Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 7:48 am

Re: Daj si duška

Ja potem so pa že prodal zaloge, ker jaz sem kak mesec nazaj šla v btc po žarnice in so imeli samo še te varčne pa nezamegljene pa kaj jaz vem kaj še. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 7:53 am

Najbrž lahko poskusiš v kakšni bolj zakotni trgovini, sicer pa v tujini ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 9:20 am

Sodelavec ma punco na Hrvaškem in dobavlja 100w žarnice. :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 9:27 am

Še ena tržna niša, poleg Coronet krtač :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 9:28 am

Včasih smo švercal Milke in podobno iz Avstrija, zdaj bomo pa žarnice iz Hrvaške :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 10:18 am

Ampak res. A sploh veste, kako je mene groza zdaj vsakič, ko imam luč prižgano? Sem šla danes kupit tiste ta zavite žarnice, ker tem, ki izgledajo kot navadne, ne zaupam več. Pa luč bomo očitno prižigali samo še takrat, ko bo res nujno... :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 10:44 am

Res imam rada živali, zdajle sem pa preklela tistega, ki jih je take ustvaril - kanje, namreč.
Z možem sva več kot uro letala po koruzi in iskala, oba sva slišala presunljive klice mačjega mladiča.
Nikakor ga nisva mogla najti, niti se približati, oba že čisto zafrustrirana, potem sem pa le pogledala
v nebo :dash: . Pa vem, da jih je tukaj veliko in kadar jih več skupaj visoko kroži, se oglašajo
na zelo podoben način kot mačji otrok. Oba to veva, ampak tokrat sva bila res prepričana, da je mačka.
Pa že lani je bilo enkrat tako, ampak zmeraj si misliš - kaj pa če je tokrat res maček?

Ker vem, da je sezona mladičev na vrhuncu, trznem na vsak podoben glas, letim ven, pa cvilijo sosedovi otroci,
pa kanje, pa vse sorte. Saj sem hvaležna, da niso spet zapuščeni mačji reveži, ampak sem že kot
drgetajoč kup živcev, doma se sploh ne morem več sprostiti :girlsad:

duško, tudi ostalo v mojem življenju je zadnje mesece sama živčna vojna, a bo že končno ta dopust, sicer bom
kmalu za v kakšno ustanovo ali pa bo tam pristal kdo drug :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 11:00 am

Vixen je napisal/-a:Ampak res. A sploh veste, kako je mene groza zdaj vsakič, ko imam luč prižgano? Sem šla danes kupit tiste ta zavite žarnice, ker tem, ki izgledajo kot navadne, ne zaupam več. Pa luč bomo očitno prižigali samo še takrat, ko bo res nujno... :girlsad:

Kaj pa če bi zamenjali luči? da ni samo reflektor, kjer se žarnica lahko razleti ampak da imate čez bučko/plafonjero al karkol?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 12:04 pm

Problem je v tem, da imamo sobo razdeljeno na dva dela z eno omaro in previjalno mizico, nad katero je luč. Sem namenoma nabavila reflektor iz dveh razlogov - otrok, ki leži na previjalni ne gleda direktno v luč, pa vse tri lučke se da obrnit v obe smeri - torej proti naši postelji ali pa proti Anžetovi, odvisno, kje rabim svetlobo. Ampak o žarnicah/bombah pa takrat res nisem razmišljala... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To jul 31, 2012 12:27 pm

Ne morem se odločit a so se v zadnjem mesecu skrčile kopalke, se je pokvarla vaga al pa špegu ne dela? :O O isti stvari prikazujejo neusklajene podatke :S Lahko pa mogoče začnem dokazovat že večkrat omenjeno hipotezo, da špeh ni pretirano težek... :rolleyes:

Nič, bo treba malo... Slika pa Slika, če se čem letos kej po plaži važit raje kot da bi me iz vode reševali kot nasedlega kita... Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 12:30 pm

slavica je napisal/-a:Res imam rada živali, zdajle sem pa preklela tistega, ki jih je take ustvaril - kanje, namreč.

A kanje se tako oglašajo? Hvala! Sem se že jaz enkrat duškala, ko sva s fantom okoli polnoči celo naselje prehodila iz istega razloga... in potem je bil na koncu ptič. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 12:38 pm

Kolikor vem, so kanje dnevne ptice in ponoči ne vidijo, torej niso kričale ob polnoči. Če se motim, naj me pa prosim kdo popravi. :)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 12:43 pm

Kanj je res veliko. Saj to je fajn, pa čudovite živali so - večkrat jih lahko vidiš par metrov od ceste,
ko "štejejo promet". Samo tiho naj bodo! :devil:
Za ponoči se pa res ne spomnim, da bi jih kdaj slišala. All, se je pa kakšna druga perjad drla :) .
Jaz ptičev ne ločim kaj dosti, kanje pa poznam, skoraj ni dneva, da ne bi kakšne videla. Ali slišala :rolleyes:

Sleepy, skoraj ne morem verjet, to ti sigurno nekaj narobe gledaš :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 1:00 pm

Aja, tok jih pa ne poznam, da bi vedla kdaj se derejo. :D Vem pa kako izgledajo. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 31, 2012 1:09 pm

Če si malo iz mesta, bi znala bit mala uharica.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jul 31, 2012 1:13 pm

Najbolj pa sovražim tiste dneve, ko sem cela cunjasta. Lih tok neprespana, da nisem sposobna normalno funkcionirat, ampak hkrati tudi ne normalno zaspat nazaj. Ko bi se vsaj enkrat lahko normalno naspala, eh...
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 1:23 pm

slavica, k bo naša hiška fertik se boš pršla k men mal spočit. ti bom ta zeleno pecivo spekla za povrh.
sleepy, ti maš pa čist preveč zakomplicirane težave. greš na nudl kjer ne rabš kopalk, vaga še nobena ni nikol kazala to kar bi rade vidle, špegu ti je pa ziher kaka žleht mularija naštimala unga ki mal popači sliko. bojo že dubl svoje boš vidla. :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 1:26 pm

iiii, pol stvari pozabim, tole pa ziher ne bom, pa še tazeleno pecivo :nyam:
No ajde, hit zidat, ne čvekat tulele :lol:
:kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 31, 2012 1:40 pm

rožica je napisal/-a:Če si malo iz mesta, bi znala bit mala uharica.

Hm, v bistvu se mi zdi da sem vseeno precej bolj v mestu kot ne. Je pa res, da je mesto obdano z njivami in gozdovi... A male uharice se kot mačke oglašajo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor To jul 31, 2012 2:05 pm

Kakega kretena imam pa jest za šefa, to pa ne morš :bad: :dash: :girlcry: . Mami me kliče, da Pola buha in je slaba in ko grem k njemu, da se zmenim, da grem domov mi reče, najprej delo potem vse ostalo. Ga vprašam, če bi bilo isto, če bi zbolel njegov otrok, mi zabrusi, da to pa ni niti slučajno isto :O :bad: . In naj ne bom užaljena sedaj..... :dash:

No Polo je peljala na kliniko mami, jest sem pa cel šiht precmerala v pisarni (ful produktivno res :devil: ).

A se lahko neha prosim, ker se mi bo zmešalo????
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov