Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:54 pm

Re: Daj si duška

mateja je napisal/-a:Jap, očitno se enim na petek 13. ne zdi potrebno mački po sterilizaciji tudi zašiti trebuh. Očitno je za prostoživečke vse dobro, a ne? :bad:

in se potem v vsej paniki ne oglasit na telefon in se zlagat, da 200km daleč opravljaš carski rez, čaprev si slabe pol ure pred tem še stal pred ambulanto.
mah, za kozlat, res. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe apr 13, 2012 8:54 pm

:O :O :O
ojoj. držimo pesti in tačke.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:10 pm

Pa dobro kaj je s temi veterinarji, ko je treba mačke sterilizirat? :fool:
Mogoče pa na naročilnici ni pisalo še šivanje? :O :fool:

Jaz že cel večer pospravljam svoje stare zapiske in gradivo od diplom in ugotavljam, kaj vse sem znala in kolko sem pozabila. Grozno v bistvu, res. Ampak okej, delam vse drugo razen tistega kar sem študirala pa kar sem v diplomah pisala. Če si veterinar si pa najbrž da ne moreš privoščit kakšnih stvari pozabit, no... recimo mačko zašit. :fool:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe apr 13, 2012 9:26 pm

O kriza, sem upala da sem prvič narobe prebrala. Držimo vse upogljive okončine za ubogo muco. Svašta hodi po zemlji, upam da se jim povrne z obrestmi. :bad: :bad: :bad:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 13, 2012 10:08 pm

A dej, taki sploh ne bi več smel bit veterinarji. Mi ni jasno... :bad:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So apr 14, 2012 7:06 am

Meni pa ni več jasno, kako ji rata še vedno folk nategnit, da ta še vedno hodi k njej.. Po vseh zgodbah, ki so bile že v medijih in povsod..

Me pa odziv nič ne čudi..sem že včeraj povedala Trixi kako je bilo pri meni..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 7:09 am

A smem vprašat za katero veterino gre?
Ker se je meni enkrat že tudi zgodila točno ista stvar, ravno tako je šlo za prostoživečko, ampak na žalost se ni izšlo v redu za ubogo muco, je izkrvavela.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 7:26 am

alexy je napisal/-a:Meni pa ni več jasno, kako ji rata še vedno folk nategnit, da ta še vedno hodi k njej.. Po vseh zgodbah, ki so bile že v medijih in povsod..

Glede na to, da gre za prostoživečko in pogoje plačnika, nekako nimaš prav veliko za računat, ampak se pač držiš protokola (če ti rata vsaj to :fool: , pa pustimo malenkosti).
Jaz tudi zdejle peljem prostoživečko "popravljat". Ne na isto veterino, ampak drugam, pa v bistvu dokaj daleč drugam... stroškov bo zraven za več kot za še eno sterilizacijo.... :dash:
Napake, smole in nesreče se dogajajo. Tudi najboljšim. Ampak se spodobi nardit vse, da se jih popravi in kar se da zmanjša škodo in meni se zdi nedopustno, če to pol zmanjka. Pa kašne se pa res ne bi smele dogajat...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 7:37 am

Napaka se lahko zgodi vsakemu, to da pa glavo v pesek porine kljub očitni paniki in nuji na drugi strani je pa nedopustno, nestrokovno, skratka bljak.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 8:08 am

mateja sporoča, da je muca živa in ok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 8:10 am

O kul! :good: Bravo mačkica! :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 10:23 am

Ja, muco so (na drugi veterini, ker se je odgovorna oseba teleportirala v sosednjo državo) oskrbeli, zašili in porihtali (ter vse skupaj mastno zaračunali), da gre lahko zdaj nazaj na lokacijo. Sicer bi z zneskom lahko krili vsaj 4 sterilizacije, ampak važno je, da je mucka ok. :)

Predlagam, da zaradi istočasnih podobnih težav ena drugem koncu naše deželice 13.4. razglasimo za dan mesarjev in amaterskih veterinarjev. Ker glede na vse videno in slišano v teh dneh se mi zdi, kot da se je stroka preselila 50 let nazaj v času. :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So apr 14, 2012 10:50 am

Moja bejba je čisto uboga. Dobiva protibolečinske, antibiotik, vnetje, tace odpovedujejo,... kot bi se ji vse hkrati nasralo. Če do ponedeljka ne bo boljše, se bom morala počasi odločit za slovo... Čaramo se trudimo, haska ni. Zvezde niso ravno najboljše, pa upam, da jih bova še tokrat "premagali".
Cmizdrim v potokih, ni ga smeška, ki bi pokazal kako hudo mi je
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 10:52 am

Ojej, Tecka, drži se! :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 11:39 am

Tecka, držimo pesti, da bo boljše.
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 11:47 am

Me veseli, da je muca ok. :good: Vseeno bi bilo fajn vedt od katerih ambulant je za stran bežat, ali pa katere so tiste, kjer so za pse ok, za mačke pa ne, ...

Tecka, držim pesti za vaju!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 12:04 pm

Tecka, pogumna bodi, kakorkoli se bo razpletlo. Držimo pesti in upamo na najboljše!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 12:11 pm

Ojoj, Tecka, držimo pesti in tačke!! Ne dajta se, sej bo!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 2:50 pm

tečka saj veš...upam na najboljši izid
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 14, 2012 2:55 pm

Tecka za obupat maš čas še tudi kdaj drugič. Držta se, obe! :praising:

mateja je napisal/-a:Predlagam, da zaradi istočasnih podobnih težav ena drugem koncu naše deželice 13.4. razglasimo za dan mesarjev in amaterskih veterinarjev. Ker glede na vse videno in slišano v teh dneh se mi zdi, kot da se je stroka preselila 50 let nazaj v času. :O

:good: Jaz se s predlogom povsem strinjam!

Hja, jaz sem spet za ugotovitev ali dve modrejša. Pospravljanje in sortiranje starih zapiskov in drugega zaprašenega gradiva NI zdravilo za išias al karkoli me že boli. Če imaš alergijo na prah, se zna zgodit, da ima išias zjutraj družbo - glavobol in zoprno srbenje, proti čemur ne pomaga niti vožnja mačke na ponovno sterilizacijo. :fool:
Tudi kuhanje ni nekaj, s čemer bi lahko jaz čas zapravljala, podobno kot uživanje kosila. Ker namreč, če se slučajno ponesreči zgodi, da grem kuhat, potem se zagotovo ne more zgodit, da kosilo še v miru pojem. Ker za nagrado dobim - wuala, še eno mačko! :yahoo: In to malo manj kot domov (da mi je ne bi bilo treba it slučajno v roku 24 ur kam iskat, in ko slučajno danes še nisem nardila že enih 120 km in mi je dolgčas...). No, če kdo slučajno pogreša sosedo od Šlepi, lepo sivo tirkolorko (al kako se tej barvi reče), je trenutno na obisku pri meni. Da ne bo samo lepa, je še slepa in verjetno gluha. In ker se mi zadnjih 30 ur nagrade nadgrajujejo, grem zdej situacijo malo boljše pogledat - ne vem a je breja ali pa so celo nekje njeni mladiči... juhej! :yahoo:

P.S.
Duško, tole ni nič. Al mi zrihtej več časa al pa več denarja. Tole vse skupaj ni ne tič ne miš! :fool:
:bye:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov