V središču

Razstavica zabavica


Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Prispevkov: 14647

Pridružen: Ne avg 15, 2010 12:11 pm

Odgovor To sep 12, 2023 8:31 pm

Razstavica zabavica

V petek, 22. 09., ste vsi lepo vabljeni v Slovensko Bistrico, na prvo ever Razstavico zabavico, poimenovano Kaj ima gos z gostoto, ilustratorke Sare Vidmajer.

Če še ne veste, to je tista Sara, ki je navdušeno sprejela prošnjo/vabilo k ilustriranju Mačjehišarskih oz. Anjinih tekstov. In potem ves čas nastajanja ne le vztrajala, pač pa tudi nežno priganjala ;) , motivirala in skrbela za to, da žar ni ugasnil. :) Če skrajšam, ne le zaradi njenih prelepih ilustracij, pač pa tudi zavoljo njenega navdušenja in neomajne vere v to, da nam bo uspelo, smo lahko nekaj dni nazaj v svet poslali najlepšo knjigo na svetu. In če ima (in ima, itak, da ima) tudi knjiga vsaj nekaj te sončkaste energije, vztrajnosti in vere, ni vrag, da ne bi opravila svojega poslanstva. :)

Na Razstavici zabavici boste poleg sončkaste Sare lahko srečali tudi Anjo in Renato, ki bova tam s kupčkom vezanih knjig računov, da boste vsi, ki jo potrebujete (torej vsi), lahko kupili najlepšo knjigo na svetu. Poleg tega pa poklepetali, si oči napasli na krasnih ilustracijah, ušesa spočili ob fini muziki. Če boste tam, vam morda celo uspe avtorici nafehtati za kak podpis ali skupen selfi.

Pridite, čas bi bil, da se znova vidimo in objamemo.

Več o dogodku: https://fb.me/e/6SoCT1tvc
Slika
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Prispevkov: 29660

Pridružen: Če sep 09, 2010 7:42 am

Odgovor Sr sep 13, 2023 9:35 pm

Re: Razstavica zabavica

:good:

Vrni se na Dogodki

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.