udomačen tiger

Re: piknik na Obali 10.9
sleepy je napisal/-a:Če se kateri da spečt kašno torti podobno reč lahko, samo ne pretiravat
Kaj se je najdu junak za torto al naj jo jaz?

Sem čisto brez glasu že dva dni, kašljam, iz nosa mi lije, v ušesih mi šumi, glava me boli. Več sreče prihodnjič, upam.
  Sem čisto brez glasu že dva dni, kašljam, iz nosa mi lije, v ušesih mi šumi, glava me boli. Več sreče prihodnjič, upam.   

Pa sej ja piše, da je tematski naslov moving targets. Veš da bomo piknikirali tudi na parkirišču. Dokler se ne muvnemo.
 Pa sej ja piše, da je tematski naslov moving targets. Veš da bomo piknikirali tudi na parkirišču. Dokler se ne muvnemo.   Zdej pa le glej kaj počneš z načrtom operacije, ko si vsem povedala, da ga maš.
  Zdej pa le glej kaj počneš z načrtom operacije, ko si vsem povedala, da ga maš.  

.  Srečanja se veselim, ker sem lani spoznala nekaj krasnih oseb na pikniku v Ljubljani . Se vidimo.
 .  Srečanja se veselim, ker sem lani spoznala nekaj krasnih oseb na pikniku v Ljubljani . Se vidimo.  

Mi, ki nimamo te sreče, da da bi bli že v penzionu, še ne vemo kako čas hitro teče!
  Mi, ki nimamo te sreče, da da bi bli že v penzionu, še ne vemo kako čas hitro teče!  

no ne mene klicat, ker je telefon še kar pogrešan
 no ne mene klicat, ker je telefon še kar pogrešan