Pixolinna je napisal/-a:Kozmopolitanka, se strinjam in bom ljudem govorila za Macjo hiso sedaj ko vem zanjo, ampak NA ZALOST so te ljudje res zeleli nase macke ne drugih, to je to.
Zato ti ni treba imeti svojih mladičev, bi lahko tiste brezdomne sirotice nameščala in jih dajala tem ljudem, ki želijo VAŠE mucke. Ampak itak vemo, da se to ne bo zgodilo že zarad takega razmišljanja kot ga imaš in pa sploh ne takim ljudem, ki vidijo samo 1m pred sabo (mislim na te, ki hočejo izključno VAŠE mucke). Pa si sigurna, da bojo ljudje, ki hočejo samo VAŠE mucke dobro skrbeli zanje? Meni se ne zdi to ravno ljubitelj živali, ki hoče to in samo to mačko.
Še bolj mi pa tole ni jasno: od kdaj se žrtvuje nekoga, ki ga imaš rad, za druge? No, da ne bo spet pomote, govorim o tvoji mački, ki si jo sparila samo zaradi drugih. Navezujem se na zgoraj citirano. Se pravi, če bi ena ženska vsa obupana želela gene tvojega (bodočega) moža in te nagovarjala, bi dovolila, da se sparita al kako?! Pa da bi ženska na veliko jamrala, da hoče otroka s tvojim možem, saj je tvoj mož preverjen, ker je s tabo že dalj časa in zgleda več kot dobro, pa še pameten je.

Aja, zdej smo pa zihr že predaleč, pa to ne gre s tem primerjat? Če se ne motim svojo lepo mačko si dala parit, da bi zadovoljila drugim njihovo neizmerno željo in da bodo zadovoljni živeli do konca svojih dni. Meni zgleda isto.
In kaj potem, če bi ti ljudje 'domače/preverjene/al kakšne kol že'mačke iskali pri drugih, pri tebi jih pač ne bi dobili in jasno bi jim lahko dala vedeti, jih podučila, sama pa imela čisto vest.
Mislim, da se večina uporabnikov tega foruma dobesedno

in ni jih samo 5, ki ti skušajo dopovedati nekaj, da ni opravičila, da ima tvoja mačka mladiče, ti pa stalno iščeš ene izgovore, ki so bili slišani že nX.