Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 7:20 pm

Re: Daj si duška

Didi je napisal/-a:me ful v noge zebe še :S

aja, to pa razumem ja. še prehitro bo +30, pa bo :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 7:37 pm

rozika je napisal/-a:Rabim hiter odgovor. Kaj pomeni če ima potepuška mačka trde seske?

če misliš trde kot polne, potem to pomeni, da doji. če so zraven še kaj vroči in boleči, gre pa za mastitis. če se motim, me pa prosim izkušene mačkarice popravite. :girlblush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 08, 2011 7:40 pm

Gina je napisal/-a:Ja, kot sem rekla, svojo hči peljem zaradi št. 42-43 v Humanica v Lj, kjer imajo poseben oddelek.
Najlažje je poleti, ker se vsaj japonke dobijo kakšne večje, jeseni in pozimi ter eleganca je pa katastrofa... :(

Jaz sicer nimam tako velike številke, imajo pa v Žireh tovarniško trgovino Alpina in imajo čevlje razporejene po številkah. Jaz grem dostikrat tja in imajo v bistvu ravno moje številke (38) precej malo, medtem ko večjih številk ne manjka in vedno se jezim, da imajo lepe modele samo od prevelikih številk. Imajo pa čisto različne firme - od Alpina, Geox, Nike... do čisto no-name čevljev. Pa če greš tja, naj ti naredijo Alpinsko kartico, ker z njo boš imela dosti bolj poceni. :)

Meni se pa zdi, da v Ljubljani nimamo več nobenih pametnih trgovin, samo neke blazno drage butike in sto trgovin na princip Zara (drago in slaba kvaliteta). Pa povsod en in isti stil oblačil, same pepelnate barve in ekstravagantni kroji. Pogrešam tiste stare majhne raznolike trgovinice. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 8:05 pm

Penny je napisal/-a:vedno se jezim, da imajo lepe modele samo od prevelikih številk.

To je to ... ti imaš občutek, da imajo samo velike številke, jaz grem pa v trgovino (pa imam 40-41) in imam občutek, da že ni več nič izbrire, da so lepi modeli samo do 38 ;)

Začaran krog, pa vse smo preveč izbirčne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 8:48 pm

Ne boste verjele. To se lahko zgodi samo enkrat v življenju. Ta brezdoma mačka, je v eni minuti polni čudežov dobila nov dom. :yahoo: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 9:09 pm

Jaz verjamem v čudeže (ludo pa živi :girlblush: ) in pravkar se je pokazalo, da imam prav :D Ko sem minuto nazaj brala tvoj post z vprašanjem o trdih seskih, sem pomislila, da ta muca potrebuje dom. Potem berem naprej - in vidiš! :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 9:11 pm

Aja, ni breja, je že sterilizerana, je pa polna glist. Ampak miljonkrat bolje to kot pa mladiči. Zgodba sledi, ker se kaj takega niti v filmu ne more zgoditi. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 9:36 pm

Zgodba v temi prostoživeče mačke. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 11:08 am

Ufffff, dopoldan sem preživela na inšpekciji in se imela v bistvu fajn. naš "nasprotni" tabor je pa že tako nizko padel, da sedaj želi pozornost vzbujat s prijavo inšpekcijam.
Vi, "nasprotni" tabor, zaenkrat so še moji živci pod kontrolo, zavedajte pa se, da večno ne bodo in da jaz vem o vas čisto preveč, kar je za prijavo inšpekcijam in še kam. Teh "povračilnih"metod se zaenkrat še nisem posluževala, se pa jih definitivno bom, če bo šlo tkole naprej.
Duše uboge, prav smilite se mi.
:bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 12:33 pm

A potem te danes ne bo v Lj?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 12:43 pm

O ja, bom, sem že fertik na inšpekciji, nekih hudih psihičnih posledic razen škrtanja z zobmi pa tudi nimam. :D
Je bilo že kej hujšega v življenju. :rolleyes:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 09, 2011 1:34 pm

Očitno mi je končno jasno, od koga in zakaj so prihajala sms-sporočila danes zjutraj.

Torej, preden bo spet prišlo do kakšnih namigovanj in podobnega:

Januarja sem prosila za prenehanje pošiljanja reklamnih sporočil spletne trgovine Super Čombe. Ker moji želji ni bilo ugodeno in ker nisem dobila (do današnjega dne) nobene povratne informacije, sem pa še vedno prejemala reklamna sporočila, sem se obrnila na tržni inšpektorat, kjer so mi povedali, kaj naj naredim (da naj jim pošljem kopije mejlov).

Danes (kako zanimivo, da ravno na dan, ko si bila na inšpekciji, in pol ure po tvojem prvem sms-u) sem prejela odgovor Admina Mačja hiša, da ste imeli neke tehnične težave in da je moj mejl po pomoti prišel v neki drug poštni predal. Te bučke lahko komu drugemu prodajate, meni ne.

Kakorkoli, moji prošnji ste danes ugodili, za kar se vam zahvaljujem.

Bi pa pripomnila samo še to, da je taka neprofesionalnost, kot se jo greš kot direktorica MH, da zaradi zgoraj omenjenega meni pošiljaš sporočila z nekimi smajliji (mimogrede, tvoje tel. nimam shranjene in nisem vedela, da si to ti), za kozlat in samo upam, da se ne obnašaš do vseh uporabnikov storitev MH, ki želijo prekinitev nekega razmerja, tako, kot si se danes do mene. Sem že večkrat zahtevala takšne izbrise pri različnih ustanovah (zakon o elektronskem poslovanju na trgu je za vse spletne trgovine enak), pa moram priznati, da še nikoli od nobenega direktorja nisem prejela sms-a na račun tega.

In noben ''nasprotni'' tabor nima popolnoma nič s tem, ukrepala sem jaz kot fizična oseba, ker sem želela, da mi spletna trgovina preneha pošiljati reklamna sporočila. A je to težko razumet?
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr mar 09, 2011 1:51 pm

frigga je napisal/-a:Danes (kako zanimivo, da ravno na dan, ko si bila na inšpekciji, in pol ure po tvojem prvem sms-u) sem prejela odgovor Admina Mačja hiša, da ste imeli neke tehnične težave in da je moj mejl po pomoti prišel v neki drug poštni predal. Te bučke lahko komu drugemu prodajate, meni ne.

Tele bučke, kot jim ti praviš, so edina razlaga za napako, ki se je žal zgodila. Ni bila namerna in smo se zanjo opravičili. V bistvu za mail (iz navedenega razloga) nismo vedeli, dokler nismo bili danes o njem obveščeni in smo ga začeli iskati.

Sicer pa je, kot smo tudi v mailu napisali, možnost odjave od prejemanja reklamnih sporočil na voljo v uporabniškem računu, kar lahko uporabnik kadarkoli sam spreminja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:00 pm

jaz nisem prejela nikoli nobenega nezaželenega reklamnega sporočila, pa sem pridružena od prvega dne, odkar SČ obstaja. večini je neprimerljivo lažje eno kljukico odkljukat v nastavitvah kot pa letat okrog inšpektorjev in zganjat paniko. :fool:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:07 pm

Prvotno sporočilo je bilo poslano ravno zato, ker ni nikjer omenjeno, kaj moraš storiti, da se lahko odjaviš, in sem pričakovala vsaj nadaljnja navodila. Ni potrebe po takšnem pokroviteljtvu. Tudi do inšpektorjev nisem letala, temveč sem samo prosila za nasvet, kako postopati v takšnem primeru, glede na to, da ga od SČ nisem prejela.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:09 pm

O moj bog pa kaj vam ljudem ni jasno?? Kot jaz razumem je bil problem tukaj par sms sporočil, ki niti plačljiva niso??! Je res tak problem ga izbrisat, če te ne zanima? Ali pa da bi pač na človeški način poslala na tem forumu kakšno sporočilo komu od odgovornih?

Ljudje :dash: :dash: :fool: .. Zato pa veliko raje delam z živalmi..
To err is human, but to get even? THAT is divine.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:13 pm

Sms-sporočila niso bila komercialna, ampak so prišla danes zjutraj popolnoma osebno na mojo tlf., zato ker je morala helena na inšpekcijo, očitno. Malo manj površno branje ne bi škodilo.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:20 pm

frigga je napisal/-a:Prvotno sporočilo je bilo poslano ravno zato, ker ni nikjer omenjeno, kaj moraš storiti, da se lahko odjaviš, in sem pričakovala vsaj nadaljnja navodila.

To da ni nikjer eksplicitno omenjeno je res in bomo popravili (je omenjeno, da se vsi os. podatki lahko urejajo v up. računu, kjer se ureja tudi prijavo na novice). Sicer pa pošiljanje novic privzeto ni nastavljeno, torej morate v up. računu sami izbrati, če jih želite prejemati. Logično iz tega sledi, da se na enak način tudi odjaviš. Ampak bomo odslej, v izogib podobnim težavam, uporabnikom to bolj jasno povedali :)

*šiva*, ni šlo za sms sporočila ampak za maile. In ja, čisto normalno je, če se nekdo želi odjaviti in mora to seveda tudi biti omogočeno (kar pri nas tudi je). Zgleda edino ni dovolj jasno kje se da to storiti, kar bomo, kot že rečeno, popravili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:21 pm

Dragi Duško, nikar ne dovoli, da se ponovi zgodba, zaradi katere smo migrirali stran iz prejšnjega foruma. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:21 pm

frigga je napisal/-a:Malo manj površno branje ne bi škodilo.

Katerokoli sporočilo se lahko izbriše, da ne bo pomote, seveda. In to da se takoj obrneš na inšpekcijo, še posebej, ko (očitno ne veš) imamo vsi, ki se ukvarjamo tako ali drugače z živalmi in še s tisoč stvarmi zraven, sploh pa nekdo tak kot je Helena, veliko stvari v glavi in se z največjo lahkoto zgodi, da se pozabi kakšna stvar (če je pa videli niso pa sploh!) ali pa vmes pride kakšna, ki ima absolutno prioriteto, bi lahko imela malo več strpnosti in nekako drugače dobila informacije glede tvojega problema. Jaz razumem tvoj problem, ne strinjam pa se z načinom njegovega reševanja.
To err is human, but to get even? THAT is divine.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov