Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 01, 2012 2:31 pm

Re: Daj si duška

:clap: Super, res, da je prišla in nehala skrbi delat. MM :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 01, 2012 4:48 pm

morm delit. sva šla pogledat en kvazi stanovanje za najem. se izkaže, da je mala vikendica, precej zapuščena in hudo neurejena, starejšega porekla, brez centralne, je gašperčk za pritličje, pa ena pečka v spalnici. drugje nema ogrevanja. voda na električni bojler. da se ve - lokacija bogu iza nogu, o internetu sanjaj. je hotla iztržit ene 350+stroški :O :fool: . hkrati pove, da njen žlahtnik mal stran oddaja bajto oz. en štuk bajte, vse novo, talno, internet, ni da ni, 480+stroški. nej me en mahne no, k da te hočjo pa tkole na suh nategnt no...haloooo???? jest ne bom razumela te človeške rase nikol, prou zares ne. sam da nardiva našo kočurino, pa bom začela razgled iz balkona prodajat, prsežem. in če fejst zaslužm, še kako malo kočurinco postavm zravn za brezdomne mačke :rolleyes:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 01, 2012 6:30 pm

Hehe no kul, Knedl, pridem k tebi gledat z balkona... :lol: :lol:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jul 01, 2012 8:53 pm

Mačja mama je napisal/-a:Duško jst sm pa ČIST HEPI ker se je una miniaturna muca, ki je je bilo pol tolko skupaj kot moje tanajmanjše in sem jo na lastne stroške lovila in dala sterilizirat (pri čemer se je pokazalo da je bila visoko breja in da je imela kar štiri mlade - kje, mi ni jasno) - spet pokazala!!!! JUPIIII!!!
Tok sem se bala, da je bilo vse skupaj preveč za njen drobčkan telešček in da antibiotiki niso prijeli in da je kje umrla v bolečinah... ampak očitno se je samo nadvse uspešno kujala skoraj en mesec, zdej jo je pa lakota nazaj prignala! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Oh, kako to poznam :( Sm trenutno v čisto identični situaciji, razlika je samo ta, da pri meni muce prostoživečke ni nazaj odkar je bila steril. :( Skoraj en mesec je od tega..upam, da bo tudi tukaj kmalu situacija podobna tvoji :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 01, 2012 9:33 pm

Držim pesti, Barb!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 6:59 am

Objavljam tukaj, ker je najbolj brana tema:
kdo ve za kakšno zadevo, ki pomaga pri depresiji?
Res pomaga, in to takoj, ne da je treba jemat tri tedne preden se pokaže kakršenkoli učinek, kot pri vseh antidepresivih?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 9:47 am

kako imate vreme v sloveniji? Mi imamo oblačno in okoli 18 stopinj. Dobro dene malo manj vročine :) .

MM- včeraj sem bila v grozni depri, ker letos ne bo morja, pa sva šla z možekom malo češnje rabutat, na bolšjaka , nakupila kopico knjig, namočila noge v reki, in sem dobra... :blush:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 9:50 am

Če si bla "včerej v depri", to ni depresija, ampak slaba volja. Depresija je, ko se vleče tko ene tri tedne, dan in noč. Nobene k****ve češnje ne nucajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 9:52 am

Vem, oprosti, ni bilo negativno mišljeno, Hotela sem ti samo povedati, sa si privošči nekaj krasnega za dušo :)
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 10:13 am

fiorina, vroče za crknit imamo. Kar bi bilo še kar ok (33-36°C), če bi bilo vsaj suho, ker je pa 60% vlaga, je pa taka zoprna tropska vročina. Meni je vročina v redu, ampak moji pasji seniorki pa ne in je včeraj zakuhala, kar se je končalo z nočno drisko in bruhanjem, zdaj jo pa imam ves čas na klimi in greva ven, ko je nujno, sicer pa ne. :girlsad:
No, da ne bom preveč negativna: moj kvaziperzijc uživa in hoče ves čas ležati na terasi (trenutno termometer pravi, da je 33°C) in kuha mulo, ko ga prisilno odnesem v stanovanje. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 10:24 am

Moja zblojena dolgodlaka mačkonka tudi vztraja z mano na nekajintridesetih stopinjah (danes nimam termometra tu, ker me spravlja v slabo voljo), čeprav bi lahko bila eno nadstropje nižje, kjer je le blagodejnih 27 stopinj.
In, ja, se prav zares hihitam, ko kdo pojamra, da ima v stanovanju kar 27 stopinj :lol: Trenutno sem tako daleč, da pri 27 stopinjah navlečem gor pulover :lol:

PS: Prenosna klima pomaga - zbije za tistih par stopinj, da se da tole preživeti. :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 10:25 am

jaz bi tudi 18 stopinj! :angel: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 10:38 am

Ja pridi k nam, jaz grem ravno iskat pulover in zokne, ker me zebe :D , pravzaprav, vabljeni vsi, tisti ki radi plešete v dežju še posebej, že dežuje :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 11:06 am

Včeraj je bilo tukaj 41 stopinj. Beat that.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 11:13 am

MM a ti živiš na odprtem ali v kakšnem betonskem strnjenem naselju?

Vprašam čist tko, ker se spomnih dveh primork s faksa, ki jima je šla vročina v LJ grozno na živce in sta mi sami povedali, da doma veliko lažje prenašata vso vročino, ker je vse bolj odprto, medtem ko si v LJ pač med betonom, četudi je kakšna stopinja manj.

Meni se 31 stopinj ob 9ih zvečer še vedno zdi tumač. Potem se pa ob ene polnoči ravno zunaj fajn osveži, v stanovanju imaš pa kljub vsemu savno. :negative:

Za depresijo ti pa svetujem zdravila, pa pogovarjanje... al pa kakšna muska če ti zna pomagat. Ampak za tapravo hudo depresijo res dvomim, da lahko človek kaj stori brez pomoči antidepresivov...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 11:24 am

Živim v starem delu mesta, ki je sicer primorsko, ampak ravno toliko v notranjost da ne dobimo nič frišne sapice z morja. Bajte imajo 1m debele kamnite zidove, in ko se tisti kamen razgreje, drži nad 35 podnevi in ponoči...

Antidepresivov ne bom jemala, ker sem jih že zadosti dolgo in so sranje. Rabim nekaj, kar prime in nuca TAKOJ, ne pa nekaj kar moraš 3 tedne jemat preden se sploh pokaže prvi efekt in ima toliko stranskih učinkov da je groza.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 11:26 am

mi smo privlekli ventilator iz kleti in vklopli uno reč za prostore vlažit, ki sem jo sicer kupila za pozimi, da bo bolj vlažen zrak - e bogami, če si zgrebem tapravi plac na kavču, me hoče kar malo mrazit! :lol:
Ne no - res je fajn. Klime pa nočem naštimat, ker vem, da eni tozadevno nimajo pameti in bi skakala celo poletje okol z bolečo glavo in prehlajenim mehurjem. Že glede avto-klime so pogajanja in sem prav vesela, da se ne vozimo več prav daleč. Slovenija here we come! :clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 11:28 am

Aaaaaa, film mi bo počil. Pa kdo za vraga daje medecinski sestri pravico, da spreminja navodila zdravnika? A rabim pisat da je totalno brez srca, znanja pa tudi nima kaj dosti, važno da tisi dan ni preveč naročenih, pa tud če kdo zaradi tega crkne (se je že zgodilo...). :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 11:31 am

Aja, pa kater kreten se je spomnil, da lahko pokličeš v ambulanto samo ob točno določenih urah (2 uri na izmeno), ostali čas pa imaš na voljo samo 112. :fool: :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 02, 2012 12:50 pm

Mačja mama je napisal/-a:Antidepresivov ne bom jemala, ker sem jih že zadosti dolgo in so sranje. Rabim nekaj, kar prime in nuca TAKOJ, ne pa nekaj kar moraš 3 tedne jemat preden se sploh pokaže prvi efekt in ima toliko stranskih učinkov da je groza.

Psihiater/psihoterapevt? Depresija ni kot prehlad, pa saj verjetno veš, in tud ni lekadola za kaj takega... :S
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov