Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 27, 2012 11:27 am

Re: Daj si duška

All se popolnoma strinjam s tabo
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po feb 27, 2012 11:35 am

sleepy je napisal/-a:Gmajnice imajo javno objavljenega http://zavetisce-ljubljana.si/sl-SI/1459/najdene-zivali-cenik in so čisto svoj "višinski razred", med ostalimi je pa po meni znanih podatkih ZH med dražjimi oz. najdražji.

Aja še to. Cene Gmajnic so z DDV, cene ZH pa sklepam, da brez, glede na to, da ni podatka, da bi ga cene vključevale. Pomankljivo ali šlampasto sestavljeni dopisi in dokumenti pač niso moj problem, in če nekaj ne piše, tega torej ni oz. za morebiten obstoj ne morem vedeti. In če potem računam naprej, se pa cene ZH in Gmajnic ne razlikujejo več tako zelo... :O
:wacko:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 11:44 am

all je napisal/-a:Evo, to me pa jezi. Ta ignoranca zavetiška...

Lina je bila ubita. ... A se spet piše en kilometrski diplomatski spis s katerim bodo skušali upravičit uboj, čeprav bi že v štartu lahko vedeli da ga ne morejo?

:mad:

Popravek: za umor se gre.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 12:00 pm

Nekako še zastopim, da mačka strga zavese. Ampak da izpuli karniso iz stene, je pa malo tu mač :shout:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 12:04 pm

Kolegičina mačka je polomila kovinske vratne podboje ... ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 12:27 pm

Naša pa vztrajno praska barvo s sten, grize posteljo, pa tisto letvico ki povezuje laminat in steno skuša nekam zvlečt očitno, ker je odlimana pa jo ponoči vztrajno "matra"... ziher zato ker je blizu moje glave. :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 12:27 pm

Jaz imam pa tako pridne mucice, da zaveso poskusno držita le 2 "zobotrebca", pa je še vedno vse na svojem mestu. :cat:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po feb 27, 2012 1:06 pm

Duško morem ti povedat, da sem za rojstni dan dobila eno takšno čudovito rožo z velikimi listi. Seveda je Hana takoj mislila, da je to njena nova igrača ;) Roža je prvo noč preživela na stopnišču od bloka... Naslednji dan pa sma jo prestavila noter v stanovanje. Aleluja za šprej. Zaenkrat roža še "živi". Duško prosim povej ti moji Haniki, da bi rada imela malo zelenja v stanovanju in naj bo še naprej tako pridna ter pusti rožo na miru. Prosim prosim :angel:

;)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 1:49 pm

A lohk men neha zdj še "na pse trgat"..najprej P1&P2, zdej še Pipin. :girlblush: Pa skoz sm govorila, da ne psa...pol sm začela govort, da ja psa ampak tko kkšnga starejšega, umirjenega, ne pa hiperaktivne mejhne cufle...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 3:29 pm

Tole sem napisala na FB AA ob njihovi akciji reševanja psov iz zavetišča Meli:

Žal je tako, da so dandanes morišča (ups, pardon, zavetišča) hudičevo profitne ustanove in hočejo imeti kapacitete čimbolje izkoriščene. Pes samo en mesec prinaša koristi, od tega je 10 dni v karanteni, za posvojitev ostane samo še slabih 20 dni časa, potem pa profit postane čista izguba in svoj prostor mora odstopiti novemu revežu. Ja, punce (in fantje), če nočete, da bo T61 napolnil žile številnim revežem, se angažirajte in poiščite domove za vse pse, ki ne prinašajo več profita. In to bo zdaj v naši lepi deželici stalna praksa-eni bodo služili in ubijali, drugi bodo (bomo) jokali ali reševali-iz (kao) zavetišč. Se vam ne zdi vse skupaj malce absurdno? Se vam ne zdi, da bi bilo pametneje kaj spremeniti-npr. ukiniti tistih 30 dni? Bomo potem videli, koliko zanimanja med podjetniki bo za odpiranje zavetišč! Se vam ne zdi, da bi za živali moral poskrbeti nekdo, ki zna sam kaj prinesti v zavetišče, ne samo bogateti na račun prekmalu usmrčenih živali?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 3:34 pm

sleepy je napisal/-a:Aja še to. Cene Gmajnic so z DDV, cene ZH pa sklepam, da brez, glede na to, da ni podatka, da bi ga cene vključevale. Pomankljivo ali šlampasto sestavljeni dopisi in dokumenti pač niso moj problem, in če nekaj ne piše, tega torej ni oz. za morebiten obstoj ne morem vedeti.

Šlampasto al ne vem kakšno printanje pa je moj problem... :fool: Elektronska verzija pravi, da cene ZH so z DDV... Kako mi je to ratalo se mi sanja ne... :fool: Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po feb 27, 2012 3:47 pm

visinnox - popolnoma se strinajam s tabo, ampak ne morem prek dejstva kako sta se Olga in Duško še nedavno kregala in žalila vse povprek, danes pa si pišeta po fb-ju spodbudne komentarje in AA še celo PROMOVIRAJO njegovo dobroto? Ja, če pa to ni za :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 4:12 pm

Hehe tale je res huda. :D Mogoče si pa kdo misli, da so odkrili pravo naivko in našli pot do uresničitve plana prdcev... še obalno zavetišče v prave roke spravit... Sej o ZH, če se prav spomnim, su tudi imeli AA veliko za povedat (ne spomnim se nič lepega), potem pa kar naenkrat (po znamenitem obisku) več ne, se je pa čez kakšen dan pojavil akutni problem z nejavljanjem na telefon v Gmajnicah... Orodje je pri roki, master mind na delu, mi se pa čudimo??? :O
:fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 4:25 pm

Ne se tko razburjat šiva, škodi lepoti. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 4:35 pm

Aja, pa hehehe ko sem na temo tega akutnega problema ob kvazi najdbi kvazi vsega penastega mačka napisala blog, je premamilo celo tiktak, da je stopila iz "teme" z vprašanjam:
"V čem je pa ta primer z najdenim mačkom tako zelo drugačen od mnogo drugih, da si je zaslužil prav posebno obravnavo? "

Naključja, sama naključja, anede? :fool:
:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po feb 27, 2012 5:08 pm

Če me pa te blondinke (pa nobene zamere do ostalih blondink, tukaj so mišljene točno določene) taaaaaaaaaaaaaako živcirajo :dash: :dash: :fool: .

Duško a bi lahko Heleni rekel, da naj ima 1x zaboga nezaseden gsm, ko jo pokličem nazaj :D :lol: ?
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 27, 2012 5:29 pm

Reakcija po cepljenju proti steklini (cepili so jo v soboto) je "samo" utrujenost, izguba apetita, agresivnost do drugih psov (upam da je tole samo prehodno), pred eno uro je "tako in drugače" spraznila cel prebavni trak in sodeč po njenem trebuhu to še ni konec. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 28, 2012 3:46 am

a se samo men tok nočejo odpirat tele strani, da o sporočilih ne govorim kok cajta se nalagajo...majo mogoče kej veličastni prste vmes...kaj pa veš ane, pr nas so res misterijozna pota gospodova... :O
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 28, 2012 8:48 am

Vsak dan nekaj novega: dupleška genialka (ali pa njena še bolj "talentirana" piarovka) je izjavila, da mešanci z nemškim ovčarjem živijo 9 let. Resno?! Kje najdejo te budale take info? Mogoče pri svojih kinoloških strokovnjakih, ki producirajo pse s pofavlanimi kolki? Ker za tiste mladiče dotične psarne, ki sem jo spremljala na razstavah, res ne bi rekla, da jim bo hrbet kaj dlje nosil.
Kakorkoli že, moram povedat staršem, da je naš NOmix živel 7 let predolgo in da je očitno bil zadnjih 7 let v agoniji. :dash: Ker glede na vse neumnosti tam navedene, star pes ne počiva po sprehodu, ampak se zruši na tla. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 28, 2012 8:56 am

Sem poslala tiskovni predstavnici ZM vprašanje glede tega, tudi mene namreč zanima od kod ta podatek.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov