Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jun 26, 2012 2:26 pm

Re: Daj si duška

Punce hvala za drzanje pesti! Drugace pa, bomo videli.. Reseno je skoraj vse, ce je bila pa izbira algoritma pravilna bomo pa videli ko bojo rezultati :girlblush:

In ja, taperverčki, tocno to je, ko imas dovolj nalog za sabo, je simpl. Ampak, ker je bila cela kriza doma z mackom skoraj cel semester, je bilo tisto "bom delala ful vaj" ful optimisticno receno. Ker pac glava ni bila na pravem mestu (skoz sem se sekirala, tako da je programiranje cakalo). Ce me bo, me bo lih to zj****.. :negative: Ah, bomo pa pac spet celo poletje programirali, septembra pa sigurno bo! :)
Forever shall the wolf in me desire the sheep in you!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 26, 2012 3:04 pm

muca_liza je napisal/-a:Ce kej poznam IT- jevce in belive me I do, ja bi rekla, da je to cist mogoce....vprasi nej data onadva muziko gor, pa bos vidla takoj kolk je ura :lol:

Cats je napisal/-a:... in onadva nažgeta Mačka Murija :lol: :lol: :lol:

Eden od njiju je bil itak že preimenovan v mačka Murija :lol: Sicer pa nista izbirčna, po navadi.
Pa tudi težava s kablom je že odpravljena :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 26, 2012 5:15 pm

Pri teh letih še zmeraj naivna in lahkoverna kot ne vem kaj, cvek v čelo :dash:
Še dobro, da samo pri stvareh, direktno povezanih z živalimi :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 26, 2012 6:14 pm

ovcka če boš rabla kako pomoč, moj obvlada :good: . še dobr da se jest hvalim ane. sej res ja, kura pa tuje perje pa to.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jun 26, 2012 6:23 pm

knedl :good: Ampak itak mi je teorija jasna, sam kilometrine mi se fali.. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 26, 2012 7:15 pm

Ovcka, bi te potolažila, pa eni še vedno nismo faxa zaključili zaradi programiranja! :blush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jun 26, 2012 8:55 pm

Alexx je napisal/-a:Ovcka, bi te potolažila, pa eni še vedno nismo faxa zaključili zaradi programiranja! :blush:

No saj, drugi pa to programiranje vlecemo ze od prvega letnika naprej, dokler ti na koncu ne ostane za cist zadnji izpit.. Pa se snov se v vseh teh letih tok spremeni, da se moras ucit drug programski jezik.. :P Drugace pa, povprecna doba za studenta FRI-ja da dokonca faks je 8 let. Ce odstejem tiste 4 leta vmes, ko sem pustila vse skupaj in nisem naredila niti enega izpita, sem potem se vedno 2 leti pod povprecjem.. :lol: :lol: :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:12 am

Ovcka je napisal/-a:Drugace pa, povprecna doba za studenta FRI-ja da dokonca faks je 8 let.

Pa FRI ni edin tak faks veš :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:15 am

Leia je napisal/-a:Pa tudi težava s kablom je že odpravljena :D

Mja, težava s kablom je res odpravljena, ampak danes so zvočniki pokazali še dodatno vrednost - lovijo radio ... 1. program Radia Slovenija :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:41 am

Hahah, to je pa tko, kokr od fanta slušalke lovijo tisto, kar sosed posluša. :lol: :lol: In rata tečno, če uživaš v glasbi, pa daš pavzo, pa kakšni vzdihljaji ven pridejo potem pa tko.... :rolleyes:

Duško, a lahko en "pause button" prosm? A lahko vsi sprejmejo dejstvo, da konstantno spraševanje, pa dajanje predlogov in ne vem kaj še vse ne pomaga! Samo otežuje vse in moje potrpljenje ni neskončno. :timeout: :aggressive:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 9:27 am

Jaz se s programiranjem preživljam že zadnjih 10 let in so mi bli to talažji izpiti. Sem pa rabla ene 7 let, da sem pol končno še diplomo spackala. :girlblush:
Pomojem ti bi najbolj koristilo, če si čez poletje izmisliš en hobby projekt. Se pravi neko uporabno aplikacijo, ki jo razvijaš čez daljše obdobje. Zdaj mate javo, a ne? Če kej rabiš, pa povej. 8)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr jun 27, 2012 12:48 pm

all je napisal/-a:
Ovcka je napisal/-a:Drugace pa, povprecna doba za studenta FRI-ja da dokonca faks je 8 let.

Pa FRI ni edin tak faks veš :lol:

Se mi zdi, ja.. :D :D

taperverčki javo ja :) En "projekt" imam ze v planu (se en dolg za en drug predmet), potem se bom pa bolj osredotocila na to snov, ki je zahtevana, ampak tako, da na netu poiscem vaje, z bolj skromnimi navodili (za domace naloge in vaje smo imeli super navodila, naredi to, naredi to, naredi to, lepo po vrsti, na izpitu me je pa to "matralo", ker smo dobili samo, naredi to, pa uporabi kar hoces in kar znas :girlblush: ) Sicer pa, kakrsnekoli vaje ze bojo, ravno to je pri meni se problem, premalo "kilometrov" imam za sabo, in na tem moram delat.. ;) Sem pa trdno odlocena, da tole letos naredim, ter diplomiram.. :yahoo:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 27, 2012 6:56 pm

Punce je tukaj katera, ki se kaj z glasbo ukvarja...notami, novimi izdajami notnega gradiva?
Bi rabila note, za katere pri Hartmanu trdijo, da jih se nimajo // so od Slovenskega skladatelja in naj bi se ne izsle?
Mi bi jih pa potrebovali cim prej, ker bo imela tamala tekmovanje :blush: v naslednjem solskem letu in bi bili radi zelo pripravljeni :girlblush: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:12 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yeey: :yeey: :yeey: :yeey: :yeey: :yeey: :yeey: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:13 pm

A se Lona dobro počuti v novem domovanju? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:17 pm

Odlično. :) Pašnikov ni koooncaaa, galopiranja čez njih pa tudi ne. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:21 pm

:good: :yahoo:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr jun 27, 2012 8:29 pm

:good: :good: :good: :good: :good: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če jun 28, 2012 6:26 am

Just saying...

Slika
:mocking:

Good morning headache...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 6:59 am

Sicer bi šlo tole že skoraj pod "Kaj poslušamo", ampak ... Evo, tole poslušam že drugi dan zapored ... :dash: :dash: :dash:

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov