udomačen tiger

Re: Vegansko vegetarijanski kotiček
  Dobronamerni predlog. Provokatorje avtomatično ignoriraj, če pa vidiš da bi odgovori mogoče komu koristili, razmisli ali se želiš spustiti v debato. Provokatorji si ne zaslužijo tvojega časa.  
  Sicer pa je moj najljubši odgovor "veganka sem, ker ne rabim živalskih izdelkov za preživetje". Ponavadi je potem kmalu mir. 

Nimam pojma kaj sem. Mesa ne maram že iz otroštva in ga večino življenja ne jem. Vegetarijanka nisem, ker pojem kakšen morski sadež sem in tja. Veganka sem še manj, ker tudi nekaj jajc na leto pojem (strogo bio, Tonijeva, domača ali pa vsaj iz talne reje) in pijem kavo v glavnem z (neskisanim  
 ) mlekom. Nikoli mi noben na to temo ne najeda (dovolj), da bi se lahko skozi neumorne odgovore dokopala do resnice. Kaj naj zdej?  
 Bom zmedena še kr naprej?  
 A hočeš rečt, da sem v bistvu čist normalna?  
 Ziher sem še kej pozabla.... 
 Ajaaaa, jasno!  
 Kuham v bistvu tudi ne, ampak presnojedka pa tudi nisem  

), pa nimam niti zelenjave za solato doma, jaaaaoooo  
 Meni zdravnica nič ne teži zaradi veganstva, celo ve kaj so prednosti take prehrane. 

Zdej pa počasi že res verjamem, glede na to, da sem po dolgem času ravno danes slišala, no prebrala, da nisem za ta planet. Nisem prepričana, da je bilo mišljeno kot pohvala  
  Do takrat pa mogoče moji gušti zdržijo  

In od besa grem zdej spat. Do 26.!  
 . Sem se pa po dveh, treh navadla, zdej so mi pa zelo dobri.