Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 9:28 pm

Re: Daj si duška

Heh, ja. Samo toliko kot so "croksarji" cepal ni nihče drug.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 9:30 pm

biarritz je napisal/-a:
Imam občutek, da bi otroci padali, tudi če bi jih prilepil na tla.

če bi jih zabetoniral bi se še vedno najdu kdo ki bi mu bilo zanimo se z glavo ob tla butnit samo da sproba če to res boli :lol:
mah nevem no uni fejks so itak s+ ker ti drsi v njih pa noga ne diha pa nič, tako da originalni ja vse kar ni pa jst nebi svojmu mulcu na nogo tlačla
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po mar 07, 2011 9:33 pm

Khm... Meni so pa croksi full všeč za nosit, samo po videzu ne. Ga pa ima tudi moj 3letni sinko čez celo poletje. Hja, grozna mama pač :O :girlsad: Samo je on z njimi zadovoljen, le z croksi gre v vodo ( morje ) drugače sploh ne želi.
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 07, 2011 9:39 pm

Ja moj sin pri 12 tih ima nogo 40, tko kot jaz....tamala pa pri 10 ih 38...ne vem do kam bo tole slo :O ,
pa imava oba jaz (39-40) in njihov oce 41-42 kar ni neka nenormalna cifra.

Ja moji bi bili najrajsi celo poletje v japonkah...crocsi jim niso vsec za nosit :negative: .....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 9:44 pm

visinnox je napisal/-a:Še to: jaz sem nosila do tridesetega leta (starosti, ne 1930) čevlje št. 37, potem pa mi je stopalo začelo "rast" in nosim zdaj 38-39. Tako da, ni rečeno, da je 40-41 že vaša končna številka! :P

Sve že dve takšni :D Pri mami sem pred kratkim našla svoje sandale iz gimnazije - prelepe, z vrtoglavo peto - ki jih niti slučajno nisem več mogla obuti, ker se mi je noga v teh XXX letih tako povečala in razširila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 9:48 pm

No, jaz govorim o original crocsih. Itak mi kar zavre, ko se kdo pohvali, da jih je dobil za 5 € :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Po mar 07, 2011 9:52 pm

visinnox je napisal/-a:Še to: jaz sem nosila do tridesetega leta (starosti, ne 1930) čevlje št. 37, potem pa mi je stopalo začelo "rast" in nosim zdaj 38-39. Tako da, ni rečeno, da je 40-41 že vaša končna številka! :P

pri meni pa seje zgodilo obratno. Ko sem bila na začetku najstniškega obdobja sem bila ful velika buškica (bajsa debelajsa) in sem imela enako veliko nogo kot mami (38-39) potem sem ful shujšala (hormončki pa to) in se mi je zmanjšala na 37. Sedaj sem spet med bolj okroglimi-pa vendar ne tako kot včasih in moja noga je še kar velika za številko 37. Te noge so res čuden del telesa.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 07, 2011 9:53 pm

Jz se bom najprej opravičla ker prekinjam tole temo o nogah :girlblush: sorry...ampak moram se jz malo pojamrat cez moj danasnji dan.
Men tud ocitno nekaj na celu pise....TI SI NORA...to jaz vidim...drugi pa...LAHKO ŠE...verjetno :fool: :dash: .

Nekako se vedno znajdem, da ucim nove ljudi, ki me naj bi odresili dela, ki ga imam vedno vec, ker mi ni vseeno kako ga naredim in kaj gre od mene naprej in potem se spet znajdem jaz z vec dela :O ...ne vem sploh kako naj sefu objasnim, da tako ne gre vec naprej, ker vedno tko izpade kukr kaj se ti sam pritozujes, sej imas skoz neko pomoc..... :dash:

:girlsad: a mi prosim lahko nekdo pove, kako naj dopovem ljudem nad mano, da ne zmorem vec...brez da bom vn padla ob tem al pa da se mi zmesa zraven :fool:

Ker enostavno nisem sposobna to naredit na tak nacin, da pac pustim nenarejno tisto kar ne morem in se po tem vidi, da imam prevec :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 10:12 pm

Kako šefom to dopovedat mi ni jasno...lahko pa zboliš, greš za eno leto na bolniško, in bo vsem jasno takoj. :rolleyes:

Drugače bom pa še jaz "stopalčkala": imam visok nart, tako da so kakšni čevlji hudič, poleg tega sem pa še ful zbirčna in res traja da najdem kaj pametnega. Edina stvar ki se je držim so all-starke, pa ne me napadt zdaj :P

Crocsi so pa grozni! Se spomnim tisto leto ko so postali popularni in sem opazovala cele familije obute v to reč, vsak je imel seveda svojo barvo. :bad: Se pa strinjam, da so zelo udobni in je možno da jih bom kdaj imela - pač za doma. Ven ne bi upala it taka, vsaj ne prav daleč :girlblush: Če bi imela hišo, bi jih sigurno ponucala. Pa za bolnice se mi zuper zdijo. Zdravniki jih na veliko nosijo zdaj, kar morajo bit prava nebesa za noge v primerjavi z unimi cokljami drsečimi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 10:15 pm

Slika 8)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 07, 2011 10:51 pm

Meni so crocse priporočili na fizioterapiji, pa se mi je zdela bolečina manjše zlo, tako da si še naprej kvarim noge v all starkah. Kar je precej žalostno, v bistvu :scratch: Ampak so res grdi :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 12:20 am

je pa ja boljši občutek ko fajn vezalke zategneš, kot pa daš plavutke gor a :P (hec seveda, samo pa tudi jaz ne vem če bi se jim lahko odpovedala)

drugače pa yay za allstarke :kiss: didi, tvoje so prav spomladanske! :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 12:20 am

Kako težko je pisati sporočilo zavetišču da so se med blokom pojavili novi mački. :girlsad: Kot da ni dovolj hudo, so bili vsi miljon procentno lastniški. 5 mačkov od prej (vsi s/k, se jih hrani) + 3 ali 4 (za enega nisem ziher če je še živ). Skupaj 8-9. S tem da se jih 5 hrani na eni lokaciji, "ta nove" pa ta stari ne sprejmejo in jih je treba hraniti na drugi lokaciji (beri: vržeš jim tam kjer jih pač srečaš). Tistih pet je čito divjih, so prišli v navalu mladičev tri leta nazaj, dva nova pa sta zelo družabna! Hodita okoli ljudi, na sprehodu s psi sta vedno zraven ali pa 1m pred/za nami. En pleza po moji ograji (moja psička ne mara mačk, tako da ga niti slučajno ne morem vzeti pod streho). Ljudje hudobni!
Pa sploh še ni pomlad. :girlcry:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 12:26 am

biarritz crokse so ti priporočili??? Kje pa si bila na fizeo.? Na Soči? Tam so res genialci,... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 10:56 am

najprej: jaz imam "lepa" stopala. :playboy: obe 39 (razen pri kakšnem pms-u narastejo za celo številko :fool: ), lepo ozko, simetrišno, s kratkimi prstki. torej zagotavljam, normalna stopala obstajajo. ampak usmradijo se pa poleti lih tako kot plavutke, nesimetrične in podobno. :bad: mam pa zato supertanke gležnje, ki zgledajo vsaj tako elegantni kot pri antilopi <3 , samo v vsej svoji eleganci ne nudijo nobene konkretne opore in si zvijem vsaj enega na leto. :negative:
potem: kroksi so za :bad: grdi ampak tudi super udobni. jaz jih nosim doma namesto copat (ne prenesem unih šlapk s podplatom iz blaga) in jih ne menjam več za nobene copate.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 11:01 am

Jaz tiste copate iz blaga nosim prav zaradi mačk, ker imam prav fiks idejo, da skozi podplat, ki je bolj trd (kot recimo ta od odurnih crocsov) ne bi dovolj hitro zaznala, da sem koga pohodila - in z mojimi mački, ki se prav naravnost pod noge mečejo, koga pohodim domala vsak dan. No, ne orng zares, ker se je do sedaj končalo le s šopi izpuljenih dlak, ampak Milo sem enkrat prav zoprno udarila, ker jo nisem pravočasno videla, da se je nastavila ravno tam, kam sem imela namen stopiti.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 11:59 am

zakaj mora bit v življenju vse dvorezen meč? če nekje pridobim, bom drugje izgubila, kako naj človek ve kaj je boljše... blah :dash: nimam jajc, pa bi jih rabla :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 12:08 pm

da bi te lahko potem kdo brcnil vanja? ;)

jaz vam pa priznam svečano odločitev - moji novi čevlji bodo imeli nekaj malega petke (ja, 2- 3 cm je zame uf! peta) in se bodo delali odrasle ;) zdaj je pa treba še najti take, ki mi bodo všeč :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 12:14 pm

Jaz tiste copate iz blaga nosim prav zaradi mačk, ker imam prav fiks idejo, da skozi podplat, ki je bolj trd (kot recimo ta od odurnih crocsov) ne bi dovolj hitro zaznala, da sem koga pohodila

jaz pa bolj zato da vem kdaj v kako bruhico zaplujem :D , ker se na ploščicah namreč brez stegovanja vrata in ogledovanja iz vseh strani nič ne vid.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 12:17 pm

Sem prebrala zdaj zadnje 3 strani te teme in moram nekaj rečt:
Babe, nimate POJMA kaj govorite. Poskusite imet cifro noge 43, pol boste pa vidle vraga, ker ni nikoli niti ENIH ženskih čevljev do te cifre. Vse se neha pri 41, če imam prav srečo najdem kake 42 (ki so ponavadi premajhni), in vse kar mi potem ostane je da nosim (moške) superge in bulerje.

Beat that. :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov