Daj si duška, 2. del

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 25, 2015 4:03 pm

Re: Daj si duška, 2. del

Se spomnite, ko smo Podarim.si razložili koliko morajo biti stare živali preden se jih lahko odda? No, ljudje označijo 8/12 tednov, v oglasu pa piše en mesec in podobno. Stalno klikam prijavi oglas pa ni efekta. Bi mi pomagali administratorju razložiti, da je treba prebrati kaj piše v oglasu in ne samo kaj je označeno?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 26, 2015 9:41 am

Duško, a lahko prosim vsaj eno noč prespim brez slabih sanj, konstantnih zbujanj zaradi miljavžnt razlogov, da se nikoli ne spočijem in sem po osmih urah v ležečem položaju čist tok crkjena kot pred odhodom v ležeči položaj. Sem raje pokonci. Me vsaj križ manj boli.
Pa konstantno zabiti sinusi zaradi kdovekazga blesavega razloga (drugače sem zdrava), in z njimi povezan glavobol mi tut že mal najedata živce.
A lahko dobim eno mirno ok prespano noč, ko se bi zbudila samo 1x, torej zjutraj, in to po možnosti vsaj "na oko" spočita? Ker sm tečna, pa počasi že ne vem kje se me glava drži.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 26, 2015 12:12 pm

Rozika prijavi oglas na gp.uvhvvr@gov.si
V prijavi dodaj link do oglasa in print screen oglasa, ker oglaševalci velikokrat spremenijo oglas.

Sorcerer poskusi tole:
http://mojaleta.si/Clanek/Ucinkovita-me ... nuse-takoj

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 26, 2015 1:57 pm

Rozika, poslala sem e-mail adminu na podarim.si, ki je ful hitro odgovoril, bil super, in bo poskrbel za situacijo da bo admin dobil obvestilo če se bodo pojavile določene fraze naprimer "star 6 tednov", itd podobne neprimerne, da bodo ukrepanje in odstranjevanje bolj ažurni. Pa strinjal se je da bo poskušal s twiter ozaveščanjem kolikor to lahko pomaga (po moje bolj malo, ampak bolje nekaj kot nič).
Drugače pa dokler se ne spremeni mentaliteta ljudi, se bojim da je vse to gašenje požara s kapljo vode. Prijave na inšpekcijo brez imena ter naslova osebe ki je objavila niso ravno efektivne po moje, pa še s počasnostjo ukrepanja, se bojim da do takrat ko bi oni res izsledili in šli na ogled, bi bili mladiči že oddani, pobiti, ali pa po možnosti, če bi imeli srečo, zrasli do velikosti ko bi bila njihova oddaja že legalna.

Pixna tole s sinusi pa ni prijelo. Bom tekom dneva še parkrat probala če se bo kaj zgodilo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 26, 2015 2:08 pm

Sorcerer, če te kej potolaži, jst tut ne spim že kr en cajt...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 26, 2015 3:12 pm

Sorcerer super. Jaz sem poslala meil že dve leti nazaj pa ni bilo odziva.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 27, 2015 4:31 pm

:'( :'( :'( :'( :'(
*Edn* si je vbil v glavo, da so moje mačke krive za bolezni, ki jih imam, in zdej sm jih prisiljena za par mesecev preselit v ločeno sobo v spodn štuk... :'( :'( :'( Se počutim, ko da bi jih morala peljat v zakol... :'( :'( Da bojo tam dol same cele dneve... Pa še prov kaj dosti ne bom smela it k njim razen da jih nafutram in jim spucam WCje. Kdo se bo zdej zvečer prišel k meni pocartat?!?! :'( :'( :'( Kdo se bo stiskal h Kajčiju na kavču???
To ni feeeeeeer!!!! :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry:

(in niti pomislit si ne upam na to, da bi se izkazalo, da ima *edn* prav in so res mačke vzrok. Kaj bom potem morala naredit z njimi?!?!?!?)
:O :shout: :O :shout: :O :shout:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor So jun 27, 2015 4:46 pm

MM, vezano na tale post pa enega starejšega, ko si postavila vprašanje o toksoplazmozi: gre za domneve posameznih znanstvenikov, ne gre za dejstva. Ko in če bo šlo za dejstva, takrat lahko začneš razmišljati o zganjanju panike, nič prej, a je prav :) ?
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 27, 2015 4:53 pm

Ne, ni prov, ker bojo uboge reve vseeno cele dneve same. Ko in če bo šlo za dejstva, bo že prepozno...
Zadnjič spremenil Mačja mama, dne So jun 27, 2015 4:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 27, 2015 4:54 pm

A se hecas? Vem da si v grozni situaciji, ampak a se nimas moznosti upret, zaropotat, in povedat da to ne gre tako? Jst bi pomoje tistga "enga" nahrulila da mogoce je pa on kriv za moje bolezni in da lahko njega za par mescov preselim.
Grrrrrr! Moje sozalje za take "ene".
Sama pa menda ves da RES ni sanse da so macke res krive ane? Da je panika CIST brez razloga. Ce pa je alergija na macke recimo, pa da so bolj tebi in mackom prijazni nacini da to ugotovis? Ker ce si taka k jst se ti bo sfuzlalo brez kosmatinca pri sebi pot deko.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor So jun 27, 2015 5:17 pm

MM, meni so pred dvema letoma diagnosticirali alergijsko astmo. Lahko samo ugibaš, na kaj oz. koga sem alergična, pa smo še vedno skupaj in računam, da bo tako tudi ostalo. Zame je to bil totalen šok in sem potrebovala nekaj tednov, da sem postavila stvari na svoje mesto. Marsikaj se da, marsikaj seveda tudi ne, ampak pomembno je, da štartaš s predpostavko, da se da in ne obratno.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 28, 2015 7:26 pm

Malo mi pomagajte. Sem na dopustu in kot vedno futramo cel kup zvadi. Lih mam pred vrati kastrranega rdeckota, ki pa nima ocke. Rana je suha in ne tece vec z nje , rabi kako sivanje ali kaj
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 28, 2015 7:48 pm

Ne rabi, če ni gnojno. Pošlji mi fotko, bom še veterinarke vprašala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 28, 2015 7:52 pm

Vse je suho, se nic ne cedi, ni solz, normalno je, lahko grize, dovolil je da sem pogledala. Fotke zal ne znam poslat, shrani si pa tu ne dela. Mucek ni suh, me je skor kap ker je kastriran.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jun 30, 2015 8:07 pm

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 30, 2015 8:30 pm

a vestevtist, k prostoziveckota lovis na zivolovko ze mesece, ob vsaki priloznosti, veckrat tedensko, po ure in ure, na vse vabe, pa ne gre? Pa se hranitelji pohvaljo da se jim dovoli prijet in se ponudijo za pomoc. Razlozim da naj bo na ziher. Ce ne bo slo, raj ne probat. Pocakat na perfektno sanso, da bo ja slo iz prve. Pa prvi lov na roke spodleti ko je macek ze do ram v transporterju? Pa pol prostoziveckota ni videt 4dni. Pa spet zivolovko nastavljam, se ponudi druga hraniteljica, ki je nikoli ni doma (so precejsen del poletja na morju) in se loviva par tednov. Se ponudi tretja hraniteljica, ki spet dobi govor da naj ulovi.ko bo ziher. Ce ulov spodleti, macka spet par dni ne bo na spregled. In macka ujame, in spusti 2x!!!!!!! Druga pravi da bo uskladila s tretjo in ona probala, pa ne poklice sploh,.... GRRRRR
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 30, 2015 8:55 pm

Prekleta, prekleta HINAVŠČINA na celi črti!!! Ne samo, da sem druga rupa na sviralu, neeee, še na vse pretege trdi, da mu ful pomenim!!! In pol sem seveda jst kriva, ker nočem it zraven da bi meli vsi trije večer pokvarjen, namesto da gresta onadva po svoje in ga imam samo jaz pokvarjenega. Ma k*** te gleda...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 01, 2015 9:57 am

Sorcerer je napisal/-a:A se hecas? Vem da si v grozni situaciji, ampak a se nimas moznosti upret, zaropotat, in povedat da to ne gre tako? Jst bi pomoje tistga "enga" nahrulila da mogoce je pa on kriv za moje bolezni in da lahko njega za par mescov preselim.
Grrrrrr! Moje sozalje za take "ene".
Sama pa menda ves da RES ni sanse da so macke res krive ane? Da je panika CIST brez razloga. Ce pa je alergija na macke recimo, pa da so bolj tebi in mackom prijazni nacini da to ugotovis? Ker ce si taka k jst se ti bo sfuzlalo brez kosmatinca pri sebi pot deko.

Amen! :goodpost:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jul 03, 2015 12:13 pm

A veste tisto ... ko eno novico potihem ves čas pričakuješ, ko pa pride, ti vzame sapo in te zabije ob tla? Nič sicer groznega - ne gre za življenje ali smrt, ampak še vseeno me je pustilo čisto v šoku.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Ne jul 05, 2015 12:03 pm

Kaj mi je bilo, da sem si poleg treh mačk omislila še otroka?!! Da mi zdej vsi štirje ščijejo, kozlajo in drugače svinjajo po sedežni??!! :girlcry: :dash: :aggressive:
Ker v stanovanju s 65m2 pralnih površin, je treba za vse to izbrat točno tiste slabe 3m2, ki to niso...

#iščemdoberserviszaglobinaskočiščenjesedežne#
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov