Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 10:55 am

Re: Daj si duška

Hehe, znano. Moj prostoživečko, ki je bil na začetku plašen in divji in je praskal vse kar se mu je približalo, me zdaj vsak dan pričaka pred vrati ko pridem domov iz službe, se mi pomucka ob noge in me namjavka in se dere name dokler ga ne nafutram. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 1:19 pm

ehm, :blush: , tole očitno ni prostoživečko (tudi po oceni vetk), toliko cajta je hodil za mano, da sem vzela
iz avta transporter, sam se je spakiral not in se lepo vlegel, češ, zdaj me pa mej :dash: .
Je že testiran (neg.), garje bomo zrihtali in potem bo Repek (manjka mu precejšen del repa) iskal dom :rolleyes: .
Pa še tole, čeprav je to že skor za srečno temo: mož prvič ob prihodu novega kosmatega "darila" ni imel pripomb,
ampak me je samo prijazno pogledal in rekel" saj vem, da bi ti srce počilo, če bi ga tam pustila"
:yahoo: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 1:31 pm

slavica je napisal/-a:Pa še tole, čeprav je to že skor za srečno temo: mož prvič ob prihodu novega kosmatega "darila" ni imel pripomb,
ampak me je samo prijazno pogledal in rekel" saj vem, da bi ti srce počilo, če bi ga tam pustila"

:angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jul 16, 2012 2:04 pm

slavica je napisal/-a:Pa še tole, čeprav je to že skor za srečno temo: mož prvič ob prihodu novega kosmatega "darila" ni imel pripomb,

oh ta alergija ...

:girlblush: :angel:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 2:35 pm

slavica je napisal/-a:ampak me je samo prijazno pogledal in rekel" saj vem, da bi ti srce počilo, če bi ga tam pustila"

Sam res, neverjetno prašno je danes tukaj.... :girlblush: :yahoo: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 2:43 pm

Duško. Tegale sploh ne bom napisala, ker vem, da bo samo zoprnanje čez mularijo. Mi gre pa vseeno na živce. Tako. Nisem napisala :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 3:11 pm

Duško, nagrada za dobro delo bi bila lahko kaj lepšega, kot to, da sem stopila v dva mačja dreka in se še zamazala po hlačah. :rolleyes: Upam, da imaš za tole ustrezno komepnzacijo v mislih! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 3:29 pm

En pozitivni duško :)

Takole malo previdno vprašaš nekoga, ki se z družino seli v tujino, ne ravno blizu, kaj bo
pa z mačko.

Odgovor pa je kar malo ogorčen: "Zraven gre, seveda, saj je pa član družine!"

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 3:49 pm

:goodpost:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jul 16, 2012 3:50 pm

ohhh :angel:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 5:32 pm

Ful dobro. :) S tujino je problem samo logistika pa pravila države kamor greš, drugač pa itak da morjo it zraven! :good:

Mene je pa danes fajn ob živce ena familija spravla. Starša lepo sedita na klopci, mali otrok, ene 4 leta star, je pa okoli skakal pa pesek in kamenje v golobe metal. Potem sem pa rekla staršem, če mu lahko rečejo naj neha golobe mučit. In je bila mamica vsa flegmatična, čisto tiho, oče mi pa reče da mali nič ne muči golobov. Sem rekla naj neha metat, če bi njemu pasalo če bi jaz vanj metala kamne. Pa mi reče "me ne bi motilo". In jaz njemu nazaj "kaj pa če v vašega sina vržem?" In on lepo "ja to bi me pa motilo". No v tistem je že počasi vstal, ker je jasno videl da se mislim kregat, ker me videno res moti in sem mu še rekla da se z golobi začne in da bo na koncu do njega (očeta) vse tole prišlo...

Mali je tastare sicer bolj malo poslušal, dokler ni na koncu vreščat začel, ker mu nista pustila po enem kipu plezat.

Budale :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 7:04 pm

Pina ima plavalni plašček, plavalni plašček Pina ima. :yahoo: Raje ne povem koliko trgovin sem dejansko pregledala, pa še tega bo treba malo prilagoditi, ampak, imamo plašček! :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 7:05 pm

all je napisal/-a:Ful dobro. :) S tujino je problem samo logistika pa pravila države kamor greš, drugač pa itak da morjo it zraven! :good:

Mene je pa danes fajn ob živce ena familija spravla. Starša lepo sedita na klopci, mali otrok, ene 4 leta star, je pa okoli skakal pa pesek in kamenje v golobe metal. Potem sem pa rekla staršem, če mu lahko rečejo naj neha golobe mučit. In je bila mamica vsa flegmatična, čisto tiho, oče mi pa reče da mali nič ne muči golobov. Sem rekla naj neha metat, če bi njemu pasalo če bi jaz vanj metala kamne. Pa mi reče "me ne bi motilo". In jaz njemu nazaj "kaj pa če v vašega sina vržem?" In on lepo "ja to bi me pa motilo". No v tistem je že počasi vstal, ker je jasno videl da se mislim kregat, ker me videno res moti in sem mu še rekla da se z golobi začne in da bo na koncu do njega (očeta) vse tole prišlo...

Mali je tastare sicer bolj malo poslušal, dokler ni na koncu vreščat začel, ker mu nista pustila po enem kipu plezat.

Budale :bad:

ja, budale, ampak - bravo all :clap: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 7:50 pm

Duško čaki ti mal zdej mene, kako da čez poletje ni licitacij? kje pa naj jaz knjige kupujem ??? :O :O ti se res mal hecaš z mano :truce:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 17, 2012 5:25 am

PS glede Repka, včeraj najdenega mačka (to se mi zdi tako samoumevno, da nisem niti napisala, ampak to ni prav,
treba je napisati): seveda smo preverili glede čipa - ga nima, preverila sem v Gmajnice, če kdo išče kaj njemu
podobnega - ga ne; v okolici ni nobenih plakatov z njemu podobno sliko, povprašala pa sem tudi nekaj domačinov -
noben ga še nikoli prej ni videl, maček se je menda"kar pojavil od nikoder :rolleyes: ,hodil sem in tja in ni vedel,
kaj bi sam s sabo".
Samo toliko, for the record :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 17, 2012 5:35 am

pa še duškat moram: a se samo meni zdi, da je letos neverjetno veliko srak? Pa naj bodo, ampak zakaj je treba vpit
že pred peto zjutraj? :devil:
Najprej začnejo sosedovi trije petelini, pol petih je budnica, nadaljujejo pa srake s celo serenado, samo gluh
človek bi lahko naprej spal, dile jim vpijoče :devil: :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 17, 2012 8:59 am

Didi je napisal/-a:Duško čaki ti mal zdej mene, kako da čez poletje ni licitacij? kje pa naj jaz knjige kupujem ??? :O :O ti se res mal hecaš z mano :truce:

A ne?! Jaz mam pa že eno vrečko prišparano in pripravljeno pa še večina je knjig. :D Pa sm mislila, da bo vsaj en kot moje dnevne sobe brez krame... :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 17, 2012 9:47 am

sam predmete se po moje lahko pošilja, al ne? Razen če bo potem mail zabasan in bo BRTZ vse nabila, ko se vrne :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 17, 2012 9:50 am

aja, saj to nič pomaga pri praznjenju vrečk, če licitacij ne bo do takrat, tudi predaj ne bo :fool:
(bom kar tiho do nadaljnega :dash: :girlblush: )
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 17, 2012 10:54 am

Včeraj preživela nočne more s sestro in mamo, ko je ata začel kak bo on klical v zavetišče če je res polno, pa potem mačjo hišo...če so res polni, te smo rable z mamo in sestro 20 min, da smo mu razložle kak je zadeva z mačjo hišo....popil mi je vse živce v roku pol ure.....
Sem nakoncu že rekla, da bom sama vzela malo žabo pa bomo te pač meli tri mačke, te je šele znorel (pa več ne živim doma...)
No danes zjutraj pa me kliče mama in mi pravi, da se je včeraj samo zabaval in da opaža, da ta mačka ne bo šla nikamor, ker bi se prej mogo očitno on odselit..... :clap: :clap: :clap: :clap: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Jupi jej, hitro si je premislil in Žabika ostaja pri sestri in očotu in mutiki....in spet bom prihajala domov na obisk kjer bo kraljevala ena mala razvajena rita. :kiss:
Danes pa dopust, po dopustu se pa tudi najina družina poveča, če to niso eni super dnevi...končno po dolgem času, da gre vse kot po maslu :)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov