Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 4:56 am

Re: Daj si duška

ne se sekirat zaradi takih, jernejch, to samo zavist iz njih tolče.
Daj jih na ignore.
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če maj 17, 2012 6:30 am

jernejch get used to ;) Big picture in ozadja takšnih in drugačnih mnenj veliko povejo o raznih zakajih. Odvisno kdo so ti ljudje, kdo jih "vodi", da ne rečem z njimi upravlja. Vera, kakršnakoli, v karkoli in v kogarkoli že, je izvor vsega zla. Procesu nerazmišljanja se menda reče vera. Če dovolj ljudi verjame v isto zablodo, so rezultati pač taki. Vse kar odstopa od ustaljenih vzocev, predstavlja grožnjo in ni zaželjeno.
Pure science. 8)

:mocking: Trixi ma pa novo frizuro :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 7:26 am

sleepy je napisal/-a:Vera, kakršnakoli, v karkoli in v kogarkoli že, je izvor vsega zla.

Tukaj se pa totalno ne strinjam s tabo. RELIGIJA je izvor vsega zla.
Vera in religija sta dva zelo različna pojma. Vera je lahko tudi v srečen konec ali v to, da je še kaj dobrega ostalo v ljudeh. Vera je lahko tudi v to, da bo kuža preživel in našel dober dom. Ali pa v enega boga ali pa v 500. Šele ko to vse skupaj organiziraš in postaviš na čelo nekoga ki ukazuje in zbira prispevke, rada svinjarija.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:09 am

Ne, religija je zloraba vere. Vera je pač zavest ali pa prepričanje o obstoju nečesa, za kar ni dokazov. V primeru od jernejch nekdo verjame, da obstajajo neki slabi razlogi za neko početje, dokazov za kaj takega pa očitno nima.
Sej vsi v kaj verjamemo, boh ne dej da ne bi. Sej ni vera sama po sebi nekaj slabega. Ampak to ne spremeni dejstva, da je vsako "verjetje", ki ne temelji na dokazih, pač potencialen izvor zla. Je vseeno kdo v kaj verjame. :) Dvom je tisti, ki žene svet naprej, prinaša nova spoznanja, izboljšave in spodbuja razmišljanje. Vera ne. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:10 am

jaz verjamem v duškota :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:14 am

:goodpost: Evo, jaz tudi. Samo klinc, ki je ta tema polna dokazov, da je duško car, ki vse zrihta :D In glej ga hudiča - kdo bi lahko začel verjet, da je car samo zato, ker je duško. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:22 am

Če tukajle malo apliciramo komparativno teologijo, je Duško na zelo dobri poti da tekom prihodnjih dveh generacij postane entiteta ki jo bojo ljudje dejansko častili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:23 am

Samo, če bomo kot apostoli širili okrog zavest o duškotu. 8) Lahko pa ga ohranimo na ravni misticizma.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:43 am

Duško za preCednika! :clap:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:45 am

mateja je napisal/-a:Samo, če bomo kot apostoli širili okrog zavest o duškotu. 8) Lahko pa ga ohranimo na ravni misticizma.

:good: :D

Mačja mama je napisal/-a:Če tukajle malo apliciramo komparativno teologijo, je Duško na zelo dobri poti da tekom prihodnjih dveh generacij postane entiteta ki jo bojo ljudje dejansko častili.

And that's how it all started. Natanko o tem sem pisala - vera izklopi razmišljanje in je zato izvor zla. Duško še virtualna oseba ni, temo si je izmislila helena in iz Daj si duška je nekomu uspelo ustvarit duškota, ki se je prijel. Ampak je pa očitno tale duško na dobri poti, da postane entiteta. Še eno brezmadežno spočetje najbrž. :D O lej, pol bosta pa že dve, to je pa že skoraj dokaz, da je brezmadežno spočetje možno :D

Jaz raje ostajam pri empiričnem pogledu na svet :D Ampak preCednik je pa duško komot :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če maj 17, 2012 9:51 am

:D
Punce, super ste :good:

:kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 1:15 pm

sleepy je napisal/-a: :mocking: Trixi ma pa novo frizuro :D

:D Sem pazila, da se zjutraj nisem preveč počesala, ker so kodri res lepi. Če preveč razčešem, pa ni ne počesano ne skodrano ampak nek "krep". No, meni je prav všeč, drugi pa niso nič komentirali in nobenemu se ni kava zaletela. ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 1:18 pm

:dash: Sem pa brzinski odhod od doma zabelila s kletvicami, ker sem si na dvorišču avto poškodovala. Hči ni vrat takoj zaprla, jaz pa spidi gonzales in po gasu, pa se je del vrat zakrivil kot kartonska škatla. Še dobro, da sem jih lahko zaprla in besno odbrzela naprej. :dash:
A je kakšen dobrodušen klepar za pridno prostovoljko, da malo nazaj zakrivimo? :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 1:38 pm

jao Trixi :O
no še dobro, da ni hujšega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 2:34 pm

Tole zgoraj naj bi bil ZS za Trixi... :blush:
(se mi mal' mudi)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 2:48 pm

Alexx, če bi to vedela, ko sem imela še prejšnji avto ... :angel:
(avto je bil ful podoben trixijinemu, če se ne motim preveč :lol: to so tako krhki, da jih grdo pogledaš pa imaš luknjo :lol: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 3:25 pm

:) Ooo, Alexx, najlepša hvala.
Sem se na poti domov ustavila pri enem kleparju, da povprašam po strošku.., pa je takoj vzel velike kombinikre, kladivo in nakovalo pa "akcija". Nato je zaključil s silver tejpom, da imam avto v stilu. :D Strošek = 0 (sem mu iz veselja obljubila pico in pijačo, če bo kdaj naneslo).
Mož še ni videl, še ne vem, kako mu bo všeč. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 4:02 pm

Trixi je napisal/-a:Nato je zaključil s silver tejpom, da imam avto v stilu. :D

:lol: ja, res zelo podoben avto kot moj nekdanji :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 17, 2012 8:05 pm

Duško, jst se moram pa prav nesramno HVALIT:
Od danes dalje sem na first-name-terms s čisto ta pravim živim resničnim princem iz mesa in krvi!!! Woohooo!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 18, 2012 7:54 am

Zadnjič spremenil andreja, dne Pe maj 18, 2012 10:51 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Slika zamenjana s povezavo, ker se ni prikazovala.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov