udomačen tiger
Kraj: Celje
Ali je dovoljeno ?
Zanima me, če lahko veterinarski tehnik opravi sterilizacijo mačke. Od sodelavke hčerka, ki je obiskovala srednjo veterinarsko šolo, je sicer vsa leta srednje šole opravljala počitniško prakso v veterinarski ambulanti v Šentjurju, v zadnjem letniku pa so ji dovolili že opravljati sterilizacije na mačkah. V vsakem letniku pa je prakse po 1 mesec. Jaz sem bila zelo zgrožena, ko se je sodelavka hvalila, kako veliko se bo hči naučila na praksi v Šentjurju, saj menim, da lahko sterilizacije opravlja le veterinar z licenco in z opravljeno specializacijo v tej smeri ??...ali pa je morda to praksa tudi na drugih veterinah ?
(Mislim, da imajo v tej veter.amb. ŠE VEDNO zelo unikatne navade; našega prva muca smo dali tam kastrirat (res je bilo to pred 15 leti) in oba z možem sva moral biti prisotna pri posegu
, dr. Zapušek naj sploh ni spustil ven, češ naj gledava, kaj mu delava; ubogi muc pa je dobil konjsko narkozo,sajse potem ni zbudil iz narkoze celih 6 ur....seveda me tam niso nikoli več videli)

(Mislim, da imajo v tej veter.amb. ŠE VEDNO zelo unikatne navade; našega prva muca smo dali tam kastrirat (res je bilo to pred 15 leti) in oba z možem sva moral biti prisotna pri posegu

Ni navadnih mačk