Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 10:12 pm

Re: Daj si duška

mateja dihaj. ;) Nisem napisala da je že kdo padel na njegov nivo, da pa vsekakor ne bo boljše če se kdo začne tako obnašati. Sem pa očitno spregledala kje je na enem mestu napisano po predlogu 1. Če bodo debate na stotih mestih po malem, ne bodo nikoli končane. Napišeš na eno mesto, objaviš in gre debata od tam naprej. Tako se ne bo več mogel zgovarjati, da ne ve kaj se je zgodilo z mačkom. Če ne bo takoj sprejel resnice, je to njegov problem!, vi ste "opravili svoj del korekno in pošteno" (ne vem kako naj to drugače napišem). Pač vztrajaš na resnici, dokler jo ne sprejme ali dosežete nek sporazum. Če se pokaže, da samo želi pozornost, pa ignor, pa čeprav tudi to traja nekaj časa da "prime".
Take so pač moje izkušnje (ki jih žal ni malo). No kakorkoli, to sta bila moja dva predloga po mojih izkušnjah, imate pa ostali seveda drugačne izkušnje in mnenja, tako da, rešujte kakor se vam zdi smiselno. To je pa tudi vse iz moje strani.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 10:27 pm

Saj v osnovi se strinjava, le da tu izražanje resnice ni bilo uspešno, se je poskušalo že pred dvema dnevoma. Prepričanega ne moreš prepričati drugače, če ni pripravljen sprejeti resnice, ki je drugačna od tistega, kar si je zamislil. In ker po mojem mnenju tu nastopajo resni elementi, ki kažejo na moteno osebnost, je stvar še bolj delikatna. Odklanjanje resnice dodatno podpihujejo še razni "šerarji", ki držijo svečko in uživajo v aferi, glavni akter pa ima končno dovolj pozornosti, ki si jo je očitno želel.

Da mu ni do resnice, kaže tudi vztrajno zanikanje dejstev, ki jih je na začetku sam navedel: maček je bil na infuziji, veterinar je že predlagal evtanazijo, maček je precej shujšal, bil je bolehen etc. Ker je v tej fazi osebku bolj pomemben soj luči, je izumil, da je maček dobil levkozo šele ob testiranju (btw, samo po okužbi traja cca 3-4 tedne, da se virus izrazi tudi v krvnih testih), da je bil maček zdravstveno tip top (seveda, reiki in alge ful pomagajo pri levkozi) in da je skratka kar pokal od zdravja. Ljudem, ki nimajo pojma o levkozi niti nočejo razumeti, pač ne moreš dopovedati, kako je z levkozo in da stres lahko še pospeši umiranje.

Kar se moje strani tiče, je tale revež na ignore. Pa tudi vsi njegovi FB šerarji. Me pa njegov trud za pozornost močno zabava. Se pa tudi vprašam (glede na vse informacije, ki sem jih dobila o njegovem psihičnem stanju in preteklem obnašanju), kakšna je bila njegova preteklost, ki je ostala v drugi državi. Najbrž ne bi dosti sfalila, če bi ugibala, da precej podobna temu neobvladanemu izbruhu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 10:34 pm

Vsaka beseda temu človeku in bližnjim okoli je popolnoma brez smisla, je samo gorivo za nadaljna pisanja.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 10:35 pm

Točno tako. Zato pa faza 2, ignor.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jul 13, 2012 6:36 am

Jaz bom rekla pa samo nekaj, pa še to si bom sposodila od nekoga drugega, ker se mi zdi, da je res ubesedeno bistvo, ki se ga lahko aplicira na katerokoli področje:
najprej so prišli po komuniste. Nisem protestiral; nisem bil komunist. Nato so prišli po žide. Nisem protestiral; nisem bil žid. Potem so prišli po katolike. Nisem protestiral; jaz sem protestant. Prišli so pome. Pa ni ostal nihče, da bi dvignil svoj glas.
(Martin Niemöller)

Sicer pa se ocenjevanju kdo je "psiho" in kdo ne že v osnovi izogibam in to že strašno dolgo predno sem sama postala "ponosna lastnica nekaj tovrstnih titul", lahko pa rečem kašno o podeljevanju tovrstnih titul :P .

Dobro jutro drugače 8)
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 6:47 am

Danes je prav res un tapravi petek 13., začelo se je pa že ob šestih zjutraj.... :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 7:30 am

Zame so petki 13. fajn, ker to pomen da je bla plača. :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 7:50 am

Reče se šerator, ne šerar! :girlcry:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 7:57 am

Kam pa je zginla FB stran JusticeForMičoTheCat?? :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 8:31 am

pred eno uro je še obstajala :O
FB strani zgleda tudi kradejo, lumpi :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 8:42 am

Nekdo jo je pomalcal, dddd. rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 13, 2012 8:59 am

:lol:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jul 13, 2012 9:02 am

Očitno gre za zaroto svetovnih razsežnosti!
FB je pod kontrolo Kulta pečenih mačk :)
Resistance is futile!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 10:58 am

Ma jaz se ne bom več družila z vami, tukaj ste sami požeruhi...jaz pa moram shujšati :lol: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 11:02 am

ma, jaz sem čisto oftopik, ampak ... danes sem pri 25 stopinjah spala pod zimskim kovtrom :dash:
mislim, da bo edina rešitev, da se preselim v južne kraje, zime tu po tem poletju ne bom več preživela :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 13, 2012 11:29 am

Meni je pa bilo takoj jasno, da tukaj nekaj ni vredu v vsej zgodbi, tip se mi je še zdel normalen ko je oglaševal mačka potem pa kr naenkrat odklop?...bi mu priporočala malo obisk pri mojemu dragemu v službi, še dobro, da sem vidla tole pisarjenje samo na enem mestu, ker drugače bi mi verjetno ali bilo slabo ali pa bi umirala od smeha ;)
Adijo ej vedno več je nekih čudnih ludi okrog po svetu, ne se dat fantje in punce ;) :*
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 5:57 pm

do nedavnega še vedela nisem, da imam križ, sedaj me pa boli :O
pa v desnem kolenu mi nekaj poka :S
le kaj bi to bilo? Ne, ni treba nobenemu odgovorit :devil: :P
Grem kar spat :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 6:09 pm

slavica ne sekiraj se, vse nevšečnosti so samo zaradi petka trinajsti ali pa zaradi emša......Petek trinajsti mine, pri emšu pa je tudi vsak dan kaj novega, da je bolj pestro :D :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 6:15 pm

čuj ti, jaz vem, kje si doma, ti bom dala emšo :threaten:
:lol: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 13, 2012 6:45 pm

slavica je napisal/-a:Grem kar spat :D

Spat? :O Ob tej uri hodjo spat samo dojenci in zelo stari ludi.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov