Same babe

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po avg 19, 2013 9:35 am

Re: Same babe

hvala vsem za čestitke :martini:

In ja, choo, imaš prav, njeni buci so res intenzivni ... no, tako kot vse ostalo :D

Alexx, vrečke ji na njeno žalost ponudim le izjemoma (beri: nikoli :devil: ), tako da je rajši dobila nekaj okusnega IZ vrečke :nyam:

Leia, jap, jap, ma malo belega, slinček in ... hlačke :D

In hvala heleni še od mene :kiss: No, pa tudi od Lile ;) Je zelo vesela, da je živa, kar dokazuje vsak dan :yeey:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor Po avg 19, 2013 10:32 am

Vse najboljše še od nas štirih :birthday: :clap: :clap: :drinks: (... in se globoko opravičujemo za enodnevno zamudo :blush: )
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 10:57 am

Vse najboljše, saj boste danes še tudi praznovale, kaj :D ?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 11:13 am

Seveda seveda, saj danes je THE day, sam včeraj sem imela čas se s tem ukvarjat, danes je prvi delovni dan po dopustu in ne bo časa sestavljat kilometrsko objavo :D Tako da, Berniethepie, niste nič prepozni ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 19, 2013 11:20 am

jernejch je napisal/-a:Leia, jap, jap, ma malo belega, slinček in ... hlačke :D

mhm, se mi je zdelo, da tko kot naš Yodi :) majo teli poflekanci kakšno skupno lastnost, ja :lol: (vsaj to, da lahko ušpičijo glih karkoli, pa jih bomo imeli najraje na svetu?)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 19, 2013 11:29 am

jernejch je napisal/-a:Seveda seveda, saj danes je THE day, sam včeraj sem imela čas se s tem ukvarjat, danes je prvi delovni dan po dopustu in ne bo časa sestavljat kilometrsko objavo :D Tako da, Berniethepie, niste nič prepozni ;)

:dance: :dance: :D

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 12:36 pm

Vse najboljše, Lila :birthday: :martini: :clap: še na mnoga mnoga leta :clap: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 20, 2013 1:14 pm

Vse najboljše <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 10:23 pm

Pred devetimi leti ob takemle času sem pakirala za Santorini. In naslednje popoldne sta se skotili Peri in Šapte. Za to sem izvedela tk pred vkrcanjem na letalo. In takrat sem še mislila, da bom posvojila samo eno. :D

Takrat tudi še nisem vedela ničesar o reševanju živali. In o tem, da s posvajanjem muc iz domačih legel podpiramo kotitev še več mladičev, ki jih je že tako preveč. Nič mi še ni bilo jasno niti o kvalitetni hrani za mačke. Vedela pa sem nekaj - moja mačka bo izključno notranja in sterilizirana ali kastriran.

Ko sva s takratnim fantom enkrat sredi oktobra šla pogledat Peri, sva še mislila, da je samček - Peregrin. In ko sva kak teden kasneje prišla še enkrat, naju je njegova sestrica gledala tako milo, da nisem imela srca, da bi je ne vzela. Postala je moja sedma mačka - Šapte, sedem po romunsko.

Ker se je družini mudilo ju oddat in ker so ju spuščali ven, pa sem se bala, da se bosta preveč navadili na zunanje okolje, sva ju vzela prehitro - že 5. novembra sta bili pri naju. In ko smo čez kak mesec ali dva odšli na cepljenje, je vetka iz boxa najprej potegnila Šapte - "Aha, to je punčka." in potem še Peregrina ... "Aha, to je pa tudi punčka." :O :lol: In Peregrin je postal Peregrina. In ker mačka - ali pač kdor koli - res ne more biti Peregrina, smo jo začeli klicati Peri. Perč.

Prvo leto sta jedli komercialno hrano, kaj pa sem vedela. Oni sta vedeli bolje od mene - puščanje na krožniku in zmrdovanje je bilo na sporedu dnevno. Nato smo pri Peri odkrili displazijo in s tem tudi kvalitetno hrano. Od takrat nismo hrane več metali stran :)

Muci moji ... kaj vse smo skupaj preživele v teh devetih letih! En razhod, selitev domov k staršem, selitev na "svoje" - s cimro, pa selitev na svoje, in še enkrat, in še enkrat. Menjava službe ... In prihod dveh satanskih tigric :lol:

Nikoli še nisem imela lastne mačke toliko časa. Moj prejšnji, ki je živel najdlje, Garfield, Gerč, je doživel 8 let. Dokler ga ni povozil avto. Cena neznanja :( Moji dragi muci, neskončno sem vesela, da sem se takrat odločila in uspela prepričati takratnega fanta, da sva vzela obe. So bili težki časi in časi, ko nisem vedela, kako bom zmogla. Ampak sem, smo - skupaj <3 In ne mi zamerit, ker sem povečala našo klapo. Skupaj smo ponudile dom še dvema macama, ki nam vsem krajšata dneve - čeprav vidve tega še ne priznata čisto :P

Zelo zelo vaju imam rada. Sta najboljši, najbolj pridni, najbolj vzgojeni in pametni muci na svetu z najmehkejšo dlako in najbolj anime učki, kar sem jih kdaj vidla na macah. Da bi še dolgo bile skupaj, zdrave in srečne - to nam vsem želim ob vajinem 9. rojstnem dnevu :kiss: :kiss:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 10:37 pm

Wiiiii vse najboljše!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 10:42 pm

:kiss: :kiss: Vse najboljše, punce, ne dvomim, da bosta "tamladi" poskrbeli za dober žur ;) . Pa še na mnoga prijetna mačja leta!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 10:43 pm

Še ena :birthday: od njune sestre po duši ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 11:26 pm

Vse najboljše, lepotici :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 16, 2013 11:56 pm

Vse najbooollljjjššeeeee iz Šiške :yahoo: :yahoo:

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 17, 2013 6:14 am

Dve prekrasni dami. :kiss: :kiss: Še na mnoga leta, pa da bi vama vajini ljudje še tako dobro služili!

Zanimivo glede imen, jaz sem pa živela v prepričanju, da je Peri imenovana po padlem angelu iz perzijske mitologije, verjetno zaradi svojega značaja. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 17, 2013 6:18 am

omg, saj ne, da jokcam... :girlblush: Čudovito napisano, res čudovito! <3

Perč in Šapte - še na mnoga zdrava in zadovoljna leta s svojo krasno podložnico in dvema zgagama! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor To sep 17, 2013 6:29 am

Res lepo napisano :girlblush: . V vsaki besedi se čuti kako rada ju (jih) imaš :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 17, 2013 8:41 am

Kako lepo si napisala :'( Navezanost in ljubezen do naših živalc skoraj nima primere z ničemer drugim. <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 17, 2013 8:59 am

oaza88 je napisal/-a:omg, saj ne, da jokcam... :girlblush: Čudovito napisano, res čudovito! <3

Perč in Šapte - še na mnoga zdrava in zadovoljna leta s svojo krasno podložnico in dvema zgagama! :kiss:

:goodpost: :lol:

Vse naj naj tudi od nas! :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 17, 2013 9:23 am

Še na mnoga skupna leta! :kiss: :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten