Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 25, 2012 9:36 pm

Re: Daj si duška

AAAAAAAAAAAAAAAA, wtf je z nekaterimi ljudmi? Kontriranje zaradi kontriranja! :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 26, 2012 7:38 am

dragi duško, maček, imenovani Lojze,ki mi je razbil že en transporter, me zdaj zaj..ava v glavo .
On pride jest:
-zvečer
-v nedeljo zjutraj
-med tednom zjutraj takrat, ko mi avto ne vžge
-danes zjutraj - edini dan ta teden, da ne grem v LJ
.... :shout:
Vrag je sigurno nekje prebral delovni čas MH klinike :D .

Eh ja, bo že. Po preteklih slabih dnevih je že to veliko, da je živ,da sploh pride jest in da izgleda bolje, še oko ni več
tako vneto. Je pa brihten, ni kaj, dile mu :rolleyes: <3

PS: saj res, da sem malo spala in sem kot zombi, ampak če si že vsujem cedevito v kavo, naj to vsaj
porajtam pred prvim požirkom :angel:
Ne probat :S :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 26, 2012 10:15 am

Za dobro jutro sem imela en sočen pogovor z inšpektorico (tokrat celo ne VURS). Očitno se našemu sosedu ne zdi dovolj, da je grmovje strokovno obrezano 2x letno in je v treh mesecih par vej zraslo iz zamišljene linije, ki provincialnih okoljih velja kot sveto merilo. Svašta, da rastline rastejo, kakšna predrznost!!! :O :O :dash: :fool: In ko sem tetkici odgovorila, da vsega grmovja pač ne moreš rezati kot liguster, sem dobila nazaj molk, ker tetka sploh ne ve, kaj to je. Morala zgodbe: če že hočeš je**ti folk zaradi rastlin na vrtu, se vsaj malo izobrazi o rastlinah!
Odgovor ji bom pisala jutri, da ne bom rabila jutranje kave.

Ah ja, ko mislim, da je Ljubljana prebeč provincialna, me vedno karma opomne, da so tu še Radenci. :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 26, 2012 11:01 am

slavica je napisal/-a: ampak če si že vsujem cedevito v kavo, naj to vsaj
porajtam pred prvim požirkom

Sej vem da je moralo bit tole grozno in neokusno in FUUUUJ in da tebi ni bilo čisto nič smešno in da res ne bi smela in da sem grozna in žleht, predvsem pa full sorry...

ampak vseeno....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 11:06 am

dragi duško, prosim, da za danes izklopiš moje "hude" navigatorske sposobnosti,
bi rada vsaj do pondelka prišla nazaj domov :angel:
(kakšen sledni pes naj bo za vsak slučaj v nizkem štartu :D )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 12:35 pm

dragi Duško, upam, da je Komunala spoznala, za opozorilno nalepko lepit na kanto nekoga, ki je že leta pred uveljavitvijo ločevanja striktno ločeval odpadke in o tem jako dobro izobrazil tudi vse svoje družinske člane, metanje nalepk proč in izguba časa in energije pa še česa. :devil: :dash: :devil: :negative:
Moram pa rečt, da sem bila presenečena - v roku 2 ur po poslanem mailu z ugovorom in pritožbo in vsem v tem stilu sta priletela dva komunalna inšpektorja na pogovor. Sta me hotla pomirit - sem rekla sori, nalepko sem strgala dol, ker mi je bila kot sramotilni kamen.
No pa še na poslani mail sem danes dobila iskreno in globoko opravičilo in blablabla.

Majke jim - kolikor sem pošpegala naokoli, smo jo dobili edino mi v naselju, baš mi, ki smo, dam desno roko v ogenj pa še talevo tudi, daleč naokoli tozadevno najbolj osveščeni.
:dash:

Aja, če je imel še kdo take probleme - načeloma se živalski iztrebki lahko mečejo v kanto za mešane odpadke, zaviti v vrečko. Načeloma. Tko da - lahko jih tudi streseš ven in daš vrečko posebej med reciklažne odpadke, ampak načeloma skupaj z vrečko ni napaka, da bi te morali komunalci štrafat zanjo. khm....mal si ne predstavljam enotedenske zaloge lule pa kake direkt v kanto strešene... To pa res ne.

Ima tozadevno kdo še kakšno uporabno izkušnjo s komunalci mogoče? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 12:45 pm

jaz samo čakam nalepke pri nas ... pri prometu, kolikor ga je mimo naše hiše, pa pri pomanjkanju smetnjakov v bližini marsikaj fašemo noter ... po moje bomo imeli v kratkem ključavnice na smetnjakih :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 1:11 pm

mi uporabljamo skupnega... ampak zelo dvomim da se bo kdo kaj trudil s kakšnimi nalepkami, ker imajo veliko večji problem: ena stara nončka striktno in vestno meče v kontejner pepel iz svoje pečke. Vsaj 2x, 3x na zimo zakuri vse skupaj.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 1:37 pm

Leia je napisal/-a:jaz samo čakam nalepke pri nas ... pri prometu, kolikor ga je mimo naše hiše, pa pri pomanjkanju smetnjakov v bližini marsikaj fašemo noter ... po moje bomo imeli v kratkem ključavnice na smetnjakih :dash:

Ti naerdijo na komunali za zaklenit. Zvrtajo v smetnjak, pa dajo nastavek in v bistvu z imbusom al z nečim odklepaš to. Čist simpl.

Mene pa zanima kaj bo s sankcijami v blokih, ker vsi predragi sosedje še vedno v biološke mečejo plastične vrečke, ker za kaj drugega ne bodo dajali denarja. Ajde, ni treba bio vrečk kupovat če nočeš, vsaj časopisni papir lahko uporabiš, ne pa plastiko ali pa nič :bad: Ostali smetnjaki so ziher še bolj katastrofa.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 3:13 pm

All, bi bilo enostavno, pa smo večstanovanjska hiša :) Bi bilo treba za tak podvig dobiti cel kup soglasij in predlog izglasovati na sestanku, ki se ga nihče nikoli ne udeleži ...
Kazen v blokih plačajo vsi stanovalci. Zato marsikje pazijo na smetnjake tudi s fotoaparati ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 3:19 pm

Aja, to je pa druga.

Ha, pri nas je pomoje vsem vseeno za smeti, kaj pa vem... pa četudi bi kdo pazil, bi ziher težil tistemu ki vse prav dela. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 27, 2012 3:48 pm

zaenkrat ;) ko boste dobili prvo kazen, ki ni prav majhna, bodo pa stražili pri smetnjaku ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 28, 2012 10:52 pm

Breathe in breathe out breathe in breathe out... :coffeecup:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne jul 29, 2012 8:55 am

Čaki malo, tole je nevarno. :O Moraš pazit, da in/out uskladiš z up/down sicer se znaš znajt v sila neprijetni situaciji, ki vključuje še presek obeh množic: :bad: . :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 9:39 am

Včeraj so me klicali za skupaj preko 30 najdenih, zavrženih mačjih mladičev iz vseh koncev Slovenije, med njimi teli pomurčki v škatli, pa muca, ki je skotila tri na pločniku trgovskega centra, mlajša, prijazna muca, torej je nekoč bila od nekoga.... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 9:46 am

In ja, ful fajn je zjutraj stopit v crocs, v katerem je mačja lužica, res ful fajn. :devil: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne jul 29, 2012 1:18 pm

Ja premalo WCjev maš, očitno. Še pesek notri stresi, pa ne bo lužice. :mocking:

helena je napisal/-a:Včeraj so me klicali za skupaj preko 30 najdenih, zavrženih mačjih mladičev iz vseh koncev Slovenije, med njimi teli pomurčki v škatli, pa muca, ki je skotila tri na pločniku trgovskega centra, mlajša, prijazna muca, torej je nekoč bila od nekoga.... :(

Baje, da naj bi imele od združenja zavetišč korist živali, pa mogoče bi bilo pa najditelje smiselno prosit za pisne obrazložitve najdb in potem zastavit kakšno vprašanje predsedniku združenja, če že naj bi imele živali od tega združevanja korist. Bojda jo že imajo :rolleyes: Korist..... od združevanja.... živali, seveda, ne lastniki zavetišč.
No, pa še koga bi se še kaj lahko vprašalo, pa se bojim, da spet odgovorov ne bi bilo... :S
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 1:27 pm

dragi duško, od sedaj naprej pri naši bajti uporabljamo samo plastične kozarce, pa naj si gosti mislijo,
kar si hočejo. 3 razbiti kozarci v manj kot mesecu, ampak na srečo božjo nič porezanih kosmatih tačic :angel: .
So pa malo porezane manj kosmate tačice :rolleyes: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 1:48 pm

Imam prepoved gledanja badmintona na OI :dash:
domači pač ne zastopijo, da jee gledanje nekoga ki ti je bil včasih vzor lahko precej glasna zadeva še posebej če je rezultat tak na tesno :threaten:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 2:15 pm

si zgleda preveč not padla :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov