Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 8:04 am

Re: Daj si duška

slavica je napisal/-a:Dragi duško, po enih se pljuva, dokler se jih ne rabi, anede, potem so pa spet dobri, anede :devil:
Ko bodo pa ti eni enkrat zboleli od izčrpanosti, koga bodo (bomo) pa potem klicali, ha?! :dash:
Enega ali dva bi premlatila danes, lepo prosim pošlji kandidate malo bliže :angel: :devil:
:bad:

slavica, eno dajejo čisto in nizapovedatkako veliko ljubezen, drugi pa trdo delo, znanje in denar. Pač vsak tisto, kar se mu zdi pomembno. (seveda med druge tri reči spada tudi ljubezen, ampak je šele na četrtem oz še nižjem mestu, ker živalce nimajo s tako zlorabljenimi pojmi kot so"ljubezen", "dobrobit živali", "rešili smo vas" ....ipd. prav ničesar za počet)
Meni dol visi za te reči, takih virtualnih "rešiteljev" imaš na tone, tapravih živalovarstvenikov pa na grame.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 9:26 am

A lahko nekdo, ki ga niso blokirali :rolleyes: pove Društvu, da naj, če so že skoraj vse zbrisali z zida, zbrišejo tudi tisti filmček, ko nekdo turi 5X preveliko brizgo tamalemu oranžkotu v usta. Neuspešno, seveda, mali ne dobi niti kapljice mleka, samo gnjavijo ga. :negative: Če naj bi to bil izobraževalen film o tem, kako oskrbeti dudarja, potem boljš, da ga ni. Filma, mislim. O drugih pa ne bom tukaj. :P
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To maj 08, 2012 9:34 am

:goodpost:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 9:40 am

sleepy je napisal/-a:Duško hvala, ki ne upoštevaš slavice in tiste, ki bi jih premlatla, držiš dovolj daleč.

špilferderberka, jaz sem ji pa že hotela ponuditi prevoz! jaz bi tudi kakšno rit (ali pa dve ali tri) z veseljem sprašila. :threaten:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 9:44 am

renata je napisal/-a:A lahko nekdo, ki ga niso blokirali :rolleyes: pove Društvu, da naj, če so že skoraj vse zbrisali z zida, zbrišejo tudi tisti filmček, ko nekdo turi 5X preveliko brizgo tamalemu oranžkotu v usta. Neuspešno, seveda, mali ne dobi niti kapljice mleka, samo gnjavijo ga. :negative: Če naj bi to bil izobraževalen film o tem, kako oskrbeti dudarja, potem boljš, da ga ni. Filma, mislim. O drugih pa ne bom tukaj. :P

renata, sem te kar kopirala. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To maj 08, 2012 10:03 am

meni ni nič več jasno :O

ps: duško, naredi, da uspe dogovor za eno dobrodelno-športno stvar :)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 10:30 am

mateja je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Duško hvala, ki ne upoštevaš slavice in tiste, ki bi jih premlatla, držiš dovolj daleč.

špilferderberka, jaz sem ji pa že hotela ponuditi prevoz! jaz bi tudi kakšno rit (ali pa dve ali tri) z veseljem sprašila. :threaten:

O čaki, tole so pa novi podatki! Če je pa tako, vaju pa obe jaz peljem, pa bom navijala zraven, pa koga držala, če bo treba :D

Mojzesove pumparce... :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 10:38 am

V rit pa čakalne dobe! :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 10:43 am

mateja je napisal/-a:
renata je napisal/-a:A lahko nekdo, ki ga niso blokirali :rolleyes: pove Društvu, da naj, če so že skoraj vse zbrisali z zida, zbrišejo tudi tisti filmček, ko nekdo turi 5X preveliko brizgo tamalemu oranžkotu v usta. Neuspešno, seveda, mali ne dobi niti kapljice mleka, samo gnjavijo ga. :negative: Če naj bi to bil izobraževalen film o tem, kako oskrbeti dudarja, potem boljš, da ga ni. Filma, mislim. O drugih pa ne bom tukaj. :P

renata, sem te kar kopirala. 8)

In spet mečeš polena pod noge! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 10:48 am

A ne, kako grozna sem. Pa maniuliram, pa lažem, pa sploh... :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 11:13 am

Al pa ko eni začnejo "energijo šparat" samo takrat, ko se morajo ven zvlečt, ker samo serjejo naokoli s trapastimi komentarji. Saj med branjem vsega mam občutek kot da sem v SŠ, sploh ko nekdo potem skuša odgovornost na druge prelagat z idiotskimi "sami ste hoteli", namesto da bi se zresnil in nehal špilat nekega direktorja...

Tko men je že težko za brat take bedarije, kako se je s takim človekom sploh za pogovarjat? :rolleyes:

Ja duško, moram se mal zbruhat :bad:
Zadnjič spremenil all, dne To maj 08, 2012 11:14 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 11:14 am

Z butastimi ljudmi je nemogoče se pametno pogovarjati. Če so pa zraven še arogantni in prostaški, pa še toliko težje.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 11:29 am

8)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 12:06 pm

renata je napisal/-a:Z butastimi ljudmi je nemogoče se pametno pogovarjati. Če so pa zraven še arogantni in prostaški, pa še toliko težje.

Pa zdi se, kot da je že vsak ta drugi takšen...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 12:19 pm

:O :O Buljim in buljim in buljim v račun, na katerem piše, najem boksa 100 € (za en mesec seveda). In pol študiram.... kako kako je to mogoče, če pa eni ne zaračunavajo najema boksa, ker jih je sama dobrota, poštenje in skrb za živali? Huh... :scratch:
Ajaaaaaa mogoče ga pa takrat, pred leeeeti, na samem začetku res ni... (me v bistvu ne zanima, če je blo to sploh kdaj res)... važno, da ljudje verjamejo... v iluzije. Biznis je pač biznis, enede... pa za mačke se bojda tudi nikoli ni izstavljal račun za oskrbo 30 dni, ampak največ 2 tedna al kolko že... ampak na računih pa vseeno piše 30 dni! :S

Ampak je pa najbrž komot najem boksa zaračunat. Pol pa mačk ne sprejmeš in niti za s/k ne poskrbiš (če ni ravno najditelj/hranitelj taprav), ker pač... neki že, a ne. Recimo občina ni zagotovila sredstev... al pa naj hranitelj (ki ni "taprav"), dokazuje komurkoli že, da mačke niso njegove... :good:

renata je napisal/-a:Z butastimi ljudmi je nemogoče se pametno pogovarjati. Če so pa zraven še arogantni in prostaški, pa še toliko težje.

Ima puno toga u poslednje vreme. Prebivalstvo narašča s cca 76 mio komadi na leto, pa se zgleda posledično s hudim tempom tudi število zgoraj omenjenih veča.... :( Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.... :rolleyes:

mateja je napisal/-a:A ne, kako grozna sem. Pa maniuliram, pa lažem, pa sploh... :)

No sej, jaz pa vem po kom se zgleduješ rofl

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 3:15 pm

antiduško: slavica proti mačji vratarki 1:0 :yahoo:
samo kljuke smo obrnili, da gledajo navzgor :O . Maček ne more odpreti, nevarne niso, ker nimajo
ostrih robov, pa še ojre smo prišparali :yahoo:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 4:34 pm

Groza kok oglaševanja mačkov je na spletu :( bogi malčki :(

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To maj 08, 2012 6:36 pm

slavica je napisal/-a:antiduško: slavica proti mačji vratarki 1:0 :yahoo:
samo kljuke smo obrnili, da gledajo navzgor :O . Maček ne more odpreti, nevarne niso, ker nimajo
ostrih robov, pa še ojre smo prišparali :yahoo:

V opozorilo - upam, da mačke nimajo ovratnic gor - tako se je namreč (na srečo, ko sem bila zraven) nekoč naša lubica skoraj obesla....tole s kljukami je bila očetova ideja...no, ko sem doživela živčni zlom in fotra poslala v vse možne kraje :girlblush: , so bile kljuke spet postavljene v pravo smer in smo vrata pač začeli zaklepat ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 6:41 pm

Se da kljuke obrnit tudi na dol ;)

Sicer pa opozorilo vsekakor na mestu! :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 08, 2012 6:44 pm

nimajo ovratnic,vseeno hvala za opozorilo :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov