Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 18, 2012 4:12 pm

Re: Daj si duška

Jaz bi takoj ene 2 imela pa ne moremmmm :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jun 18, 2012 5:33 pm

Ma komot jih maš. Sej maš veze! Še barvo lahko zbiraš :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 18, 2012 7:30 pm

A še to lahk? :D (Saj v resnic ful ni smešno :negative: )

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 18, 2012 8:56 pm

Uglavnem vsem, ki živite na morju sem fuuuuuuuuuuullllllll fouš! :girlcry: jaz bi tud!

Ko sem že dolga leta nazaj živela na morju (kot mula seveda) tega nisem nikoli cenila in ko sem malo kasneje hodila vsako leto k sorodnikom za cela dva meseca in pol na morje seveda .....itak....da tega nisem cenila tolk, kot zdaj, ko bi dala življenje za stanovanje na morju....pa vsako leto me bl vleče ( želja se premosorazmerno povečuje z leti :rolleyes: ) 8) .

Drugač pa moj duško za danes....... :shout: .......že pol leta sem fulll pridna in hodim na fitnes, se trudim pr hrani in sploh sem poskušala čim bolj spremenit slabe navade...se na lastno presenečenje rada hodim v hrib :O ....kile pa me ne ubogajo!!!! Na začetku so kr šle dol...zdej se mi je pa že ene 3 mesece ustavilo...stoji na mrtvi točki! :aggressive: Načeloma sem ok, ker sem vesela, ker še nikol v lifu nisem tolk telovadla...včasih me pa mal iz tira vrže...ker je res ful dela, odrekanja s časom predvsem...pa nič :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 18, 2012 9:03 pm

ja ... ma ... a se ti pozna na oblekah, recimo? Tehtnica dostikrat ni pravi pokazatelj, saj se ti s športom delajo mišice, mišice pa so težje od špeha. Tako da pusti ti kile :girlyes: Če se boljše počutiš zarad športanja (a se?), je to dosti več vredno ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 18, 2012 9:13 pm

Ja na oblekah se mi pozna, čez prsni del in čez pas...opazim po hlačah v pasu in na riti....
Sodelavke mi tud rečejo, da se mi v faco in zgornji del ful pozna...samo tehtnica pa ni moj prijatelj očitno!

Kar se pa tiče počutja, pa ni sploh za govort....počutim se ful dobr, kljub temu, da imam po vsakem treningu muskl fibr za crknit,
ampak vsaj vem, da sem dobr delala 8) ...najbolj kar se pa dobr počitim je pa energija, prej se mi ni nič dalo, pa nikamor ne bi šla,
zdej mam pa same ideje. To je vse kul. Sam jaz bi še u števikah to vidla ...... rada :blush: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 18, 2012 9:34 pm

Sej loh vidiš v številkah, sam ta prave številke poglej - meri si obseg nog, riti, pasu...pa boš vidla :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 18, 2012 10:22 pm

Kot so ti punce rekle. :)

V bistvu lahko pri boljši postavi vagaš celo več na koncu, kakor pri bolj zaobljeni, ker mišice čisto drugače oblikujejo telo, pa tudi vagajo več seveda. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 18, 2012 10:30 pm

Po 5ih letih grem na dopust :O :yahoo: Sej ne dojamem. Sploh :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 7:11 am

E tko k so rekle, meri si obseg pasu itd. pa bo plus, da se je tudi meni pri hujšanju vmes pr kilah kr ustavlo tko na vsake 5 tednov sm to poštudirala in se en teden ni premaknilo nikamor ali pa celo na gor...potem je šlo pa naprej. :D

Tecka uživaj ful, ful :shipwrecked: :sunny: :drinks:

Še 3x morm vstat do takrat k za 10 dni budilko izklopm. :yahoo:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 19, 2012 8:00 am

mišična masa je težja od maščobe. zato kile niso tako zelo pomembne. če prej nisi nič oz. manj športala in si zdaj pridobila mišično maso, si kljub izgubi maščobe lahko težja.

na koncu se najbolj vidi pri obliki postave (ali je bolj mišičasta oz. bolj definirana) in pri kondiciji.

lahko si daš pa tudi izračunat BMI (body mass index). obstaja sicer formula, ki po mojem mnenju ni zanesljiva - še vedno upošteva le težo in višino. na koncu koncev je pomembna tudi konstitucija telesa. lahko je nekdo, ki ima manj maščobe, pri isti višini težji od druge osebe, ki ima maščobe več. kolikor se smešno sliši, je pomembno lahko tudi okostje...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 10:49 am

Kaj pomen, če je zs že 3 dni med odhajajočimi?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 10:51 am

Da ga naslovnik še ni odprl ... (že tri dni :) ) Lahko, da ima poln nabiralnik ali kaj podobnega ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 12:11 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Še 3x morm vstat do takrat k za 10 dni budilko izklopm. :yahoo:

Sem ti fouš, jst moram še ene kajpavemkoliko let vstajat ob 6h, če ne bo sine zamenjal ure vstajanja. Si predstavljaš - si doma, ni ti treba nikamor, celo noč te dojenček pusti bolj ali manj spat (2x mu daš malo za jest, ampak za to se v resnici ni treba zbudit 8) ). In potem ob 6h izveš od ta starejšega: "Jst sm se zbudu, televizijo prižgi". :dash:
Se mi je že celo 1x zgodilo, da se je šel igrat (po mojem mu ni ratalo me zbudit), pa ene 3x je spal dlje kot do 7h. V treh!!!! letih. :dash:

I'm really not a morning person, bajdvej. :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 1:13 pm

Leia aha thnx :)

Vixen uh radosti, radosti :D jaz sem baje mami ob 6h zjutr probavala oči odpret, ker so mi razložil, da če gledaš si buden drgač pa spiš :lol: Se mi očitno še zdj pozna tisto vstajanje, ker sm precej jutranji tip...sam je čist drgačen feeling, če se sam od sebe zbudiš ob pol sedmih pa greš kofe spit al pa če te budilka zbudi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 1:30 pm

Vixen, mi smo sinu od 2 let dalje že ponoči pripravili zajtrk na nočno omarico (sok, piškoti). Zjutraj je jedel, si dal kaseto s pravljico in se igral in nas sploh ni budil. Je redno vstajal ob 6h do 10 let starosti. Poskusi!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To jun 19, 2012 2:00 pm

Ja, pri nas sta oba vstajala nekje do 10 let od 5.00-6.00 h zjutraj :girlsad:
Zdej ko sta pa 20+, jih pa komaj za kosilo zbudiš, če sta doma :dash:
Tako,da se kar potolaž, čez enih 15 let boš lahko spala kolikor te bo volja 8)
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 4:23 pm

Duskoooo, a bi mene lahko po dveh dneh pocasi ze nehalo zvijati po trebuhu? :bad:

Vixen, se strinjam z Debro, ko sem jaz hodila v vrtec, sem se redno zbujala okrog 5ih in mami pripovedovala cel kup enih pravljic, ko je ona hotela spati. Zdaj me pa ona za vikende klice tam nekje okrog 11h, 12h, pa bi jaz spala :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 7:27 pm

Uf, torej še 7 let. In potem še tri, če bo ta mal tud tak. :dash:

visinnox, moj me zbudi kar tako malo. Si v bistvu zna sam prižgat TV, zajtrk je pa večinoma itak šele ob 8h v vrtcu.
In tudi ko prižgem TV, pride vsake toliko: "Mamica, zbudi se..." Če ga vprašam, zakaj, mi ne zna povedat. Važno, da ne spim. :devil:

Eh, sej bo. Najhujše je to, da se zbudim zdaj ob 6h tudi, če se on slučajno ne. :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 19, 2012 8:04 pm

Leia moj želodec je že tretji teden fuč....
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov