Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jul 31, 2012 2:08 pm

Re: Daj si duška

:ireful: :mad: Osel neobzirni neotesani!

Drži se! Pa držim pesti, da bo vse OK s Polo :angel:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 2:10 pm

Nikol več ne prosm za prevozzzz :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jul 31, 2012 4:18 pm

knedl je napisal/-a:sleepy, ti maš pa čist preveč zakomplicirane težave. greš na nudl kjer ne rabš kopalk, vaga še nobena ni nikol kazala to kar bi rade vidle, špegu ti je pa ziher kaka žleht mularija naštimala unga ki mal popači sliko. bojo že dubl svoje boš vidla. :lol:

Ja zdej poveš, da je tko simpl, ko mam že narisane?! :mad: Une tabele, ki ne gre barva stran! :ireful: A si predstavljaš, da grem zdej na nudl plažo, pa mi kdo prijazno reče, da se tam pa ne sme met kopalk, pa do so moje še pomečakane!? :fool: Al pa še hujše, da kdo pristopi in mi dobronamerno prišepne, da si lahko štrikce od modrca malo bolj zategnem... :wacko:
Tisto za vago pa vem, da so vse pokvarjene. Ampak jaz sem ta problem rešla. Sem s flumastrom številke gor napisala, pa zdej skoz točno prav kaže. Pa skoz isto, ne moreš verjet :O
Pa špegla tudi že pol leta nisem obrisala. Se mi zdi, da včasih preveč ostra slika pokvari pravo podobo. Po moje so materiali, ki kopalke iz njih delajo, zanič. Nič ni več kot je bilo, je ta globalizacija vse pokvarla. Se na soncu še kopalke skrčijo :S

slavica je napisal/-a:Sleepy, skoraj ne morem verjet, to ti sigurno nekaj narobe gledaš :lol:

Ma veš kako to gre. Lani je bla še kje še kakšna mišica, pa sem jih po koncu sezone kot vsako leto lepo pospravla. Tko kot ostale poletne stvari. No in letos jih pa nikakor ne najdem. Mišic namreč. Ne vem kam sem jih lani pospravla :O In zdej so tam, kjer so bile lani mišice, ene druge reči. Take bolj mehke zgledajo. Pa kar neki čudno se raztezajo, pa nobenih oblik niso. Najbrž bo sonce krivo. Ker moja vaga točno kaže, ker sem že prej povedala, da sem jo popravla.
:rolleyes: Neki čudnega bo to :S

Pola držte se!
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 4:34 pm

sleepy je napisal/-a:Lahko pa mogoče začnem dokazovat že večkrat omenjeno hipotezo, da špeh ni pretirano težek... :rolleyes:

Ni problema. na spodnji sliki imaš za primerjavo točno 1kg špeha proti točno 1kg mišičnega tkiva.

Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 31, 2012 4:42 pm

all je napisal/-a:
rožica je napisal/-a:Če si malo iz mesta, bi znala bit mala uharica.

Hm, v bistvu se mi zdi da sem vseeno precej bolj v mestu kot ne. Je pa res, da je mesto obdano z njivami in gozdovi... A male uharice se kot mačke oglašajo?

Meni se je zdelo bolj "kanjasto" oglašanje, ko sem jih prvič bolj konkretno slišala, na večernem sprehodu. In sva buljila v vse možne smeri :crazy: in potem na treh smrekah ob Dolenjki videla tri sovice. En svoj biznis so imele in se niso pustile motit. 8)

Najbrž ti lahko zvenijo mačje, če zvoka ne poznaš - pač povežeš z nečim znanim. Tko kot sem včasih iz postelje skakala in gledala, kje za vraga dojenček joka, pa so bili mački.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 6:45 pm

Verjetno res ja - to s povezovanjem zvokov. :) Pri nas so pa srake kot dojenčki, pa kot race včasih, pa še kakšno stvar se naučijo... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 7:01 pm

Mačja mama je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Lahko pa mogoče začnem dokazovat že večkrat omenjeno hipotezo, da špeh ni pretirano težek... :rolleyes:

Ni problema. na spodnji sliki imaš za primerjavo točno 1kg špeha proti točno 1kg mišičnega tkiva.

Slika

No, hvala za tole. :rolleyes: Zdaj si lahko predstavljam, da sem pod kožo vsa rumena in svetleča, kot kakšen vesoljček. 8) Uf, če pa tole ni motivacija za dieto, potem pa tudi ne vem, kaj bi bila. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 11:04 pm

A sem že omenila, da imam res čudne sosede? Pol ure nazaj so začeli s popolno preobrazbo dóma. :dash: Ne, ne vem, kateri so, ker se samo okvirno sliši smer :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 10:19 am

Torej je povprečno telo sestavljeno iz samo približno 50 takih majhnih koščkov mišic (+maščoba in kosti). :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr avg 01, 2012 10:36 am

Okej, tistole more bit en full velik svinčnik, če tista mala kockica zraven predstavlja eno kilo mišic, vseeno me pa malce skrbi, da je moje telo napadla ena zlatenca od znotraj. :D
Tko, grem delat trebušnjake. Se beremo.... hja čez par mescev, ko musklfibr popusti in se bom lahko spet dvignila :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:14 pm

sleepy je napisal/-a:Ma veš kako to gre. Lani je bla še kje še kakšna mišica, pa sem jih po koncu sezone kot vsako leto lepo pospravla. Tko kot ostale poletne stvari. No in letos jih pa nikakor ne najdem. Mišic namreč. Ne vem kam sem jih lani pospravla :O In zdej so tam, kjer so bile lani mišice, ene druge reči. Take bolj mehke zgledajo. Pa kar neki čudno se raztezajo, pa nobenih oblik niso. Najbrž bo sonce krivo. Ker moja vaga točno kaže, ker sem že prej povedala, da sem jo popravla.
:rolleyes: Neki čudnega bo to :S

Sleepy, jaz mislim, da je v igri kriminalna združba, ki krade mišice. Ker mojih tudi ni :S

Duško, v bistvu mi res ni jasno, kako so nekateri prišli skozi maturo. :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:26 pm

Leia - tko, kot do diplome najbrž! Ali celo do magisterija.
Evo, zdaj veš... 8)
;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:30 pm

khm ... tile še nimajo diplome ali magisterija :bye: (pa so očitno morali maturo nekako spacati :D )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:31 pm

eh, nerodno sem napisala, kokoška jst:
tko, kot eni drugi do diplome...tko sem hotla povedat ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:33 pm

pri nas se izbira novi direktor in menda so prijave tudi od takih, ki so glih faks zaključili.
Presneto, kako si to upajo kar direkt iz šole že za direktorja prijavit? :O
Tak fant bi mi po letih lahko bil skoraj sine, a to pomeni, da lahko direktorja po kofe pošljem? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:37 pm

oaza88 :good:
slavica ... pa misliš, da bo kateri od teh sprejet? no, mogoče, če je firma taka, da je pravi priimek pomembnejši od kompetenc ;) ampak po moje je to posledica tega, da te pač napumpajo z idejo, da moraš ciljat visoko :D poznam enega takega dečkota, niti ni slab načeloma :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:39 pm

Jaz videvam skrajnosti al se človek direkt s faxa prjavi za (najmanj) direktorja, če ne kar za kakega predsednika uprave...ali ima pa veliko izkušenj, znanj itd. pa se kar ne upajo za višja mesta prijavit. No in ker spadam bolj v drugo skupino, sm pol kjer sm. :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:41 pm

ne, ne bo sprejet. Se mi zdi pa to res tu mač, to že presega samozavest.
Čeprav, po drugi strani, kot pravi Iskrica, zato pa eni smo tam, kjer smo. Pod štengami :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 12:55 pm

Še z enim najemodajalcem ali agencijo nisem govorila, ne da bi jih ob omembi psa takoj zanimalo, kako pa je ta omenjeni pes velik :O

Nič, mislim da moram počasi vzeti v roke meter in premeriti ključne dimenzije - koliko kvadratnih decimetrov tal potrebuje za ležanje
in kakšna je najmanjša možna dolžina hodnika, da lahko pes stoji pred vhodnimi vrati in neovirano maha z repom :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 01, 2012 1:15 pm

jah, veliko jih že po defoltu misli, da velik pes dela škodo, mali pa ne :fool: .
Že nekaj časa poskušam žlahtnici razložit, da je njeno mnenje "veliki psi niso za v blok" popolnoma zgrešeno,
pa se zelo počasi premikava :rolleyes: .

pa še duškat moram malo: mislim, da se bom morala pridružiti Sleepy pri kvihtanju - dva velika mačkona, spakirana vsak
v svojem boksu, da gremo na kliniko, pa ni šans, da nesem oba naenkrat do avta, še za enega rabim obe roki :O.
Kakšen dostavni voziček bi bil fajn, kot tisti za gajbe pira vozit :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov