Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 1:17 pm

Re: Daj si duška

*šiva* je napisal/-a:Ha ha ha prav nasmejala sem se ob prebiranju tega o Mačji hiši :lol: :lol: . Ziher je bila ta neprijazna skrbnica gipsy :P :lol: :lol:.

ja, sej, tkole mi ga serjejo, jst pa potem reklamacije kasiram. :S :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So mar 31, 2012 1:21 pm

Ja, veš, da moraš bit za vsaj nekej dobra, če že skrbnica nisi :lol: :lol: :lol: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So mar 31, 2012 1:24 pm

:lol: :lol: :lol:

*šiva*, jaz sem tudi na njo pomislila :D Sem pa prebrala samo nekaj sporočil, ker sem z vsakim prebranim kar slišala kako mi iq pada in si tega po vitezu&co. res ne morem več privoščit :S 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 1:28 pm

Za helenino raziskavo se podpišem pod Vixen. Pa nima sploh veze s tem, kaj si (ali pa si ne) v usta bašem...
Vixen je napisal/-a:Pa še odgovor na vprašanje, ki pa v nasprotju s pripombo ni namenjen nobenemu osveščanju in mi je jasno, da večina ne misli/čuti tako kot jaz in verjetno dobro, da ne. Tega niti ne razlagam kaj dosti naokrog, ker je čisto osebno, ampak če že vprašaš...
Jaz osebno sem prepričana, da je treba za ljudi in živali skrbet, dokler so živi. Kaj se zgodi s truplom po smrti je popolnoma vseeno (tudi, kaj bo z mojim, mi je vseeno). Ali ribo poje galeb ali mačka ali njen lastnik ni tako pomembno, huje je, da zlate ribice, ki imajo življenjsko dobo 30 let, vsakodnevno poginjajo zaradi stresa v starosti nekaj mesecev ali najboljšem primeru let.

:good:

Duško, a lahko uro malce nazaj zavrtiš?! Pliiiis! :shout: Al pa naj se kazalci vsaj malo počasneje sučejo... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 2:47 pm

lepa hvala za odgovor, jih imam že pet. :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 2:49 pm

*šiva* je napisal/-a:Ja, veš, da moraš bit za vsaj nekej dobra, če že skrbnica nisi :lol: :lol: :lol: .

Ja, sej. :fool: 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 3:03 pm

Kriva (spet) :girlblush: , ampak tokrat sem imela srečo, ker je bila priča kar na sosednjem stolu. Ko je torej na sosednji telefon v slabi minuti priletela reklamacija, jo je pa še priča pokasirala in prišla do besede le, če se je krepko potrudila. Ker sem vedno za pogovor, priča pravi, da v tem celo pretiravam, bi se morda dalo z žensko še kaj zmenit, če ne bi zavzela napadalne poze. Zvečer pa sem imela spet pester pogovor, borba z užaljenostjo zaradi toliko vprašanj, ampak na koncu smo se (menda) sporazumeli.
Ljube ljubljanske in okoliške skrbnice, naj izkoristim priložnost in povem, da tale del mojega prostovoljstva precej utruja, bolj kot nekaj Šlepi in Adijev skupaj, in počasi si bomo na tem področju malo razdelile naloge. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 4:23 pm

Dragi Duško, danes sem uspela bolj ali manj neprekinjeno jokat skoraj 10 ur, kar je celo zame rekord. Saj vem, da sem noseča, pa hormoni pa to, ampak tole vseeno ni bilo človeško. Tako da - LEPOOOOO te prosim :angel: - naslednjič me suni dvakrat okol kepe (ali pa mi odklopi internet, your choice), ko me bo spet prijelo izražat svoje mnenje ali pametovat kjerkoli razen doma.

Hvala. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 4:39 pm

Dragi Duško. LEPOOOOO te prosim, :angel: da suneš Vixen dvakrat okol kepe takrat, ko se ji bo spet zahotelo jokati deset ur skupaj. Takrat, ko se ji bo zahotelo izražati svoje mnenje, pa jo pusti čisto pri miru, drugače bom okol kepe sunila jaz tebe. :threaten:
Hvala. :good:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 4:42 pm

Dragi Duško, če je treba koga okoli kepe sunit, mi imamo kle par strokovnjakov, ki lahko hitro in odgovorno uredijo zadevo. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 4:44 pm

:D :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 4:44 pm

Cats: Pa še daleč niste, ne bo veliko potnih stroškov. :lol: :lol: :lol:

Ampak profi je pa samo en, kolikor vem. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 4:45 pm

Nimaš ti pojma. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 5:02 pm

Ti ne smeš, maš zdravniško prepoved. :O

Ta oranžnega se pa tud ne bojim, da veš - sem z enim takim, samo 100% hujšim živela, ko sem imela samo ene 4 leta. In sem še živa. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 6:54 pm

Račka je napisal/-a:Za helenino raziskavo se podpišem pod Vixen.

Tudi jaz.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So mar 31, 2012 7:12 pm

helena je napisal/-a:Eno podvprašanjce današnjim kritikom jako kontraverzne risbice:
Če bi ta ista ribica mrtva in pečena visela iz krožnika, ter čakala na konzumiranje s strani muckovega lastnika, bi bilo vaše zgražanje: večje/manjše/enako/ga sploh ne bi bilo?
Lahko si zamislite tudi takšno ubito in stlačeno v konzervo v celi ali filetirani obliki?
Odgovori na vprašanje bodo uporabljeni za eno mojo raziskavo. Vnaprej hvala vsem sodelujočim.

Men so ribe in morske jedi (v vseh oblikah) bljek, žal. In zgražam se, če morem sedet za isto mizo kot tisti, ki te stvari konzumirajo. Mi ne ustrezata ne vonj, ne okus!

Drgač pa podpis pod Vixen :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 7:24 pm

AAAAARRRGGGGHHH, pi***** p**** , naj gre vse v k***** še najbolj pa moj po***** telefon hudičev!! :mad: :ireful: :ireful: :mad: :dash:

Pa kaj mi je moral še niti ne eno leto star telefon crknit?!? Popolnoma krepal?!?! in to za vikend ko ni niti nobenega serviserja nikjer.

Zdej sem ob vse številke, ob vse slike, naslove, kontakte, mesiče... vse!! :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So mar 31, 2012 7:56 pm

Kaj je fajn, ker so še ljudje, ki so se pripravljeni potrudit za neznanega, boječega psa, ki se nekaj dni potika po okolici in ga vsi odganjanjo. Full je fajn, ko z njim navežejo stik, mu nataknejo ovratnico in ga zadržijo. Bogi pes, ki mora pol sicer v avto, ampak so najbrž še strašnejše stvari, ki se lahko psu v življenju zgodijo, kot jaz. :D Pa full je fajn, da mu najditelji potem dajo "za sabo" še posodico z briketi. No, malo manj je pa fajn, če ti kužon pol brikete malo po avtu raztrese. Pa še malo manj je fajn, ko moraš cca 30 kilskega kužona, ki se full boji vsega in še česa, spravit dol v zavetišče in mimo nekaj boksov s psi.... Upam, da so za vsak slučaj še kje na zalogi rezervni deli za moj križ :rolleyes: Pa še najmanj je fajn, ko te kužon nazadnje malo čukasto in malo zgroženo gleda iz boksa, ko odhajaš, pa bi si ga najraje domov privlekel do odhoda v nov dom :fool:
Hja cajt za dopust al pa cajt za en dooooolg spanec :wacko:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 7:57 pm

Kaj pa imaš za en gsm? Po navadi se da vse stvari rešit na servisu ti vse podatke nazaj dobijo :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 31, 2012 8:09 pm

No, da nismo edini grozni, ki spodbujamo mučenje ubogih ribic.. Kaj pa potem šele tole.. Simon's cat, ki je eden najbolj priljubljenih mačjih stripov po celem svetu? Sem prepričana, da ustvarjalci tegale stripa niso dobili tako burnih kritik in da se njihov strip nič manj ne prodaja zaradi teh dveh skic..

No, pa saj je vseeno.. Jaz se strinjam, da bučke nikakor niso ok, se mi pa zdi, da ni potrebno pretiravat z reakcijami na skico, ki ni nobena resnična zgodba ali življenjski moto in po vrhu vsega še križat društvo, ker sama (pred kritikami) pač niti pomislila nisem, da bi lahko v ljudeh vzbudilo tole takšno reakcijo :truce: .

Slika

Zdaj pa k resnim zadevam :). MM kakšen je gsm in zakaj je umrl? :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov