Hehe, na vaso zalost se motite, se sem tu

Pravzaprav sem ze vceraj okoli 16. ure odgovorila na prejsne poste, pa je ocitno moj odgovor nekdo zbrisal..
V tistem postu sem napisala marsikaj, med drugim pojasnila kaksni ljudje smo in da smo vsekakor na vasi strani..ja, razumem da ste za sterilizacijo, ce kdo ki vase poste bere tega do zdaj ni dojel,je nekaj narobe z njim,lol, saj je vsaka vasa tretja beseda sterilizacija in ena za drugo ponavljate..ampak zanimivo je da ste se spravile name, ceprav nikoli nisem rekla da se ne strinjam s sterilizacijo in kastracijo,hmm..?
S fantom in najinima druzinama smo pomagali ze ogromnemu stevilu zivali od tega da smo jih vzeli pod streho (in ponavadi kar obdrzali za svoje

),do tega da vozimo sterilizirat sosedove macke in resujemo njihove mladicke iz veder vode, jih hranimo, pobiramo klope z njih in placujemo za veterinarsko oskrbo, po nasih zmoznostih..tudi kozlicka smo ze resili pred poteptanjem in ga obdrzali!

Tako da ja, se strinjam s tem da je muckov prevec in da je treba cimvec mack sterilizirati, zakaj pa ima nasa muca mladice pa ni vasa stvar, vsekakor pa so bili zazeljeni in ne "ups"! Ali ste mogoce kdaj pomislili, da nocejo vsi ljudje po macko v zavetisce? Sicer ne vem zakaj in se ne strinjam z njimi, ampak nase mladicke so kar cakali, ker so vedeli da bomo muci pustili da ima eno leglo..
Kar se pa tice bodocih lastnikov nasih muckov vam pa lahko povem da imam zelo stroge kriterije, sem nekoga tudi ze zavrnila, ker se mi ni zdel primeren lastnik, tako da bi prosila da se umirite in ne obtozujete ljudi, ki jih sploh ne poznate, da so na kakrsenkoli nacin slabi ali slepi in nepouceni o trenutni situaciji..
Ponavadi je bolje prej vprasati kot pa napasti..