Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 17, 2013 5:08 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

:O :scratch: hudiča....tega v moji spletni banki ni, sem šla gledat :S Veš kaj, zihr si prav naredila, jaz bi tudi tako :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne okt 27, 2013 9:14 am

Punce, tole toplo odsvetujem: http://www.bce-europe.com/Makeup/Makeup ... 1-pcs.html

Hvalabogu, da imam navado takele zadevce oprati pred uporabo - ščetine so tako zelo obarvane, da črna barva dobesedno lije z njega, tudi po večkratnem pranju s toplo vodo in milom. Fuj :bad:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 27, 2013 3:50 pm

si predstavljaš s tem potem se namazat..hahaha za maškare si lahko zamorka :D
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne okt 27, 2013 4:10 pm

In to niti ni vse: ko sem na njihovi spletki (btw - zgoraj sem prilepila link do neke xy trgovine, izdelek je pa pravi) iskala podatke o izdelku, sem lahko prebrala še to, da je čopič izdelan iz kozje dlake. Kul. Odprle so se mi nove razsežnosti o BDIH certifikatu - do danes namreč nisem vedela, da BDIH ne izključuje popolnoma surovin živalskega izvora. Se vrnem jutri v DM pogledat, kaj piše na izdelku.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 04, 2013 6:41 pm

Nimam pojma kje naj vprašam pa bom kar tule in upam, da mi bo kdo lahko pomagal. Že kakšne 3 leta mi poka čeljust na levi strani. Do pred kratkim me še ni tako motilo, ker ni bolelo in ni bilo tako glasno. Pred kratkim se je pa spodnja osmica odločila spet rasti in od takrat (pa je nehala rasti za enkrat) mi pa poka zelo glasno in po nekem času začne boleti (ko kaj tršega jem in moram bolj odpret usta in stisnit zobe). Moti me tako zelo, da moram skos pazit, tudi pri zehanju, da ne odprem preveč ust, saj zaboli, ko poči. Če si pri sklepu s prstom stisnem not, preden usta odprem, je v redu. Samo tako se pač ne da živeti. Ima kdo mogoče kakšno rešitev kako se tega znebit? Na netu berem, da obstajajo neke vaje, pa ljudje pišejo, da ne pomagajo. Škrtam z zobmi ponoči ne. Bi bila zelo vesela pomoči :angel:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 04, 2013 7:28 pm

Kupujem sesalec.Našla sem ProAnimal Bosch.Cena229,90 v Mercator tehnika.
Ali katera ve ,če je dober.Mogoče svetuješ drugega?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 04, 2013 7:48 pm

Po moje je tu zelo pomembno, ali imaš preproge ali ne, ter kako je z alergijami. Jaz sem pri dveh do treh mackah (vsaj ena dolgodlaka :) ) in s parketom povsem zadovoljna z enim gorenjevim ciklonskim sesalnikom (pod 100 evri) v kombinaciji z gumijasto metlo.

Zalarjeva, ce te zelo moti, gres mogoce lahko do zdravnika, da se pogleda, ce so kaksne poskodbe ali kaj takega?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 04, 2013 8:05 pm

No, takole je... jaz imam nekaj let star model Hoover sensory (220w), točno takega ne moreš kupiti, lahko pa kupiš kak novejši model. Ne menjam ga za noben denar.... sem sesala že s kar nekaj sesalci, pa še nisem našla takega, ki bi se lahko primerjal z mojim. Nqjbolj se to pozna pri sesanju peska, potreben je samo en hiter poteg, pa pobere ves pesek, dlake pa sploh super pobira. Moj ima tudi turbo krtačo, ki jo uporabljam za sesanje kavča, kjer v parih potegih zelo dobro odstani dlake, kljub nehvaležni tkanini. Pa imam povsod laminat, pa si ne morem predstavljati, da bi sesala s kerim drugim...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 04, 2013 8:35 pm

zalarjeva je napisal/-a:Nimam pojma kje naj vprašam pa bom kar tule in upam, da mi bo kdo lahko pomagal. Že kakšne 3 leta mi poka čeljust na levi strani. Do pred kratkim me še ni tako motilo, ker ni bolelo in ni bilo tako glasno. Pred kratkim se je pa spodnja osmica odločila spet rasti in od takrat (pa je nehala rasti za enkrat) mi pa poka zelo glasno in po nekem času začne boleti (ko kaj tršega jem in moram bolj odpret usta in stisnit zobe). Moti me tako zelo, da moram skos pazit, tudi pri zehanju, da ne odprem preveč ust, saj zaboli, ko poči. Če si pri sklepu s prstom stisnem not, preden usta odprem, je v redu. Samo tako se pač ne da živeti. Ima kdo mogoče kakšno rešitev kako se tega znebit? Na netu berem, da obstajajo neke vaje, pa ljudje pišejo, da ne pomagajo. Škrtam z zobmi ponoči ne. Bi bila zelo vesela pomoči :angel:

Imela iste težave, in potem izpahnila čeljust :blush: in tako preživela 3 dni, dokler nisem skoraj znorela od bolečin :fool: . Porihtal čeljustni kirurg z nekimi sponkami, ki so baje vsidrale čeljust.
Pojdi pač k čeljustnemu ortopedu.

Sesalec pa Vidka- če imaš denar- Dyson, ne potrebuješ več vrečk, spuca ooodlično, je pa kar glasen , ko nataknem globinsko krtačo. Smo brez metle (razen tamalega seta s smetišnico), vse sesamo, tudi parket.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 05, 2013 5:10 pm

Kar se sesalcev tiče - pri nas imamo Vorwerk sesalec, pa tudi ne bi menjala. Ta je sicer res že star ene 10 let, tako da ni najnovejši model, ampak sesa kot strela!

Ker ima več nastavkov z njim sesam vse - kavč, preproge, parket, kuhinjo, kompalnico.... Všeč mi je, ker je res močan. Kar se tiče sesanja po tleh, naredim en poteg in je ves pesek in prah posesan. Ko sesam kavč zamenjam krtačo in je po parih potegih kot nov. Isto je s preprogami - 2x grem čez, pa je bela preproga kar naenkrat spet bela, ne pa prašna, polna peska in dlak. :D Ker je tako močan, kar fanta prosim, da stoji na preprogi gor, da mi je sesalec ne vleče povsod. Všeč mi je ker ima en nastavek, ki je dober za sesanje kotov, radiatorjev, predelov pod kavčem, okoli pralnega stroja, ... skratka tak, da ga lahko vtakneš povsod. Pa še praskalnike z njim posesam.

Je sicer na vrečke, ampak ena vrečka zelo dolgo zdrži. Ima pa notr še filter in neke dišave, tako da ima še prostor potem tak svež vonj. Je pa glasen sesalec, žal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 05, 2013 8:05 pm

Meni je od tega Vorwerkovega parfuma vedno bilo slabo :bad: mama ga je imela doma, nekaj časa so tudi v službi sesali s tem. Groza, dušila sem se od tega vonja. :negative:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 05, 2013 11:54 pm

Kakšnega parfuma? Edino če so bili včasih drugačni osvežilci? Ne vem, meni se ne zdi premočno, glede na to da sicer doma nimam nobenih dišav ali česa podobnega, da recimo ne bi opazila. Ti si to tako opisala, kot tisto ko stopiš v dvigalo, kjer je bila prej notr naparfumirana ženska,ki ne ve kdaj nehat pritiskat na pipso na steklenički. Pa s tem sesalcem res ni tako :) Je pa res, da če se sesalca ne vzdržuje (menjava osvežilca, filtra,...), potem to čez leta začne smrdet. Po tistem bi bilo pa tudi meni slabo, ker je vonj tak čuden.

Ni pa nujno treba imet ozvežilca notr. Mi je vseeno fajn ker ima sesalec filter in še posebaj aktvino oglje, da ves prah zadrži. Pa še izredno močan je, meni je zaradi tega to najboljši sesalec do sedaj.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 06, 2013 2:23 pm

Okej spet sem pri bankah...

:D

A je Delavska hranilnica okej? Tko po izkušnjah sprašujem, kar sem na netu prebrala itak ok zgleda.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 06, 2013 2:24 pm

Prav tisti osvežilec, ki je večini ljudi tako všeč, meni dela težave. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 06, 2013 2:54 pm

all je napisal/-a:Okej spet sem pri bankah...

A je Delavska hranilnica okej? Tko po izkušnjah sprašujem, kar sem na netu prebrala itak ok zgleda.

Meni zelo!
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr nov 06, 2013 3:12 pm

Jaz sem že odločena, da bom zamenjala trenutno z Delavsko. Nisem še nič slabega slišala o njih, pa vedno več znancev se za njih odloča.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 06, 2013 4:53 pm

Cats je napisal/-a:Prav tisti osvežilec, ki je večini ljudi tako všeč, meni dela težave. :S

meni pa so vsi ti osvezilci in vonjavci, vkljucno z avtomobilskimi fuj. Najbolj mi je fajn, ko disi po soncu- sveze perilo, ali pa v stanovanju, vse ostalo mi je grozno, razen- kar mi pa res disi- dobra kavica :blush: , grem zdajle na en :coffeecup: . :D
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 06, 2013 5:45 pm

Avtomobilski pa res grozno smrdijo!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 06, 2013 8:10 pm

all je napisal/-a:Okej spet sem pri bankah...

Ne bi sicer smela tega pisat, ker sem iz konkurence, ampak ja, je ok ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 07, 2013 12:30 am

A si iz Lona? :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov