čvekava papiga
Bi lahko bila kako koristna?
Odkar sva s fantom posvojila muco Alico, vsak dan spremljam vaš forum in sem s tem postala že kar malo obsedena (

Poleg tega pa odkar nama življenje lepša Alica (radoživ član družine, ki skrbi za zabavo in razvedrilo, topel termoforček, ki greje, tolažilni motorček, ki pomirja, kadar prede in vir veselja in smeha) razmišljam o tem, da bi tudi sama rada kaj več prispevala k temu, da bi še drugi taki fini motorčki-termoforčki prišli k pravim ljudem in živeli življenje, njim primerno.

Opravičujem se, če to počnem na napačnem mestu, zanima me, ali bi mogoče potrebovali še koga, ki bi vam pomagal pri vašem delovanju.

Dolgoročna in predana prostovoljna pomoč pri:
začasnem nameščanju muc,
delu s potencialnimi posvojitelji,
kontrolah na domu,
delu na terenu,
zbiranju donacij in iskanju donatorjev,
sodelovanju z mediji,
ažuriranju spletnih strani,
izdelovanju letakov,
delu in komunikaciji z občinskimi uradniki in inšpektorji,
ipd.
Če bi mogoče potrebovali pomoč pri svojem delu, sem pripravljena pomagat s čemerkoli od naštetega, zaenkrat bi najbrž težko nameščala (morala se bi dogovorit s fantom in cimrom) in nisem si preveč blizu z računalniki, zato najbrž ažuriranje spletnih strani odpade. Mislim pa, da bi bila okej za sodelovanje z mediji - delam na radiu, mislim, da se bi lahko znašla, izdelovanju letakov - rada likovno ustvarjam, zelo rada bi pomagala pri delu na terenu (okolica Ljubljane) in pri vsem ostalem naštetem, če morda kje potrebujete kakšno pomoč.
Sicer se bližam diplomi na primerjalni književnosti in literarni teoriji, znam dobro pisat (sicer sem zaenkrat pisala predvsem strokovne tekste) tako da bi lahko morda pisala/lektorirala kakšne članke ali kaj podobnega.
Upam, da z odprtjem te teme nisem preveč zgrešila.

Hvala za vse odgovore,
Anja