čvekava papiga
MaxMaraWillyLizaBučka
dolgo nič od nas, sem se kar malo namatrala, da sem vas našla na novem forumu... Nekaj časa sem bila malce offline, pa se mi kar preselite

No, pa da ne bom že takoj kar sama smetila po temi mojih 2 lepotcev (kmalu bodo pa trije.....ne ne, ne se ustrašit, da so vam zaračunali kastracijo in sterilizacijo, ne da bi jo dejansko opravili, ampak v hiši, kamor se bomo preselili spomladi, je že ena muca Liza, ki je tam ostala od prejšnjih lastnikov... malce daljša zgodba, mogoče kdaj drugič), sem dolžna malo "apdejta":
Mačkona sta super, 30.09. je minilo 1 leto, kar smo skupaj, na obletnico smo opravili cepljenje in se pokazali našemu veterinarju, bili pohvaljeni.
Točno na obletnico se je Max odločil, da ga zanimajo tudi vhodna vrata (mojega stanovanja v bloku), ki jih je do takrat popolnoma ignoriral. Ker se nisem bila vajena zaklepati v stanovanje (z zunanje strani imam bunko), sem dvakrat spala (verjetno dobršen del noči) pri odprtih vratih, da mi je sosed ob 5h zjutraj zvonil, če je vse ok...

Me je pa totalno presenetil s svojo brihtnostjo, tudi to zgodbo bom prihranila za drugič, naslov pa je "Kako se izogniti kopeli v lavorju z mrzlo vodo, nastavljenim pod vratno kljuko in kljub temu odpreti vrata"

Mara je še vedno kraljica na svojem tronu, s katerega zleze samo takrat, ko je treba ujeto kakšno muho, ko sedem h kosilu, ko zasliši magično besedo "papica" ali ko sliši, da Max skače na kljuko vhodnih vrat in steče pogledat, če mu je slučajno uspelo, da bi še ona malo vohljala po hodniku.
Sicer pa za vse, ki nas še ne poznate:
[url][/url] Hm...sem hotela pripopat link, pa je mojpes.net nedosegljiv... pa drugič... Kot tudi slikovni material...In naj na tem mestu še pohvalim ta forum, oblikovno in funkcionalno, da o smeških sploh ne izgubljam besed.

Maja