nevidna bolha
Posvojitev "posebnih" muc
Res, človek je izjemno presenečen nad tem, kakšni egotripi ljudem ven vdarijo, kadar se jim ponudi priložnost vihteti svojo paličico v imenu oblasti, pardon, v imenu pomoči drugim. Malo berem ta forum zadnji teden in se mnogokrat držim za glavo... Imam občutek, da vi prav uživate v tem, ko ljudi zaj***. Kot da imate samo vi tukaj pravilen in dober odnos do mačk, vsi mi ljudje tam zunaj pa smo težki psihopati, ki nimamo pojma o mačkah. In če si zaželimo takšno lepo in posebno mačko, smo človeška sodrga na kvadrat, ker kakšen greh je to, da si človek zaželi takšno posebno muci v svoji hiši. Po vašem mnenju tak človek preprosto ne more imeti rad drugih muc al kako?

Veste, celo življenje imam mačke, in ja, obožujem jih in sem prepričana, da znam zelo lepo skrbeti zanje. Tudi jaz bi rada imela prav takšno mačko, ker mi je zelo lepa. Sem zdaj zaradi tega takoj manjvredno človeško bitje? Imam zaradi tega kaj manj rada ostale, bolj običajne tigre in podobno? NE. Ampak glede na vaše pisanje, sem sodrga človeška, ki bi me raje en mesec j*** v glavo samo zato, ker bi rada imela tako muco.

Iskreno, mislim, da s takim pristopom veliko ljudi odvrnete, in ne obratno. Ljudje vas kličejo, ker bi radi mucam radi dali lepo življenje, vi pa jih j*** v glavo s tem, ali so za vas dovolj vredna človeška bitja ali ne. In to po telefonu, ne da bi karkoli vedeli o teh ljudeh. Za kozlat pa tak odnos v imenu pomoči.