Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po apr 30, 2012 10:00 am

Re: Daj si duška

Jaz rajši ne začnem računat, kdaj sem bila nazadnje na dopustu... Ampak se da najt prostor za vodko tudi v tem kozrcu ;)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 10:09 am

Jao, ko človek včasih pridobi od pristojnih napačne informacije in se na njih zanaša :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 10:41 am

sleepy je napisal/-a: moški y pa komaj lovi ravnotežje in se ob najmanjšem tresljaju zvrne.

A je bilo res potrebno to vsemu svetu razglasit? :S
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Po apr 30, 2012 10:43 am

Sej pa to že cel svet ve...moška populacija tega sicer ne priznava, ve pa vseeno ;) :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:07 am

Alexx je napisal/-a:Leia, predlagam, da si kar tiho! :P
(delam danes, jutri, pojutrišnjem... in tako nekako do konec maja) :dash:

Ne bom nič tiho, danes se smilim sama sebi, ker sem za spremembo celo imela prijetne načrte (jemanje dopusta za to, da krnekje urejam nekaj, od česar nimam (razen stroškov) prav nič, ne šteje), pa so mi še ti padli v vodo. :dash: :dash:

mnjah, bo vsaj familija enkrat za spremembo tiho ... tudi to nekaj šteje, ane? :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:14 am

Ne vem, ali misli prehitevajo prste, da vedno bolj izpuščam črke in besede kadar pišem, ali pa je to preprosto starost... :lol: :lol: :lol:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:27 am

Leia je napisal/-a:če sem že čisto edina na tem svetu, ki je danes v službi (dajte, punce, recite, da je še kdo

jaz pa danes prav uživam v službi ker ni nikjer nobenega in je tak lep mir in me nihče ne moti in lahko v miru počnem stvari ki so bile že par mesecev v planu in jih nikoli nisem uspela dokončat...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:29 am

no evo, sem že fasala kazen za strganje korenčka tistim, ki danes delajo :rolleyes: -
namesto navadnih sem (bedak kronan :dash: ) kupila viseče jagode :shout: .
Kaj pa zdaj, a naj jih vseeno v zemljo vtaknem, viset ne bodo imele kam :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:33 am

Ja gredice dvigni. Halo? :fool:
Lahko jih pa v vazah pod strop terase privežeš. Tko kot uno okrasno travo al kaj je 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:36 am

scarecrow je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a: moški y pa komaj lovi ravnotežje in se ob najmanjšem tresljaju zvrne.

A je bilo res potrebno to vsemu svetu razglasit? :S

Čaki, da bojo rezultati raziskave javno objavljeni... :D

Jaz sem pa nardila že skoraj vse, kar v preteklih dneh nisem, pa bi morala. Še kakšen mičken zaostančič nadoknadim, pa sem na tekočem s posli :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:54 am

slavica je napisal/-a:Kaj pa zdaj, a naj jih vseeno v zemljo vtaknem, viset ne bodo imele kam :scratch:

Mirno jih posadi.. se bodo pač po zemlji razraščale...
Eno sadiko pa lahko v visečo posodo posadiš, pa na balkon obesiš (komaj čakam slikice "viseče" Sisike, ki jagode gloda) :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 11:56 am

Jaz sem jih posadila v navadno korito pa ga postavla na ograjo (ki je široka kot miza) pa so se tm okrog razraščale pa je blo. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 12:38 pm

Alexx je napisal/-a:
slavica je napisal/-a:Kaj pa zdaj, a naj jih vseeno v zemljo vtaknem, viset ne bodo imele kam :scratch:

Mirno jih posadi.. se bodo pač po zemlji razraščale...
Eno sadiko pa lahko v visečo posodo posadiš, pa na balkon obesiš (komaj čakam slikice "viseče" Sisike, ki jagode gloda) :D

:lol: :lol:
Ne! :devil:
:P

jih bom lepo na vrt posadila, potem se bom pa čudila, kaj bo (ali ne bo) iz njih :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 8:55 pm

Dragi Duško:

1.) pejt se solit za današnji večer, lahk bi bil boljši.

2.) ampak vsaj pes me ne živcira. Odkar sva doma, je čist priden.

3.) OH KOLK MAM JST HUDE TAČKE!!!!! :yahoo: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po apr 30, 2012 9:02 pm

sam maš res, veš ... in ime :girlyes:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 9:20 pm

preveč crknjena, da bi se jezila na mačka, ki me jezi :crazy:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 30, 2012 9:37 pm

A lahko dolgo prepričujem kolegico, da da kastrirat njenega nerodovniškega bernca, potem pa izvem, da so mu pripeljali eno samico :dash: :dash: :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po apr 30, 2012 10:05 pm

Mi smo imeli pa tako fajn dan...
Prvo smo šli odstranit šive in delali fuuuuuul paniko na kliniki, da je na koncu gazda sama dala šive ven pred objektom, ker je bilo v ambulanti očitno nekaj letečega kar grize in je vztrajala, da je treba na tleh ležat - na trebuhu. Sramota totalna :girlblush:
Potem smo se skopali, da se znebimo tistega iiiiiik vonja po gnoju in celoletni umazaniji in valda v paniki pred vodo namočili 3/4 kopalnice, dlake povsod, nadaljni 2 uri sta šli za čiščenje in potem še 2, da me je gdč. uspela sploh pogledati (grdo, ampak me je hehehe) :rolleyes:
V nadaljevanju sva šli pa na večerni sprehod kjer si je gdč. uspela ob "skoku na palico" (ja vem ja, bolj star bolj nor) na nekem kamnu ali kajjazvemčemu odbit fajn velik kos kremplja :O . Kri povsod (sicer verjetno sploh ne bi opazila do naslednjega rokovanja s taco, ker očitno ne boli), klličem dežurstvo pravijo naj počakam, da bo nehalo, če ne bo naj pokličem še enkrat... Kaj sploh naredijo v takem primeru? Kremplja šivat se itak ne da menda :scratch: Dobro, da je utrujena in drži taco pri miru na toni wc papirja in krpah in ...
Aja ali je sploh smiselno razlagat da je belina iz sveže oprane tace dobila novo barvo?

Ajme a bo že enrat vse bp. Ampak res VSE :dash: :truce: Sem tik pred tem, da grem malce na dopust v fužinske toplice v ta mehko sobico v novi moja-moja jopici :crazy: :shout: :crazy: :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 01, 2012 12:18 am

Pri sosedih so malo pospravljali po vrtu in lopi in našli 5 mačjih mladičkov. Mamica je zbežala in očitno išče nov domek za male. Danes je prišla samo enkrat in enega malega odnesla. Zdaj me skrbi, kaj bo naredila z ostalimi. Oziroma, če bodo srečno dočakali jutro. Tu je imela družinica res ves komfort, ker dva metra stran med nametano šaro živijo miši, ki ponoči dirkajo tudi po našem vrtu... To je tako, če mestne lenobe pridejo na vas in takoj zjebejo ves ekosistem...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 01, 2012 7:51 am

Ok, jaz imam dovolj! Očitno sem zbrisala vse "normalne" FB prijatelje, da že zjutraj zagledam najprej sliko konja, ki mu je bik na corridi razparal trebuh in galopira po areni s svojim drobovjem, ki se vleče po tleh (preden so ga ubili/je umrl) :girlsad: Mojega mnenja o bikoborbah ta slika ne bo spremenila, jutro mi je pa uspešno pokvarila.
A je FB res samo še za internetni aktivizem, al kaj? :ireful: Očitno moram zbrisati še več prijateljev, da mi ne bo treba gledati vsako jutro prizorov, ki vsebino želodca porinejo malo višje.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov