nevidna bolha
Najlepša Zarja
Včeraj sva jo šla z očijem obiskat. Res nama je bila zelo všeč, taka kraljevska muca je izgledala. Ni imelo smisla odlašati, tudi doma smo imeli vse pripravljeno... pa je šla z nama. Namestila sem jo v svojo manjšo sobo, da ne bi bil prevelik šok. Seveda mi je takoj skliznila na najvišjo omaro in pobrisala ves prah, potem pa se je premaknila na rezervno posteljo na kolesih, ki se izvleče izpod moje.
Pa sva sedeli, jaz na fotelju s knjigo v roki, ona pa pod posteljo. Na vsake toliko sem ji kaj na glas prebrala in po kakšni uri in pol se je odločila, da je bilo dovolj. Prilezla je ven, pohamsala je nekaj briketov, se prišla čisto malo pobucat, pila in krstila wc. Potem se je s "taposebno" miško spet umaknila... tako sva se potem ogrevali kake pol ure... in je bila prodana.
Niti slučajno nisem pričakovala, da bo tako zlata tako hitro. Vse blazine in odeje so dobile zvezdice, spali ponoči sicer nisva veliko (je bil pogled dol skozi okno preveč zanimiv, prav tako kot moji prsti na nogah), zato pa zdaj lepo smrči, mislim da bo čisto okej preživela dve uri sama.
Sicer je zelo oklevajoče raziskala tudi zgornji hodnik, stopnice in dnevno sobo, ampak je zelo hitro pobegnila nazaj v znano sobo. Ampak napredek je ogromen, sploh ne deluje več prestrašena.
To sem Meti že rekla, pa povem še tukaj, ker se mi ne zdi smisla objavljati na fb, bodo spet samo butasti komentarji: Niti slučajno ne razumem vseh, ki se "jajcajo" kako nemogoči ste. Do mene so (ste) bili čisto vsi Mačjehišarji, s katerimi sem govorila zelo prijazni in korektni, vse smo se zmenili čisto normalno, brez kake arogance in teženja. Hvala vam za to!
Prilagam še nekaj mobitelovskih nekvalitetnih slik, upam da je uspelo. Tako malo za pokušino, dokler mi ne uspe usposobit fotoaparata!
Včeraj po nekaj urah po vselitvi "Ej Petra, kul je, vse bom zrihtala!"
Nič ni nepremičninska