udomačen tiger
Pomoč Dubravici
Vem, da je tole precej na hitro, ampak baje en pregovor pravi: "Kdor hitro da, dvakrat da." Tole je moj poziv za vse tiste, ki imate voljo in željo pomagati. Prejšnjo nedeljo sem dostavila nekaj stvari v azil Dubravica na Hrvaškem. Stanje tam je katastrofalno in ker se bliža zima, je nekako zadnji čas, da vsaj malo omilimo razmere. Tole je link do mojega albuma na FB, kjer je nekaj informacij: http://www.facebook.com/?ref=home#!/alb ... =652318339
Sedaj pa tisto, kar je vsebina mojega prispevka: AKCIJA "KLAMFANJA PALET" bo potekala v Azilu Dubravica to nedeljo 21. novembra. Vabimo PROSTOVOLJCE, da se nam pridružite.
V Dubravici imajo palete, na katere bomo pritrjevali tapison s pomočjo "mašine" za žeblje, ki nam jih bo posodila ena dobra duša - Renata. Te palete bodo olajšale zimo našim malim štirnožnim prijateljev v Azilu Dubravica. To je potrebno storiti še pred zimo in da mogoče ujamemo še dobro vreme
Povprašajte prijatelje, širite vest!!! Delo ne bo lahko, če nas bo preveč lahko pomagamo še čistiti bokse, grabiti travo..To je delo za pridne in delovne roke in tiste, ki sem jim ni težko umazati Takšne ljudi zelo zelo prosimo za pomoč. Predlagamo, kot vedno, rezervno obleko za preobleč.
Da ne bi vsak hodil s svojim avtom bi se bilo super organizirat, zato lahko napišete na spodnjem linku, od kod greste in koliko oseb lahko peljete s sabo. Seveda bomo zraven peljali še kakšne odeje, hrano, zdravila - če imate kaj od tega za odstopiti, me le kontaktirajte ali pustite sporočilo na tem linku.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/eve ... 5028794328
Hvala vsem, ki ste pripravljeni pomagati!
P. S. In, prosim, komentarjev v stilu: "Zakaj pa pomagamo enim Hrvatom/Zakaj pa ne pomagamo našim živalim?" ne potrebujem. Pomoči je vedno premalo in v osnovi gre za živali: naše/njihove ... NI POMEMBNO. Danes pomagamo njim, jutri bomo komu drugemu. Pomembno je le, ali smo dejansko pripravljeni kaj narediti. Kritizirati in iskati slabo je najlažje ...