udomačen tiger
Zbiranje stvari za otroke iz Trbovelj
PROSIM POMAGAJMO - Kmalu bo tu praznični DECEMBER, čas v katerem se stiska socialno ogroženih družin še bolj pokaže...sploh pri darilih za otroke. Osebno Vas prosim, da naredimo nekaj skupaj in pomagajmo po najboljših močeh. Skupaj z Gimnazijo Trbovlje, ki že leta sledi dobrodelnosti bomo pomagali tudi v Ladivi. Tudi letos bo na šoli potekalo obdarovanje otrok iz socialno ogroženih družin. Vsebina
daril pa bo odvisna od nas in tega, čemu smo se pripravljeni odreči.
Zbira se vse: stare družabne igre, sladkarije, likovne pripomočke, igrače, plišaste živali, knjige in podobno ♥
Vse to lahko prinesete v LADIVO ali šolsko knjižnico GIMNAZIJA TRBOVLJE do konca novembra in tako z »malenkostjo« nekomu res polepšate praznike. Iskrena hvala za pomoč.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Jaz sem se odločila, da definitivno darujem vsaj vse čokolade oz. bomboniere, ki jih ponavadi dobim v službi decembra (tudi moja stegna mi bodo hvaležna

Najbrž je tudi med vami kdo iz Trbovelj? Drugače sem se pa pogovarjala z znanko, ki je to sliko delila in je iz Trbovelj, da lahko njen fant, ki dela v Ljubljani stvari pobere in odpelje.
No, če bo katera kaj takega našla kar lahko pogreša ali ne uporablja več naj mi pošlje ZS pa se bomo naprej zmenili.