Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 4:52 pm

Re: Daj si duška

:girlblush: Ojla, sedaj imam zopet tople roke in sem mirna.
Je, kar je. Bilo je zaj***! No, plovica nalog je šlo. Angleščina je sigurno OK. Izdelana tabela z detajli je 100% brez napake. 2 grafikona pa... 1 je polovičen, a pravilen (morala bi še drugega čez prilepit, z vrednostmi na desno navpičnico). Drugi grafikon je imel pa cake, kar sem rešila, a ga nisem znala razbit na 2 dela, da bi imela vrednosti do 50% na desni in vrednosti nad 50% na levi navpičnici, zato je bil izgled popolnoma drugačen. Kaj čem, do sedaj tega nisem uporabljala. Pa tudi, v službi imam precej starejši excel, včeraj sem se pa na hitro učila precej bolj preproste stvari, ki jih sedaj tudi obvladam...
Najlepša hvala vsem, ki ste mi pri tem kakorkoli pomagali (IsKrIcA, Penny, LaliLoki) in držali pesti ter mislili name.
Vsem :kiss:
Sedaj ni več odvisno od mene. Lahko si želim, da so drugi tudi imeli težave, pa da jih prekašam na drugih področjih in se bom to imela še možnost naučit v praksi. Nobody is perfect!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 5:02 pm

trixi a to za novo službo sprejemci al kaj?
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 5:12 pm

Ja. Izmed vseh kandidatov, ki smo poslali prošnje, sem prišla med manj kot 5%, ki so nam (30 im) poslali podrobni vprašalnik z 9+1 stran. Torej so imeli ne 200 prošenj, ampak 600 in mi je gospa rekla, da sem lahko zelooo vesela, ker sem se uvrstila v naslednji krog, glede na dosedaj rekordno št. prijavljenih. Sedaj sta bila pa še praktična preizkusa, za nadaljno - menda dokončno selekcijo. Je tako težko biti najboljši, da se mi še sekirat ne splača.
Zaposlijo pa le 1, itak. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 5:40 pm

kako zelo mora biti sestradan maček, ki se mu želodec upre že po mali količini hrane, jo izbruha
in nato poje lastno bruhanje...
čisto me je presunilo tole :( ; pa verjetno je slep na eno oko :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 7:19 pm

O, Trixi, zanimivo, me prav firbec matra kakšno delovno mesto je to. No, ti si se odrezala po najboljših močeh in jaz držim pesti še naprej. :)

Slavica - :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 7:30 pm

Dragi Duško.. hvala.
Prvič po približno petih letih sem imela kolikor toliko v redu dan. Prvič po toliko časa da se sploh ne spomnim več od kdaj nazadnje me je nekdo presenetil z eno takšno majhno pozornostjo ki me je osrečila....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr apr 18, 2012 7:45 pm

Pri večini razpisanih delovnih mest so zahteve poletele v nebo - seveda za kandidate, ki so na običajnem trgu delovne sile in ne pridejo zraven po kakšni drugi poti. Me prav zanima, kaj obvladajo šefi v teh firmah. Tale tvoj, Trixi, ki bo odločal, zagotovo obvlada te grafe u nulo, prav mogoče pa samo dobro vrti g..... :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 8:04 pm

slavica je napisal/-a:kako zelo mora biti sestradan maček, ki se mu želodec upre že po mali količini hrane, jo izbruha
in nato poje lastno bruhanje...
čisto me je presunilo tole :( ; pa verjetno je slep na eno oko :(

:kiss:
boš vidla, kakšen princ bo ratal taisti muc, ki te danes spravlja v žalost in obup! Boš vidla! :good:
:praising:
Pa nič hudega, če je slep na eno oko, prav zato bo še toliko bolj poseben in lep!
Vse bo dobro.... :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 19, 2012 12:36 pm

:wacko: :threaten: :threaten: :ireful: :dash: :sos: :crazy:

Aaaaaaaaaaaaargh!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če apr 19, 2012 2:58 pm

rofl rofl rofl ne morem verjet s kakšno neznosno lahkostjo bivanja bolan um laže na zapisnik uradni osebi, predvidevam da v prepričanju, da druga oseba nima/ne more pridobiti materialnih dokazov.... :dash: :dash: :dash:

Sej ni smešno, žalostno je. Res je žalostno kaj to zemljico tlači in odloča o življenju in smrti drugih bitij... :dash:

Malce mi še odzvanja med ušesi tisto "bevskanje": "Dokaze rabiš dokaze!" :S Ne, jih ne. Mamo službe za pridobivanje le teh... :fool:

Slika

Laž ima kratke noge pa še nismo vzeli? :fool:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 10:10 am

Na, je imelo društvo natečaj fotk parčkov, ko sta se moja dva mlatila, zdaj se imata pa spet najraje na svetu :ireful:
Me prav zanima, kaj bosta tokrat stuhtala?! Bosta rekla, da nista bila posvojena, mulca saboterska?! :devil: Ampak jaz imam posvojitveno pogodbo pa mogoče lahko polo prepričam, da bo pričala v moj prid :lol:

(sej v bistvu se mal hecam - sem namreč zelo vesela, da imamo spet kič doma :kiss: pa čeprav ne morem sodelovati na natečaju ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 10:16 am

Ta moj "popoln" pes je danes pocahnal Hurtta oprsnice v Mr.Petu :S :rolleyes:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 10:17 am

sorry, ful se smešno sliši :lol:
po moje ti je samo hotel povedat, da bi vse imel ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 10:17 am

bravo Izzy :clap: :lol:
(ena, k se ji je Mr.Pet zameril :D )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 11:16 am

Leia, ja sej to: maaamiii bankrotiri na Hurtti!! :lol:
Slavica, tudi meni se je zameril, ker prodajajo Whiskas, Pedigree,...samo nimam avta, Mr.Pet imam pa blizu, da grem kaj iskat. Sem pa danes izvedela, da naj bi bil Zootic v Mercator centru na Celovški. Nisem še bila, a kdo ve, je res?
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 12:13 pm

:offtopic: Kangler je že 10. ovaden, tokrat zaradi nepoštene zaposlitve mlade podžupanje. :bye:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 12:23 pm

Jaz pa Zootica ne maram, ker živali prodajajo. (A Mr.Pet ima samo ribe, a ostale tudi?)

Waaa, 10 minut nazaj sonce, zdaj pa grmi pa čist sivo je. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 12:31 pm

Mr.Pet prodaja tudi ostale živali.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 12:33 pm

Aja, :negative: , bolj malo hodim naokoli po teh shopih, pa mi kaj uide...

In evo, uscalo se je kot za šalo. Pa še tako lepo postrani leti, direktno v šipe. :D Sploh mačke so dobre za opazovat, kako so si različne pri teh stvareh.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 12:35 pm

all je napisal/-a:Waaa, 10 minut nazaj sonce, zdaj pa grmi pa čist sivo je. :S

in jaz grem ravno zdajle v temle vremenu ven in se vozit 160 km (v eno smer) :dash: še sreča, da bo ziher 10 min sonce, 10 min dež :fool:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 2 gostov