sej ne vem, a naj

a

a

a

.....ampak aloooo, novomeški VURS očitno vzpodbuja "rejo domačih mačk, ki kot na prostem živeče živali na kmetiji opravljajo tudi svojo funkcijo lovljenja glodavcev in drugih škodljivcev". Moram jih pohvalit, da se lepo potrudijo in z večkratnimi obiski in kontrolami zagotovijo, da lastniki teh mačk-funkcionark poskrbijo za notranje zajedavce proizvajalk podmladka in za zdravljenje prehlajenih očk podmladka - 3x so bili na lokaciji, res pohvalno, pa pri starosti mladičev 3 mesece bojo menda spet šli, pa potem po potrebi. Več kot pohvalno. Tudi oblika vašega odgovora me je razveselila, četudi je bila po pravilih s 15 dnevno zamudo - vam rade volje to opravičim, res.
Ampak aloooo, VURS NM, kolikor sem vesela, da ste se 3x potrudili it pogledat tole 4 + 16, ki se je meni (!) zdelo nagravžno videt - a na S pa ni nihče pomislil?! A ena usrana kmetija za miši lovit res rabi 4 odrasle neS mačke in 16 njihovih potomcev + 4 x X jeseni + 20 x X naslednjo pomlad itd?!

A je mogoče kakšna kitajska restavracija zrastla na novo tam okoli a kaj?!
Jst sem čist šokirana in ne vem še, kako bom odreagirala na tole zadevo. Nekako pač bom, po temeljitem razmisleku.