomačen tiger
udomačen tiger
Catlady je napisal/-a:A to je sarkazem?
plašen zajček
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov