Tecka za obupat maš čas še tudi kdaj drugič. Držta se, obe!
mateja je napisal/-a:Predlagam, da zaradi istočasnih podobnih težav ena drugem koncu naše deželice 13.4. razglasimo za dan mesarjev in amaterskih veterinarjev. Ker glede na vse videno in slišano v teh dneh se mi zdi, kot da se je stroka preselila 50 let nazaj v času.

Jaz se s predlogom povsem strinjam!
Hja, jaz sem spet za ugotovitev ali dve modrejša. Pospravljanje in sortiranje starih zapiskov in drugega zaprašenega gradiva NI zdravilo za išias al karkoli me že boli. Če imaš alergijo na prah, se zna zgodit, da ima išias zjutraj družbo - glavobol in zoprno srbenje, proti čemur ne pomaga niti vožnja mačke na ponovno sterilizacijo.
Tudi kuhanje ni nekaj, s čemer bi lahko jaz čas zapravljala, podobno kot uživanje kosila. Ker namreč, če se slučajno ponesreči zgodi, da grem kuhat, potem se zagotovo ne more zgodit, da kosilo še v miru pojem. Ker za nagrado dobim - wuala, še eno mačko!

In to malo manj kot domov (da mi je ne bi bilo treba it slučajno v roku 24 ur kam iskat, in ko slučajno danes še nisem nardila že enih 120 km in mi je dolgčas...). No, če kdo slučajno pogreša sosedo od Šlepi, lepo sivo tirkolorko (al kako se tej barvi reče), je trenutno na obisku pri meni. Da ne bo samo lepa, je še slepa in verjetno gluha. In ker se mi zadnjih 30 ur nagrade nadgrajujejo, grem zdej situacijo malo boljše pogledat - ne vem a je breja ali pa so celo nekje njeni mladiči... juhej!

P.S.
Duško, tole ni nič. Al mi zrihtej več časa al pa več denarja. Tole vse skupaj ni ne tič ne miš!