Če jul 12, 2012 10:27 pm Napisal/-a mateja
Saj v osnovi se strinjava, le da tu izražanje resnice ni bilo uspešno, se je poskušalo že pred dvema dnevoma. Prepričanega ne moreš prepričati drugače, če ni pripravljen sprejeti resnice, ki je drugačna od tistega, kar si je zamislil. In ker po mojem mnenju tu nastopajo resni elementi, ki kažejo na moteno osebnost, je stvar še bolj delikatna. Odklanjanje resnice dodatno podpihujejo še razni "šerarji", ki držijo svečko in uživajo v aferi, glavni akter pa ima končno dovolj pozornosti, ki si jo je očitno želel.
Da mu ni do resnice, kaže tudi vztrajno zanikanje dejstev, ki jih je na začetku sam navedel: maček je bil na infuziji, veterinar je že predlagal evtanazijo, maček je precej shujšal, bil je bolehen etc. Ker je v tej fazi osebku bolj pomemben soj luči, je izumil, da je maček dobil levkozo šele ob testiranju (btw, samo po okužbi traja cca 3-4 tedne, da se virus izrazi tudi v krvnih testih), da je bil maček zdravstveno tip top (seveda, reiki in alge ful pomagajo pri levkozi) in da je skratka kar pokal od zdravja. Ljudem, ki nimajo pojma o levkozi niti nočejo razumeti, pač ne moreš dopovedati, kako je z levkozo in da stres lahko še pospeši umiranje.
Kar se moje strani tiče, je tale revež na ignore. Pa tudi vsi njegovi FB šerarji. Me pa njegov trud za pozornost močno zabava. Se pa tudi vprašam (glede na vse informacije, ki sem jih dobila o njegovem psihičnem stanju in preteklem obnašanju), kakšna je bila njegova preteklost, ki je ostala v drugi državi. Najbrž ne bi dosti sfalila, če bi ugibala, da precej podobna temu neobvladanemu izbruhu.