Tako na blef it ni ravno najbolj racionalno. Njbrž ni tam samo ena njiva s koruzo. So jih neuspešno iskali tisti, ki so vedeli, kje so bili. Ne gre niti izključit možnosti, da je gospa šefica potem, ko je zvedela, da je prišla zadeva na radio, koga poslala po pse in sem prepričana, da tega ne bi povedala (no

al pa zdej bi, ko sem že jaz

). Ne gre izključit niti možnosti, da jih je pobral tisti, ki jih je tam pustil, ko je slišal, da je stvar na radiu, mogoče tudi zato, ker je slišal, da ne bo nikogar po njih. Je namreč hecno, da je v prvem jutranjem sporočilu bilo rečeno, da ne kažejo nobene želje, da bi se kam premaknili, nekaj kasneje pa o njih ne duha ne sluha.
V glavnem - nikakršnega razloga ni, da se sekiraš ti. Sekirajo naj se tisti (ki se seveda ne bojo, sicer tega nardili ne bi), ki so jih tam zapustili, pa ki niso preprečili, da sta na svetu vsaj 2 več, pa tisti, ki so jim odrekli pomoč.
mateja je napisal/-a:Pa da ni to bila tista bejbika, ki je predavala, da naj psa pustijo do zjutraj in upajo, da bo pes še tam?

Ne verjamem, jaz stavim na seme (kje naj se pa nauči drugače?

) Sicer pa v eni predstavitvi za eno organizacijo ob imenu bejbike piše, da je bila (v pretekliku) oskrbnica v ZH, in če ne gre za laž ali poskus zavajanja, potem ni razloga, da bi se javila na telefon. No, vsaj in my book of rules, ki pa seveda za posvečene zagotovo ne velja...