Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 5:56 pm

Re: Daj si duška

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :shout: :shout: :shout:
$(//&%&$(%$()=(%R%%$!!!!!!! Za pop*******t!!! :dash: :dash: :dash:

(hvala, duško - grem zdaj v pub)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 6:14 pm

uf, tole je pa zdele jako priročno, alexx, brez zamere, te bom kar citirala pa mam rešen:

Alexx je napisal/-a:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :shout: :shout: :shout:
$(//&%&$(%$()=(%R%%$!!!!!!! Za pop*******t!!! :dash: :dash: :dash:

(hvala, duško - grem zdaj v pub)

aja edin u pub pa ne grem, danes imam fajni razlog za legalno se ga čist zares napit! Še skretke spucam, pol pa štart! 8) :good: :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe apr 20, 2012 9:29 pm

zalarjeva je napisal/-a:Sem pa danes izvedela, da naj bi bil Zootic v Mercator centru na Celovški. Nisem še bila, a kdo ve, je res?

Je.
Dogs have Masters. Cats have staff.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 6:36 am

letos me zgleda nikol ne bo nehalo zebst, aprila moram met spodnjo majco z dolgimi rokavi
in gamaše, bemti vreme :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 7:27 am

Včer je bil totalno čudn dan...da ne omenm še enga fejst razočaranja. Pa dobr, bo boljš al neki tazga.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So apr 21, 2012 7:31 am

Bemtiš ne vem kako bi ti svojo kožo malo posodla. Bi ti blo sem pa tja fejst vroče :D Ne traja dolgo, ampak pride pa prav, da ne zmrzneš :D

Bemtiš :fool: Če na adrenalin čisto okej funkcioniraš pol pač ne greš sredi noči, ko bi sicer lahko že tudi vstal, izvajat nekim meditacij za možgabe malo ugasnit, po katerih naj bi se zbudil ves "energiziziran". Ker se ne boš. Ker je to tko kot da bo diezel v raketo tankal. Zbudiš se najmanj eno uro prepozno, ves polomljen, z glavobolom in z izklopljeno energijo :fool: Pol se pa nazaj užgi... đizs!

Ampak mamo pa sonček, tako da bo šlo, ziher! :yahoo:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 7:37 am

Jao posojanje moje kože je blo namenjeno slavici. Ker tole:
IsKrIcA je napisal/-a:Včer je bil totalno čudn dan...da ne omenm še enga fejst razočaranja. Pa dobr, bo boljš al neki tazga.

bi se pol lahko samo podvojilo, če ne še bolj poglobilo :girlsad: Ampak veš kako:

IsKrIcA je napisal/-a:Pa dobr, bo boljš al neki tazga.

V vsaki reči je nekaj dobrega in ja, ziher bo boljše. Veš kako je rekel neznani avtor: life is like photography we develop from the negatives.
It works! Trust me! ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 7:39 am

Sej vem, ampak kkšn dan te pa vseen tko mal dol potlač kadar se res vsega nabere...pa k se še trudiš par let potem pa bumf. Eeeh, grem spit kavo bo prec boljš.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 7:42 am

Kok že pravijo v unem filmu: Na koncu bo vse dobro. Če ni vse dobro, to samo pomeni, da ni še konec. 8)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 7:46 am

:D No, recimo :D

Iskrica o ja, potlači... Ampak veš kako. Če negativi niso najboljši, pol pridejo ven za en klinc fotografije. U develope the best from the "worst" ( in the worst so v bistvu najboljši negativi ;) )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 7:58 am

In zdj mi je še mobitel crknu :lol: mislm, da bo dons en tak dan za čez glavo pokrit pa počakat da mine...sej ga je sam še 13 ur. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 11:22 am

Dragi Duško!
A bi ti lahko zrihtal da se dobre stvari ne dogajajo vse v enem dnevu. Ker danes je za en kakec vse skupej. Najprej bi šla jst rada pomagat ambulanto čistit, potem morem in mi je tut v veselje mal babico porihtat ker je bila v sredo operirana, poleg tega dvojega bi šla pa še v tivoli tabornike pogledat. Ampak zdej ker se vse naenkrat dogaja sem lahko samo na enem koncu in sem pač pri babički
Tako da dej v bodoče ti to mal zrihtej da so taki dogodki na različne dneve a bi šlo?
:negative:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 1:03 pm

Pravilno si se odločila, da greš k babici. Babice so zlata vredne, srečni tisti, ki jih še imate. Imejte jih radi, pojdite velikokrat na obisk, poslušajte jih in jim povejte kako zelo jih cenite.

Piše nekdo, ki svojo babico neskončno pogreša, jo je veliko obiskoval in ji pomagal, nekdo, ki mu je babica ogromno pomenila in ki mu je ogromno pomagala ter imela zelo rada.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 1:33 pm

Joj zalarjeva, to si pa tako lepo napisala. Kot bi mi misli brala :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 2:23 pm

Duško, danes nisi nič dragi, ki te bom v rit sunla, a mi me moraš glih danes zafrkavat sajvešsčim, da
nisem mogla do konca ostati na pucalni akciji, bes te plentaj :devil: , zdaj se pa že skoraj premikat ne
morem več :dash: .
Odkupiš se samo, če bo knedlova kdaj dala na licitacije tisto božansko sadno pecivo od danes pa obvezno
napisala, da je to "pucalno" pecivo, da se grebem do amena :angel: 8)

Kar se babic tiče,podpišem zalarjevo čist. Moja babica je zlata, prepričana sem, da je tisto, kar je v
meni dobrega, v glavnem po njeni zaslugi, najboljša je :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 6:15 pm

:* Didi, predaj babici moje pozdrave in ji povej, da mora še na mnoga zdrava leta po svetu hodit! :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 10:27 pm

moja babička je zlata in ko morem zbirat med tem da sem z njo in čemerkoli drugim to sploh ni več izbira ker grem vedno k njej.
pa v reminder vsem tukaj zbranim, pregledujte si prsi, ker moji babički je to najbrž rešlo življenje in ji prihranlo ogromno muk z raznimi kemoterapijami, ker je bulico odkrila dovolj zgodaj!
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 11:30 am

Inkasanti (t.j. policisti) bodo v Lj spet zaračunavali kolesarjem (beri: nadzirali promet). :dash:
A ni zanimivo: ko jih kličeš, da prijaviš parkiranje 10 -15 avtov na kolesarski stezi pred bolnico, kjer parkirajo na ali ob stezi, tako da te z odpiranjem vrat katapultirajo v zrak, se jim nikoli ne mudi in se potrudijo, da ja nikogar ne oglobijo. Pa me vsak dan vsaj en šofer na tej trasi poskuša izstreliti v zrak z odpiranjem vrat avtomobila. Mestni redarji imajo podobno odzivnost: na 20 klicev pridejo v povprečju 1x.

Prav tako jim je težko "izvajati kontrolo" pred lokalom na Vodnikovi cesti, kjer je očitno nenapisano pravilo, da moraš svojega SUVa parkirati na kolesarski stezi. :ireful:

Da je vožnja po kolesarski stezi v mestu, kot da bi z biciklom zapeljal v jato kokoši, ker vsi stojijo na kolesarski stezi, sploh ne omenjam. Sem si nabavila ekstra glasno hupo za take primerke, pa ne pomaga, ker nekateri ljudje (prav kot kokoši) samo glavo potegnejo vase in obstanejo, namesto, da bi se skidali stran.

Ah ne, dajmo raje gnjaviti kolesarje, zakaj nimajo čelad (ki mimogrede niso obvezne) in jih j****i v glavo, zakaj se prebijajo čez mesto na drugo stran po peš coni - ker če hočeš pravilno (npr.) od arhiva RS do ljubljanske tržnice, greš lahko samo po Prešernovi cesti- torej še večji lok, kot za avtomobile. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne apr 22, 2012 11:38 am

Ja, to je tko ... če ljudje ne bodo več hodili z avti, ampak raje s kolesi, bo šlo manj bencina in bo priteklo manj denarja od trošarin. Potem je pa ta izpad treba nekje nadomestit, ane? :dash: :dash: :dash: :bad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 11:59 am

In če parkiraš na označenem, ampak (očitno, samo ne vem, kako naj bi človek to vedel) ukinjenem parkirnem mestu sredi noči, ko nikjer ne oviraš popolnoma nikogar, dobiš 200 evrov kazni. Še dobro, da dajo polovičko. In še dobro, da obljubljajo odločbo po pošti - pa je po dveh mesecih še vedno ni ...

Ampak bom dodala še eno o kolesarjih v našem malem mestu: čeprav imajo na nekaj koncih lepo označeno zelo široko in lepo kolesarsko stezo, kjer jih ne ovira nihče in oni ne ovirajo nikogar, bodo raje vozili vzporedno po cesti (po sredini ceste, se ve) in ovirali promet.
Se namreč prav nič ne pritožujem nad kolesarji, ki vozijo po cesti, kjer ni kolesarske steze (pa čeprav tvegajo svoja življenja, ker je tam recimo omejitev 90, cesta pa polna težkih tovornjakov) ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov