Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 1:35 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Se strinjam, črna zna biti, še posebej pri svetlih, živahnih fotografijah, tudi težka za gledat, zaradi velikih kontrastov začnejo bolet oči.
Priporočam kakšno svetlo, zamolklo ozadje - lahko sivkasto (ampak ne pretemno) ali kakšno pastelno, mogoče svetlo oker, rjavkasto - to je fajn zdej za v jeseni. Poglej kakšnih odtenkov je večina fotografij in se odloči glede na to.
Odsvetujem pastelno roza in pastelno svetlo modro, ker se to uporablja za dojenčke.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 4:35 pm

Hvala za nasvete, obenem pa se opravičujem za neustrezno terminologijo - fotoknjiga, seveda, kakšen album :girlblush: . Bom poskusila belo varianto in kakšen nevtralen pastel, kakršne je predlagala MM; črna se mi je res zdela premočna, delala sem sicer na modrem pastelu (bolj zamolklem, ne tistem shiny hello, it's a boy :) ). V glavnem, se bom še malo igrala, pa obenem mislila na vaše nasvete, hvala vam :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 23, 2013 7:50 pm

s čem pucate wcje vsi tiste ki mate doma biološko čistilno napravo? sem po 14 dneh končno dobila navodila in nej me koklja brcne, če nisem pomorila že vseh mikrotov v naši napravi bogami...nč od nč ne smeš noter spuščat, mleka boh ne dej, vse kar ma na etiketi X, klor, zoc od kave, ma ni da ni. potem pa moram dobit še kake napotke kaj naj z bio odpadki. v en vogal k sosedu obrnt en kompostnik al kako? sej to se tko dela na vasi ane? :D
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 24, 2013 5:44 am

kompostnik je res zakon, če imaš malce vrtička, da ga lahko letno "ponucaš". Če imaš kakšen primeren kotiček zanj, tak, da ga lahko poturiš sosedom na mejo, pa še posebej! :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 24, 2013 12:14 pm

Moja babi ima kompostnik v kotu blizu vrta, meji seveda na sosede. :D Vendar ima tudi dosti ostalih kompostnike zunaj, sama osebno še nikoli nisem opazila ne vonja ne nič iz tam ven.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe sep 27, 2013 6:36 pm

A kdo ve, kaj je feather velvet? Bi si naročila ene rokavice, pa ne najdem, kaj je to za en material, oz. če ima kaj opraviti s pravim perjem... :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 27, 2013 6:45 pm

Pliš, kolikor jaz vem. Oziroma to, iz česar so trenutno jako popularne trenirke, ki jih je videti v vsaki trgovini in na vsaki tretji najstnici zunaj: http://www.qvcuk.com/Midnight-Feather-Velvet-Palazzo-Trouser-by-Michele-Hope.product.105435.html?cookie=set. Nič s pravimi peresi. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe sep 27, 2013 7:56 pm

:good: Hvala.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 10, 2013 10:56 am

A te v LJ taxist sprejme, če imaš mačko v transporterju? Se je že katera peljala tako? Ali bi mogla klicat in vprašat? :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 10, 2013 11:18 am

Pes - moj prijatelj je preverjal, kako je s psi - večinoma se je bilo treba napovedat ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 10, 2013 11:30 am

all je napisal/-a:A te v LJ taxist sprejme, če imaš mačko v transporterju? Se je že katera peljala tako? Ali bi mogla klicat in vprašat? :S

Glede na to, da je v transporterju pa, da to glih ni 3x3 m kletka po moje ne bi smel biti težav...mogoče ti bo edino kdo hotel zaračunat za prtljago. Se pa še nisem tko peljala tko, da za zihr to tud ni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 10, 2013 8:33 pm

all je napisal/-a:A te v LJ taxist sprejme, če imaš mačko v transporterju? Se je že katera peljala tako? Ali bi mogla klicat in vprašat? :S

Kličeš Taxi Metro, poveš, da imaš mačka v transporterju in brez težav dobiš taksista. Ali pa taksistko, ki ima doma kar nekaj mačk in potem še pri kliniki klepetata nekaj časa :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 10, 2013 9:04 pm

Jaz redno prevažam s taksijem tako mačke kot psa, včasih dva mačka in psa
pa tudi kunce smo že vozili in ranjene golobe :D
Povej pri naročilu taksija, da imaš s sabo transporter z mačkom, zato ker se zna sicer kakšen
taksist usajati, ko to ugotovi naknadno.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 10, 2013 9:21 pm

Hvala :clap:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 12, 2013 7:01 pm

Ok, imam eno butasto situacijo.

V kopalnici so crknile vse luči, predvidevam da je šla varovalka. V stanovanju imam samo tisto sivo škatlo nad vhodnimi vratim kjer lahko el. tok prekineš. Varovalke pa sklepam da so v omarici na hodniku, kjer so števci. A za tako stvar kličem električarja od SPL, hišnika bloka, se komu kaj sanja?

V Kranju sem namreč imela ključ od te omarice, vsako stanovanje je imelo svojo, in bi v takem primeru varovalko menjala sama. Tukaj pa ključa nimam in tako nič ne morem. Nimam pa pojma kdo ima to čez. Na lastnika se ni za zanašat, ker bo rabil ziher cel dan da se mi javi nazaj.

:dash: :dash: :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 12, 2013 7:04 pm

OBUP, sem že pogruntala... zgleda moram sam živce zgubit in preklet stanovanje, da najdem rešitev. :devil: :girlblush:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 17, 2013 12:05 pm

A je treba pri vpisovanju podatkov v UPN nalog obvezno dat šifro osnove? Na položnici tega podatka nimam, zdaj pa ne vem a je ful kriza če tega ne vtipkam? A dam kar 000?

:girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 17, 2013 2:53 pm

če misliš referenco, lahko namesto SI daš NRC in ni treba nobenih cifer vpisovat ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 17, 2013 3:01 pm

Ce je spletna banka, ima navadno vgrajene kontrole, da preverja, ce je vse ok izpolnjeno.

Imen okenc zal ne vem na pamet, tako da za tegale nisem prepricana - ce je to tista oznaka banke, jo moja spletna banka sama izpolni, ko vnesem stevilko racuna.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 17, 2013 4:06 pm

Ni ne referenca, ne bic ... je tole, http://www.ujp.gov.si/docDir/Obrazec%20 ... seznam.pdf, ampak si ne znam najbolje pomagat s tem.

Pisalo je točno tako, kot sem jaz zgoraj napisala, ampak sem zdaj prvič kaj takega videla, ker v prejšni spletni banki tega ni bilo. Ampak nisem nič vpisala v ta okvirček, pa je vse naloge normalno sprejelo, tako da morda ni nujno. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov