Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:31 pm

Re: Daj si duška

taperverčki je napisal/-a:70% ni blo proti, samo zdelo se jim je, da ni njihov problem.

točno tako. ostalih 30% pa se razdeli na tolerantne, sprejemajoče in razgledane ljudi ter na "zaplankance" (ki jim valda, odločitev narekuje "božja beseda", če se smem tako izraziti).
katerih mislite, da je več?!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne mar 25, 2012 10:34 pm

Sem že trikrat pobrisala besedilo, zato samo :bad:. Cerkev je menda ločena od države. Ja, seveda, ko se plačuje davke, so zelo ločeni. :devil:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 26, 2012 5:23 am

Duško, jaz še kar delam. Ja, ne že, ŠE :crazy: :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 7:31 am

Ah, Slovenci ... "Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni!" (V. Godina)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 7:33 am

:offtopic: ekhm, v bistvu Ivan Cankar ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 7:42 am

jernejch, sem povzemala izjavo, ampak, ja, v osnovi je kar I. C. (Mi je potekel čas za editiranje.) :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 7:44 am

Cats je napisal/-a:Že lepo število let vsakega, ki mi začne kaj govorit o politiki, vprašam, če je nazadnje šel volit. Če reče, da ni, se sploh ne želim naprej o tem pogovarjat, ker menim, da taka oseba nima pravice karkoli kritizirat.

Tole podpišem čist. Večina njih bi pametovala in kritizirala državo in vse po spisku, kot je treba pa rit dvignit,je
pa vse drugo bolj "pomembno" :dash: :bad: . Hlapci neumni, jao, kako sem razkurjena :threaten: :threaten:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 7:48 am

ajvi je napisal/-a:jernejch, sem povzemala izjavo, ampak, ja, v osnovi je kar I. C. (Mi je potekel čas za editiranje.) :truce:

no, v bistvu sem itak hotela bolj to poudarit - že 100 let nazaj je "pogruntal" Slovence - in namesto, da bi ta ugotovitev danes držala manj, drži še bolj :dash: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 7:53 am

Ne, ne, super, da si korigirala mojo nedoslednost. :blush: In, ja, se spopolnoma strinjam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po mar 26, 2012 7:53 am

Pa jaz ne vem, kaj vam ni jasno... A ne veste kolk otrok smo rešili, da ne bodo "vzgojeni v homoseksualce"? Pa kolk otrok vegetarijancev, ki bi jih po novem ugrabljala država in jim vbrizgavala strupene snovi? Pa kolk staršev, ki bi jih zaradi klofute poslali v zapor? Dajte bit malo hvaležni Primcu&co, da so našo državo rešli pred takšnimi grozotami :dash: :dash: :dash: . :bad: :bad: :bad:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 8:01 am

ja ane :dash: ; pa kolk otrok bo še naprej v nedogled v rejništvu, ker je po trenutnem zakonu odvzem starševskih pravic
skoraj mišn imposibl,čeprav bi jih nekdo rad posvojil in nudil vso ljubezen in toplino...
ehh... :dash: :( :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 8:06 am

A spremlja kdo primer tiste koroške deklice? Tisto je šele za bruhat....

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 8:16 am

Tale Primc bi pa lahko vsem naredil uslugo in se spucal nekam v pozabo, da ga noben ne gleda. Res mi gre na živce, da se po TV drenja samo zato, da lahko potem vse ostale ponižuje. Na vse zgleda zviška, vsi so pod njim. Pa še stvari, ki jih pove, so tako mimo, da se mi kar obrača. :bad: :bad: Upam, da so njegovi otroci malo bolj pri pameti in da mu bodo čez ene 10 let pokazali kakšen bedak je, res. :devil:

Primer koroške deklice je pa ena žalostna zmešnjava. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po mar 26, 2012 8:52 am

Eh kaj češ, tip ima majhnega in velike komplekse. :fool:

Dokler se ob pravici do referenduma ne zapiše, da se račun za izpeljavo izstavi predlagatelju, če je udeležba manj kot 50 procentna, bojo lulčki svoje komplekse lahko zdravili na naš račun. Še dobro, da se ob tem napovedujejo znižanja vsega mogočega, tudi socilanih transferjev. Morda bo pa lulček Primc s svojimi somišljeniki organiziral letovanje za vse otroke (za kaere jih tako zelo skrbi), katerih starši si tega ne morejo privoščit...

še vedno vztrajam pri svoji želji za vse, i so proti - da jim sin pripelje zeta v hišo, hči pa snaho ;)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 9:02 am

Ohoooooo :clap: :clap: :clap: Eni pa zgleda podpisujejo pogodbe z občinami kar v nedeljo.... oz. se odločajo malo po potrebi. Če bi bilo treba ponoči vstat in svojo debelo rit kam odpeljat, potem pogodbe pač ni (zjutraj (v nedeljo!!!) pa mogoče bo), ko naumijo, da je informacija kam pricurljala, pa pogodba naenkrat je?
Čudovito, krasno.... fak, natastično! :clap: :good:

Samo da vam TRR za donacije ni nikoli težko napisat in evrčkov vzet. Tako se dela! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 9:09 am

Ej, sleepy, sej veš, vse za živalice. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 9:15 am

Itak!
Sicer pa je bilo povedano na predavanju - ne kličite sredi noči, počakajte do zjutraj (in upajte, da bo žival še tam). Ne vem ali je imela predavateljica v mislih samo pse, ampak dudarji se iz škatle res itak ne morejo daleč premaknit...

Upam, da je zaslužena nedeljska jutranja kavica pasala... :fool: :bad:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Po mar 26, 2012 9:20 am

sleepy a ti maš kak abonma tu pri Duškotu? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 9:26 am

Ko v zavetišče pride star, bogi sklumpan pes in se (začudoma) takoj najde interesent za posvojitev, z izkušnjami, veterinarsko podporo etc., takemu se vendar ja ne sme odgovoriti, ali bi v prihodnosti lahko psa dobil v posvojitev ali ne. Najprej je treba kuro/psa, ki bo nosila zlata jajca, objaviti s prošnjo za denarno pomoč (in podčrtanim zneskom, koliko je treba), nato se odgovarja vsem drugim, čimprej objaviš še kar nekaj drugih živali, da se neodgovorjeno vprašanje izgubi v preteklosti in upaš, da je tisti interesent izginil. Sploh ker je ta zlobnež vprašal kar na dveh mestih za posvojitev psa! Grdoba grda, kaj si upa, vprašati za psa, ki bo prinesel še in še evrčkov!

Ja, za živalce se gre. :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 26, 2012 9:45 am

Samo za eno minuto sem pustila kalkulatorček za spletno banko na mizi in že ga ni nikjer več :dash: .
Dragi Duško, a lahko ti pojasniš našemu mačjemu vragu, da to ni več niti malo smešno! :shout:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov